Timo Soini: Homojen välinen liitto on homoliitto

  • Viestiketjun aloittaja aloitusviesti
  • Ensimmäinen viesti
aloitusviesti
Timo Soini: ”Homojen välinen liitto on homoliitto” | Uusi Suomi

" Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini teki viikonloppuna blogissaan pesäeroa uutta puheenjohtajaa valitsevaan kokoomukseen.

Soini kommentoi blogissaan kokoomuksen puheenjohtajaehdokkaiden linjauksia tasa-arvoisesta avioliittolaista. Viime viikolla järjestyssä tv-keskustelussa selvisi, että ehdokkaista Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb sekä elinkeinoministeri Jan Vapaavuori kannattavat sukupuolineutraalia avioliittolakia. Sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko puolestaan ilmoitti, että hän ei kannata lakialoitteeseen sisältyvää homoparien perheen ulkopuolista adoptio-oikeutta.

– Liberaalipuolue Kokoomus etsii itselleen puheenjohtajaa. Miesehdokkaat kannattavat homoliittoja…kisan nainen ei kannata homoadoptiota. Lohtu sekin, Soini kirjoittaa blogissaan.

Suurimman puolueen puheenjohtajan ja hallituksen muodostajan asemaa tavoitteleva Soini korostaa, että ”jos suurimmaksi meinaa, nimenomaan Kokoomus pitää haastaa”.

– Arvottomuus avaa oikean kyljen. On Kokoomuksessa vielä niitäkin, jotka ymmärtävät, että avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Homojen välinen liitto on homoliitto, Soini vahvistaa oman kantansa.

Katolista uskoa harjoittava Soini toteaa, että hänelle homoliitot ovat ”politiikan linjakysymyksiä”, eivät omantunnonkysymyksiä."


Linkki Soinin blogiin:

ploki | Timo Soini

" Jotain Kokoomuksesta kertoo se,että homoliitot ovat omantunnonkysymys, mutta pakkoruotsi ei. Minulle ne ovat politiikan linjakysymyksiä."


Mitäpä on kansa täällä mieltä? Omasta mielestäni Soini puhuu asiaa tunteilematta.
 
Homohomo
Voin kertoa, että ainakaan meidän kaveripiirissä ei paskaakaan kiinnosta jos homojen välistä liittoa ei aleta kutsua avioliitoksi. Mun puolesta niitä homoliittoja voitaisiin kutsua ihan hyvin homoliitoiksi avioliiton sijasta kunhan homoparitkin saisivat samat oikeudet kuin hetero-paritkin.
 
,
Newsflash: heteroiden välinen liitto on heteroliitto!

Jännä, että Soinin mielestä sukupuolineutraalin avioliiton ajaminen kertoo arvottomuudesta. Mun mielestä tasa-arvo on myös arvo. Ei arvoja ole pelkästään vanhainaikaiset arvot.
 
nykyaikaa
Eiköhän se nyt ole niin että kukaan ei voi määrätä toisen rakkauselämästä ja kiintymyksen kohteesta.
Enkä kyllä näe että seksuaalisella suuntautumisella olisi mitään tekemistä sen asian kanssa että onko ihminen hyvä vai huono vanhempi adoptiolapselle. Jos voi adoptoida kumppanin lapsen niin miksi ei sitten jonkun täysin ulkopuolisenkin lapsen.
 
"nina"
Miten musta tuntuu, että tuo vanhaliittolainen konservatiivisuus kääntyy vielä persuja vastaan. Juna liikkuu eikä fiksut jää asemalle päreitä vuolemaan.
Minusta taas tuntuu, että Soinilta on fiksu vetoprofiloitua tällälailla, sillä eivät ihmiset ole niin suurin joukoin homoliittojen takana kuin mitä media propagoi.

Samoin on täyttä valhepropagandaa väittää, että fiksut ovat homoliittojen puolesta ja tyhmät niitä vastaan, sillä ei jako noin mene tietenkään.
Eikä homoliitoissa ole mitään "fiksua" kuten väität.
 
"nina"
[QUOTE="niin";29970764]Homoliitto, heteroliitto, lesboliitto, bi-liitto.. Ihan sama mitä se on. Kaikilla pitää olla samat oikeudet.[/QUOTE]

Kaikilla on samat oikeudet nykyäänkin.
Nykyinen avioliittolaki on tasa-arvoinen, kuka tahansa yksi nainen voi mennä naimisiin yhden miehen kanssa ja päinvastoin. Missä eriarvoisuus? Laki on sama kaikille.

Mitä taas adoptioon tulee, niin ulkomaat eivät anna adoptiolapsia homoille, esim. Venäjä ja latinalaisen Amerikan maat ovat tässä aivan ehdottomia, samoin Kiina. Ja näistä maista Suomeen juuri adoptoidaan.
 
synonyymi
Newsflash: heteroiden välinen liitto on heteroliitto!

Jännä, että Soinin mielestä sukupuolineutraalin avioliiton ajaminen kertoo arvottomuudesta. Mun mielestä tasa-arvo on myös arvo. Ei arvoja ole pelkästään vanhainaikaiset arvot.
Heteroliiton synonyymi on avioliitto.

Nykyinen avioliittolaki on tasa-arvoinen kaikkia ihmisiä kohtaan, jokaisen on täytettävä samat ehdot voidakseen avioitua.
Homoliitto taas on ihan uusi erillinen vastakeksitty juttu, jolla ei ole mitään tekemistä avioliiton kanssa, eikä näinollen myöskään avioliittolain kanssa.
 
Jos kerran halutaan olla suvaitsevaisia ja taata kaikille tasa- arvoinen avioliittolaki, niin miksi polyamoristit sivuutetaan tästä yhtälöstä täysin?
Näen jonkinasteista tekopyhyyttä.
Askel kerrallaan.

Soinin moraali on vanhakantaista. Abortteja ei hyväksytä missään oloissa ja vastustetaan tasa-arvoista avioliittolakia, kaikki tämä nykyajan Suomessa.
 
Koska naimisiin ei lain mukaan saa Suomessa mennä useamman kanssa yhtäaikaa.

En oikein usko, että tämä asia tulee muuttumaan kovinkaan äkkiä jos koskaan.
Niin, kysymys lähinnä onkin se, että miksi valtiolla on oikeus määrittää, ettei polyamoristien suhde ole oikeanlainen ja virallistettavissa, mutta homoliittojen oikeuksista ollaan huolissaan.

Miksi siis on oikein määrittää, että avioliiton voi solmia vain kaksi ihmistä?

Ei sillä, että mulla olis mitään homoliittoja vastaan... adoptio oikeudesta en oikein tiedä... mutta ihmettelen vaan, että miksi joillekkin seksuaalisen suuntautumisen omaaville penätään oikeuksia, mutta toiset sivuutetaan täysin.
 

Yhteistyössä