Onko teillä mielikuvitusta? Tarinoi palstalaisesta! :) (hyvällä mielellä)

  • Viestiketjun aloittaja kertokaahan
  • Ensimmäinen viesti
"a.p"
Bootypeppi:

He ovat kasvissyöjiä, boheemeja, iloisia, äänekkäitä ja nuorekkaita. Booty-äiti harrastaa joogaa, lapset ovat perinteisissä baleteissa ja jääkiekoissa.
Koti on vanhanaikaisesti ja värikkäästi sisustettu, elämänmyönteisiä ja raikkaita ihmisiä.

Olin juuri pohtimassa kenet valitsen booty, mutta tulitkin sopivasti. :)
 
"nuuh"
Äkäinen herra majuri:

Herkkä, liikuttuva, runoutta harrastava pehmomies. Kuuntelee pehmeää jazzia kuulokkeilla ettei häiritsi muita. Istuu pinkissä säkkituolissa omassa "kirjastossaan" ja opettaa vapaaehtoisesti mamulapsia venäläisen runouden saloihin.
Lempiruoka on sushi ja juoma hyvä laadukas valkoviini ( lasi kerrallaan). Pienenä paheena voisi maininta; on jäänyt koukkuun Emmerdale-sarjaan.
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
"poooo"
Peyote on pienen pieni nainen. Peyote asuu miehensä ja kahden valloittavan ihanan lapsensa kanssa. Peyoten mies puuhailee päivisin töiden parissa, mutta Peyote jää monesti kotiin. Peyoten mies antaa Peyotelle listan kotona tehtävistä askareista, mutta Peyote kuluttaa aikaansa mielummin netissä kaksplussalla. Peyote on myös hullaantunut yliluonnollisiin asioihin ja ufoihin. Peyotella on joka päivä jotain uutta kerrottavaa lapsillensa kun he palaavat koulusta. Lasten mielestä äiti on täydellinen kaikkine onituisuuksineen. Peyote myös kokkaa erikoisia ruokia. Aina eivät ruuat onnistu, jolloin ruokien sininen väri ei ole se ruuan huonoin puoli, mutta Peyoten rakas perhe popsii ruuat silti suihinsa hymyssä suin. Iltaisin Peyote toivottelee lapsilleen hyvät yöt ja peittelee heidät itse omplelemillaan peitoilla, jonka jälkeen Peyote kömpii lihaksikkaan ja rakkaan miehensä kainaloon nauttimaan erikoisista unista. Aamulla taas Peyote herää, kaikki ovat jo lähteneet kouluun tai töihin, ja sitten Peyote menee kaksplussalle.
 
Vähän samanlainen ketju oli viime kesänä, se oli ihana...:) Hmm, kenestähän sitä tarinoisi...
No, fiktiota:

Rätti Väsynyt on Jarkko, 34-vuotias oululainen kone-ja metallityöpajamies. Asustelee naisystävänsä Birgitan kanssa kolmatta vuotta kaksiossa. Birgitta on Oulussa Hesburgerin vuoropäällikkönä, ja sieltä heidän yhteinen tarinansa lähti...

Oli kolea, tammikuinen lauantai-ilta Rotuaarilla (Juu en muuta Oulusta tiedä). Jarkko oli pyörinyt parhaan kaverinsa Mikon kanssa kaupungilla jo hyvän tovin mutta kadut olivat lumimyrskyn takia jo autiot. -Camoon hei, missä kaikki mahtavat olla?, miehet ihmettelivät.

Lumimyrskyn läpi jossain kajasti lämmin valo, ikkuna joka oli tynnä ihmisiä. -Mennääs edes Heselle lämmittelemään, meikäläinen kuolee nälkään, Mikko ehdotti.
-Ookkonää varma että haluut hampparille?,Jarkko kysyi mutta suostui vaikka ei hampurilaisista välittänyt.

Miehet ravistelivat lumihiutaleita takeistaan ja kopistelivat kenkänsä ovella. Jarkko nosti katseensa kassaa kohti ja jähmettyi siihen:hän ei ollut koskaan nähnyt niin kaunista naista. Tuo nainen pinkissä tukassaan ja iloisessa hymyssä oli kerrassaan vastustamaton. Jarkko käveli kohti kassaa kuin unessa, mutta yhtäkkiä liukkaat kengät luistivat vastakuuratulla lattialla ja mies huomasi pyllähtävänsä lattialle. Kyynärpäähän ja takaraivoon osui niin että mies päästi ulvaisun.

