Te vanhemmat, jotka ette rokotuta lapsianne, mitä nyt aiotte????

  • Viestiketjun aloittaja lapseni on rokotettu
  • Ensimmäinen viesti
"äiti minäkin"
”Vuodesta 1978 Saksassa ei ole ollut ainuttakaan poliotapausta, mutta vuosittain on 50 poliorokotusten aiheuttamaa halvaantumista. Tämä on saanut Saksan terveysviranomaiset harkitsemaan rokotuskäytännön muuttamista, koska ei ole järkevää jatkaa rokotuskampanjaa, joka aiheuttaa 50 halvaantumista vuosittain, kun itse sairaus ei ole aiheuttanut niitä yhtään”, tri Buchwald sanoi (1996).
 
"äiti minäkin"
Jonas Salk, poliorokotteen keksijä, todisti vuonna 1977 muiden tiedemiesten kanssa Yhdysvaltain senaatin komisssion kuulemana, että lähes kaikki polioepidemiat vuoden 1961 jälkeen ovat suurmittaisten rokotuskampanjoiden aiheuttamia. (Science 4/4/77 ”Abstracts”) Mitä mahtaakaan tapahtua Filippiineillä ja Syyriassa Unicefin nyt aloittamien miljoonarokotusten seurauksena? Sen voi ennustaa: tulee lisää poliosairastumisia, jotka johtavat uusiin rokotuskampanjoihin. Tämä on nerokasta, joskin kyynistä myynninedistämistä.

ELI SYYRIASSA ON ROKOTE-POLIOTA!!
 
....
Tästä tulikin mieleen se yksi House jakso jossa se on siellä klinikalla ja sinne tulee joku ituhippiäiti lapsensa kanssa joka ihmettelee kun ei syö ja se on turvonnu ja plaaplaa..No House ystävällisesti pitää saarnan rokotuksista ja toteaa lapsella olevan sikotauti.
Ei nyt ihan ollut aiheesta mutta läheltä..:D
 
vierass
voi hyvän tähden! :D voiko kukaan olla noin tyhmä.voisiko olla niin, ettei polio aiheuta tuhoa, koska sitä ei esiinny, kun on rokotukset sitä vastaan? rokottamattomuus toimii niin kauan kun sitä esiintyy vain marginaaliyleisöllä väestöstä. kun yhä suurempi osa jätetään rokottamatta, alkaa virus levitä yhä kiihtyvällä vauhdilla ja silloin ei 50 riitä uhriksi.
 
"vieras."
[QUOTE="äiti minäkin";29453307]”Vuodesta 1978 Saksassa ei ole ollut ainuttakaan poliotapausta, mutta vuosittain on 50 poliorokotusten aiheuttamaa halvaantumista. Tämä on saanut Saksan terveysviranomaiset harkitsemaan rokotuskäytännön muuttamista, koska ei ole järkevää jatkaa rokotuskampanjaa, joka aiheuttaa 50 halvaantumista vuosittain, kun itse sairaus ei ole aiheuttanut niitä yhtään”, tri Buchwald sanoi (1996).[/QUOTE]

Ilman noita halvaantumisia kuolisi moni ihminen polioon. Mieti sitä. Te vapaamatkustajat käyätte hyväksi monia niitä viattomia lapsia, joita rokotetaan.

Ja tuo vuosi 1996, käytä tuoreempaa tutkimustietoa.
 
"vieraileva tähti"
Noissa lähteissä puhutaan siitä aiemmasta, ns. sokeripalarokotteesta! Nykyään kaikissa "rikkaissa" maissa on käytössä eri rokote jossa ei siis vastaavia haittoja.
 

Yhteistyössä