Jauhelihasta...

Pääasiassa hirvenlihaa, mutta joskus ostan naudanlihaakin, Snellmannilta. Teen oikeastaan ihan perusruokia yleensä, hirvenliha on minusta parhaimmillaan perinteisissä.. nautaa sitten esim. tortilloihin tai eksoottisempiin ruokiin. Ei meillä oikeastaan kovin usein liharuokia tehdä.

Ai joo ja aina isosta kaupasta ostan broilerinjauhelihaa, jota voin itsekin syödä, siitä teen mitä vaan :)
 
Viimeksi muokattu:
Naudanpaistijauhelihaa eniten, välillä hirveä, lammasta, harvoin broileria.

Tee välillä vaikka nauta- tai lammas kebakoita tsatsikilla, tai kaalikääryleitä tai...chiliconcarnea.
 
Nautaa ja nauta-sikaa vaihdellen, enimmäkseen nautaa 17% tai sitten paistia..Ja teen keittoa, cannelloneja, lasagnea/lasagnettea, ja tietty pullat/laatikko/mureke/pizza..
 
Käytän enimmäkseen nauta-sikaa, nautaa lihapulliin ja pihveihin aina.

Nämä tuli ekana mieleen:

-pastakastikkeeseen
-pizzaan
-jauhelihakeittoon
-canneloneihin
-hampurilaispihveihin
-pihveihin
-lihapulliin
-murekkeeseen
-perunalle kastikkeeseen
-makaronilaatikkoon
-lasagneen
-lasagnetteen
-kebakkoihin
-hernekeittoon
-peruna-jauhelihalaatikkoon
-kesäkurpitsa-jauhelihalaatikkoon
-Moussakkaan
 
Cittarin "parempaa" jauhelihaa (sitä mitä ei saa enää myydä paistijauhelihana) käytän lähes yksinomaan.

Ostaisin luomua jos sitä jostain saisi luotettavasti. Se, että se on atrioisten vakuumissa... no samaa shceibaa se on kuin tavan atrioinenkin, luulen. Ne nyt kusettaa kaikessa muussakin, miksei tässä.

Hyvä konsti on muuten, että tarjoaa kissalle sitä lihaa. Kissa ei syö jos se on huonoa tai vanhaa.
 

Yhteistyössä