Pinkkitukkainen nainen kiiruhti paikalle ja kumartui Jarkon ylle. -Ookkonää kunnossa?
Jarkko tunsi lähellään hajuveden tuoksun, näki kauniit silmät ja iloisen suun. Tässä oli hänen elämänsä nainen.
-Juuh...mä voisin tilata nyt mega-aterian!
 
Viimeksi muokattu:
Ultramariini on eteerisen kaunis viulunsoiton opettaja. Vapaa-ajallaan hän käy kuvataidekoulussa ja kuskaa lapsiaan sellaisiin harrastuksiin kuin ratsastus, jazz-tanssi ja teatterikerho. Itsekin hän on kiinnostunut teatterista ja käy mielellään miehensä kanssa taidenäyttelyn avajaisissa, runonlausunnan illoissa ja museoissa. Lapsiaankin hän tutustuttaa näihin kultturelleihin harrastuksiin. Itsekin hän on pöytälaatikkorunoilija joka ujosti näyttää tuotantoaan lähimmille ystävilleen. Ultramariini pitää erityisesti lapsista ja lapsien kanssa touhuamisesta ja järjestääkin pienille oppilailleen mielellään mm. konsertteja. Vastikään Ultramariinin lapsiryhmä on alkanut esiintymään vanhainkodeissa, joissa Ultramariini itsekin mielellään vierailee viuluineen tuomassa kauneutta vanhuksien elämään. Hän istuu mielellään kotipuutarhassaan omenapuun alla lukemassa hyvää romaania ja nautiskelemassa viilentävää, raikasta drinkkiä tai omenasiideriä. Hän ei mielellään aja autoa vaan kuljeskelee haluamiinsa kohteisiin kävellen tai ihanalla mummopyörällään. Hän on alati kärsivällinen ja puhuu sekä perheelleen että oppilailleen pehmeällä, kauniilla äänellään eikä helposti saa raivokohtauksia. Kotona saattaa joskus vallita hallitun boheemi kaaos, mutta tämä eteerinen kaunotar liihottaa läpi elämän hermostumatta mistään, kaunis, kihara tukka laskeutuen hartioille ja hameenhelmat maata viistäen. Kauneuden tuottamisen kuningatar on hän :heart:
 
Otetaas tuo poppareita syövä Phoebsi uhriksi, eli fiktiota pukkaa...

Phoebsin oikea nimi on Riikka. Hän asuu Naantalissa vastarakennetussa, tilavassa kerrostaloasunnossa miehensä Teemun ja kahden lapsensa kanssa. Riikka on kovasti haaveillut Turun keskustaan muutosta ja puhuu Teemulle siitä usein, mutta vaakakupissa on lyhyet työmatkat, sillä molemmat ovat töissä Naantalin Yhteislyseossa (jos siellä edes sellainen on :D). Riikka opettaa englantia ja saksaa, Teemu taasen on historian lehtorina siellä.

Yhteinen työpaikka on sekä ilo että rasite. Työmatkat aamuisin hoituvat yhteisellä autolla. Riikka ja Teemu keskustelevat samoista oppilaista iltaisin myöhään teekupillisen ääressä ja ihmettelevät nuorten näköalattomuutta ja motivaation puutetta. Myös lempi on pariskunnalla leiskunut koulun historianluokassa oppilaiden lähdettyä, ainut että siivooja on meinannut heidät yllättää turhan usein.

Mutta viime aikoina samat kuviot ovat alkaneet Riikkaa ahdistaa, työmatkoilla autossa on käyty väsyneitä ja kiivaita kinasteluja. Hän on tehnyt siskonsa ja lastensa kanssa irtiottoja Lontooseen jossa paikallinen kieli hivelee hänen korviaan. Camdem Town tuo hänen nuoruutensa mieleen, Paddingtonin lukuisat pikkuputiikit vievät ajatukset kotimaan ympyröistä.

