Ruikuttavan omegamiehen kosto. Älä katso videota, jos asiat jäävät pyörimään päähäsi ja olet herkkä.

  • Viestiketjun aloittaja Peyote
  • Ensimmäinen viesti
Peyote
saahan sitä puhua. hyppäsin vaan uhrien omaisten asemaan ja tekijän omaisten.

tuli mieleen voi olla muisti harhaa mut eiks se jokelan murhaajan vanhemmat saanu kärsiäkkin oma suru plus henkinen paine ulkopuolelta samaan aikaan?
Kyllä varmaan saivat kärsiä. Niin se vaan menee, että kun joku tappaa, ei muita ihmisiä voi estää puhumasta ja sanomasta sitä, mitä asiasta ajattelevat.
 
9MM
Kyllä varmaan saivat kärsiä. Niin se vaan menee, että kun joku tappaa, ei muita ihmisiä voi estää puhumasta ja sanomasta sitä, mitä asiasta ajattelevat.
totta mutta ei niitä vanhmepia tarvii uhkailla jnee. en tarkota tätä keskutelua täällä mut noin yleisesti oon lukenu et näin taphtuu et vanhemmatkin saa jo tappouhkauksia,
ne oli niitä mietteitä mitä tuli mieleen
 
efkrk
ei vittu jaksa tälläistä kun oot noin pihalla. Toivottavasti sinä teet jotain mahd. yksinkertaista ja vastuutonta työtä.

Voitko selventää nyt jotenkin sitten, että oliko jokin muukin taso, millä tiedät sen? Ei kai täällä kukaan ajatustenlukija ole.


Tuolle sinun valitsemallesi linjalle en lähde ollenkaan. Hyvää jatkoa, ja toivottavasti parempaa ja rakkaudellisempaa loppupäivää sinullekin :) Työurani voi oikein hyvin, vaikken työskentelekään yksinkertaisella alalla vailla vastuuta.

Toivon, että seuraavalla kerralla kun lähdette täysin asiattomasti haukkumaan ja solvaamaan muita ihmisiä, pysähdytte hetkeksi miettimään, että kannattaako se, haluatteko oikeasti tehdä niin ja onko teillä oikeus levittää omaa pahaa oloanne ympärillenne. Miettikää myös siltä kannalta, että siellä vastapuolella saattaa olla joku avauksessa kuvaillun kaltainen ihminen.
 
vierasa
Ottaa koville? Ymmärrettävää minusta tuoda ihan asiallisesti esiin, että HG on ollut Jokelan aikaan 16-vuotias, joten hänellä on tuskin mitään kovin syvällistä näkemystä siitä, millä tavalla koulusurma on vaikuttanut ammattilaiseen.

En tiennyt, että tällä palstalla ei saa olla eri mieltä HG:n kanssa tai esittää hänelle minkäänalaisia eriäviä mielipiteitä :D
On ymmärrettävää, että jos oma potilas tekee jotain kamalaa, se vaikuttaa terapeuttiin/lääkäriin/kuka nyt ikinä onkaan. Mutta siitäkin pitää vain päästä yli ja suurin osa pääseekin. Työpaikoilla on omat keinonsa siihen miten näitä asioita käsitellään.

Mutta se kuulostaa minulta aika omituiselta, jos jollekin täysin asiaan liittymättömälle psykiatrille Jokelan kouluampuminen on ottanut koville ja jopa niin koville, että keskustelee asiasta tutun teinin kanssa. Vai oliko hän siis vain yleisesti voivotellut kuinka surullista, että tällaisia ei saada estettyä ja HG vähän liioittelee asiaa?
 
vieras-
No me jatkuvasti havannoidaan ja ollaan yhteydessä lasta hoitaviin tahoihin että tottakai on vastuu mutta ei täydellisesti. Kun on kyse lapsesta niin tietysti se on suurempi, mutta sairailla ihmisillä lienee sama.
On vastuu, mutta ei täydellisesti? Jos se lapsi menee ja hakkaa jonkun sairaalakuntoon, niin oletko sä siitä hakkaamisesta vastuussa vai et?
 
vieras-
No sä voit kutsua sitä ihan miksi sä haluat.

Aika monissa ammateissa ihmiset saattavat olla ennen pitkää liukuhihnakamaa.
Tarkoitan tällä sitä että ei osata olla niin herkkiä enää ihmisten tuntemuksille, mitä aloittaessa. Voihan tätä ammatimaisuudeksi tietenkin kutsua.

(en tarkoittanut yleistää)
Varmasti osataan, mutta kun ei voida, jos sitä työtä aikoo jaksaa ja pystyä tekemään. Ketä hyödyttää rikkinäinen ihminen "auttamassa" toisia rikkinäisiä? Se ei silti ole mitään paatumista. Se on välttämättömyys noissa ammateissa.
 
Varmasti osataan, mutta kun ei voida, jos sitä työtä aikoo jaksaa ja pystyä tekemään. Ketä hyödyttää rikkinäinen ihminen "auttamassa" toisia rikkinäisiä? Se ei silti ole mitään paatumista. Se on välttämättömyys noissa ammateissa.
Tottahan tuo ja..


Ihmislähtöisyys tulisi ottaa paremmin huomioon
ja se mahdollisesti vaatisi lisää resursseja.

Ei varmaan voi väittää että esim. vanhukset saavat hyvää palvelua
tai että mt-tsto:n tila Suomessa on edes tyydyttävällä tasolla?

Ei mikään ihme että hoitajat saattavat paatua tai tulee burn-out kun koetaan riittämättömyyttä, oltiin sitten kuinka ammattitaitoisia tahansa.
 
9MM
No eihän netissäkään, no varmaan sivustosta riippuen, mutta esim. Täällä, oo mitenkään luettavissa että uhkailu oli jees.
juu en tarkottanukkaan tätä paikkaa :) noin niikuin yleisellä tasolla mietin ja mitkä syyt aiheuttaa sen et jollain naksahtaa päässä ja muuttaa sen uhkailun asteen tosielämään.

vaikuttaako jollain liikaa nettimaailma omaan maailmaansa.
 

Yhteistyössä