Onko susta liikaa jos yli 5v lapsi virikehoidossa 15pv/kk klo 8.30-15.

  • Viestiketjun aloittaja "virpi"
  • Ensimmäinen viesti
"vierailee"
Ei tietenkään ole. Pääasia että lapsella on kavereita eikä 5v:n tarvi tylsistyä kotona äidin kanssa. Lapsi tarvitsee ilman muuta jatkuvaa virikettä ja on ihan turmiollista jos vaikka sattuisi joku päivä ihan tylsääkin olemaan.
 
Wieruus
[QUOTE="virpi";29509971]Viihtyy päiväkodissa eikä jatkuvasti viitsi olla viemässä ja hakemassa. Hänellä kyllä pitkiä lomia paljon vuoden aikana että aika harvoin on tuon 15 pv/kk hoidossa yleensä keskimäärin 10 pv/kk.[/QUOTE]Mutta aamupäivät riittää silti hyvin.
 
"mii"
Voi pyhä jyssäys näitä vastauksia taas.. Ei ole liikaa. Ja itsehän vielä mainitset että usein vähemmän kuin sen 15pvä/kk

Minun omalla kokemuksella sanoisin, että aivan hyvä aika tuo 9-15, mut omalla kokemuksella ainakin. Meillä usein lapset hieman "pahantuulisia" jos menee esim. n14 tai 14.30 kun niillä on just parhaat leikit menossa kavereiden kanssa : )
 
"Loviisa"
Meidän 5v oli virikehoidossa 15pv/kk ja 5h/pv. Eihän se ole kuin keskimäärin 4 pv viikossa, väilllä kuukauden pituudesta riippuen tulee myös niitä 3pv viikkoja. Ei todellakaan ole liikaa. Meillä jopa päiväkodissa suositeltiin valitsemaan se 15pv, jotta lapsi pääsee hyvin ryhmän toimintaan mukaan. Johtajann mielestä 10 pv oli liian vähän ja kuulemma saman asian ajaa sitten laittaa lapsi kerhoon pariksi päiväksi viikossa. Minusta tuo ap:n kloaikakaan ei kuulosta mitenkään liioittelulta. Meille 5h oli juuri sopiva määrä ja sen ajan puitteissa oli kaikki ohjattu tekeminen, retket jne.
 
pois subjektiivinen hoito
On. Kerhot riittää virikeeksi. Kun subjektiivinen hoito loppuisi, täyttyisi puistot taas lapsista... päivähoito sitä tarv7tseville ja niille lapsille joiden vanhemmat on koton enemmän kerhotoiminta.
 

Yhteistyössä