Eräänä päivänä Riikka ilmoittaa miehelleen: -Mä haluan palata enkun laitokselle Turkuun, siellä on yks kansainvälinen projekti Oxfordin yliopiston kanssa. Olisitko valmis jossain vaiheessa muuttamaan pariksi vuodeksi Lontoon lähelle?
 
Peyote
[QUOTE="poooo";29585392]Peyote on pienen pieni nainen. Peyote asuu miehensä ja kahden valloittavan ihanan lapsensa kanssa. Peyoten mies puuhailee päivisin töiden parissa, mutta Peyote jää monesti kotiin. Peyoten mies antaa Peyotelle listan kotona tehtävistä askareista, mutta Peyote kuluttaa aikaansa mielummin netissä kaksplussalla. Peyote on myös hullaantunut yliluonnollisiin asioihin ja ufoihin. Peyotella on joka päivä jotain uutta kerrottavaa lapsillensa kun he palaavat koulusta. Lasten mielestä äiti on täydellinen kaikkine onituisuuksineen. Peyote myös kokkaa erikoisia ruokia. Aina eivät ruuat onnistu, jolloin ruokien sininen väri ei ole se ruuan huonoin puoli, mutta Peyoten rakas perhe popsii ruuat silti suihinsa hymyssä suin. Iltaisin Peyote toivottelee lapsilleen hyvät yöt ja peittelee heidät itse omplelemillaan peitoilla, jonka jälkeen Peyote kömpii lihaksikkaan ja rakkaan miehensä kainaloon nauttimaan erikoisista unista. Aamulla taas Peyote herää, kaikki ovat jo lähteneet kouluun tai töihin, ja sitten Peyote menee kaksplussalle.[/QUOTE]

Mies ei anna tehtävälistaa... :D muuten aika hyvin keksitty.
 
Echo on verevä brunetti joka tekee töitä toimistossa miesvaltaisella alalla ja käyttää paljon punaista. Hän kävelee hersyvää naurua tiukkuen toimiston käytävillä ja nauttii huomiostaan miesten seurassa. Hän ei ole kuitenkaan mikään huomiohuora vaan ihan luonnostaan iloinen, seurasta ja hyvistä vitseistä nauttiva nainen. Hän ei voisi mitenkään työskennellä naisvaltaisessa yhteisössä ja hän kaihtaakin kaikkea juoruilua, kaksinaamaisuutta ja selkään puukotusta.

Kotona on rauhallinen, siilitukkainen mies, joka palvoo maata vaimonsa jalkojen alla. Maltilla ja suuria eleitä välttäen, mutta kuitenkin. Yhdessä he nauttivat hyvästä ruoasta ja kynttiläillallisista kotona, yleensä nämä ateriat valmistaa mies, jotka sitten Echo saapuu nauttimaan korot kopsuen. Illalla nautiskellaan hyvästä, mielikuvitusrikkaasta ja äänekkäästä seksistä pariskunnan kolmen kissan hiiviskellessä asunnon nurkissa. Joskus Echo tuo töistä tullessaan sushia, joka on maansiirtofirmassa työskentelevän miehen lempiruokaa. Echon mies haluaisi kovasti myös koiraa, mutta vaimo ei ole tähän vielä taipunut koska hän on enemmänkin kissaihminen.

Echo ja hänen miehensä harrastavat yhdessä lavatansseja ja Echo pukeutuukin lavalle mennessään mielellään fiftari-tyyliin joka saa miehen sydämen väpättämään onnesta. Itse Echo käy mielellään uimassa ja joskus myös pitkillä, rauhallisilla kävelyillä luonnon siimeksessä parhaan ystävänsä kanssa. Echo ja hänen miehensä ovat hyvin suvaitsevaisia ja kannattavat mm. sukupuolineutraalia avioliittoa. Joskus he suuntaavatkin kulkunsa hämärän illan poikki sateenkaarlipulla varustettuun pubiin oluselle ja nauttivat olostaan kovin. :heart:
 
Wieruus on forssalainen, 39-vuotias Maarit joka asuu 42-vuotiaan miehensä Sepon kanssa omakotitalossa. He menivät naimisiin Maaritin ollessa 18-vuotias ja Maaritin ollessa 20-vuotias he saivat kaksostytöt Jennan ja Saaran.

Maarit siirtyi vuonna 2012 kipeytyneen olkapäänsä takia sairaanhoitajan työstä työterveyshuoltoon ja on nauttinut työstään. Asiakkaiden murheet jäävät välillä hänen mieleensä pyörimään työpäivän jälkeen, mutta silti hän on helpottunut siitä, että 3-vuorotyö on hänen osaltaan ohi. Hän säälii hieman entisiä työkavereitaan jotka valittavat ainaista kiirettä ja väsymystä hoitotyössä. Tytöt Jenna ja Saara ovat juuri muuttaneet kotoa opiskelemaan, josta Maarit myös iloitsee.

Työpaikan vaihto tuli hyvään saumaan muutenkin, sillä Seppo on ollut pitkään sairaslomalla autokolarin takia, mies halvaantui kolarissa alaraajoistaan, joutui pyörätuoliin ja käy tiuhaan kuntoutuksessa. Joitakin askelia mies ottaa jo, mutta silti vieläkin työpäivän jälkeen Maaritia odottaa toinen työpäivä eli miehensä avustaminen. Tulevaisuudessa väijyy pelko siitä, että Seppo määrätään lopullisesti työkyvyttömyyseläkkeelle.

Lähipiiri on ottanut Sepon halvaantumisen hyvin, mutta silti Maarit on kokenut jo pitkään olevansa yksin arjen pyörityksessä, lastensa muutonkin hän hoiti yksin. Samalla hänen täytyy käydä läheisessä hoivakodissa varmistamassa että hänen dementoitunut äitinsä voi hyvin, mikä vie Maaritin voimavaroja.

Viime syksy toi kuitenkin tullessaan pieniä ilonpilkahduksia: hän on tutustunut samalle kadulle muuttaneeseen Leenaan, leskeksi jääneeseen sairaanhoitajaan ja naisilla on hauskaa yhdessä, tammikuun alussa he tekivät yhteisen risteilyn Tallinnaan. Iloa tuo myös uusi kuntosaliharrastus.

Autokolari on myös muuttanut Seppoa radikaalisti, ennen niin kiireinen mies huomaa vaimonsa nykyisin useammin, on tehnyt hänelle maittavan ruuan tämän tultua töistä ja kehuu, kuinka kauniin ja hehkeän vaimon on saanutkaan rinnalleen...
 
Viimeksi muokattu:
Nää on vaan siitä herkkiä asioita kirjoitella toisen elämästä että mitäs jos osuukin oikeaan, niin kuin siinä viime kesän ketjussa.

No, Rätistä en tiedä muuta kuin että on Oulusta, hänellä on naisystävä ja tykkää pikaruuasta.
Phoebsista en tiedä mitään muuta kuin kiinnostuksen Lontoota kohtaan, ja Wieruuden elämästä en tiedä mitään. Ehkä heistä on siksi helppo keksiä kaikkea. :)
 
Peyote
Nää on vaan siitä herkkiä asioita kirjoitella toisen elämästä että mitäs jos osuukin oikeaan, niin kuin siinä viime kesän ketjussa.

No, Rätistä en tiedä muuta kuin että on Oulusta, hänellä on naisystävä ja tykkää pikaruuasta.
Phoebsista en tiedä mitään muuta kuin kiinnostuksen Lontoota kohtaan, ja Wieruuden elämästä en tiedä mitään. Ehkä heistä on siksi helppo keksiä kaikkea. :)
Toi musta kirjoitettu on järkyttävän paljon totta. :0 ehkä kerron itsestäni liikaa. :D
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
"poooo"
Mies ei anna tehtävälistaa... :D muuten aika hyvin keksitty.
Phöh. Jälkeenpäin mietin että oisi vielä pitänyt lisätä tuohon, että sitten kun miehen kotiinpalaamis aika lähestyy, tajuat että kello onkin jo niin paljon ja koko päivä vietetty kaksplussalla ja kaikki työt tekemättä. Sitten kiireen vilkkaa juokset ympäri taloa tekemässä niitä tehtäviä, jotta saisit ne valmiiksi ennenkuin miehesi tulee kotiin. Mutta hyvä etten kirjottanut tuota jos et kerta tehtävälistaa saa. :)
 

Yhteistyössä