Ok mut miksi tekis hiilaritonta leipää? Onko se parempaa kuin tavallinen? En tarkoita makua.Alkuperäinen kirjoittaja Leipää sen olla pitää;29432878:Turkkilaisesta jogurtista voi tehdä hiilaritonta leipää. Todella hyväää!!!
Vatkaa aineet ja asettele pellille pieniä leipäsiä. Itse huuhtaisen kättä raanan alla ja kostealla kädellä muotoilen sämpylöitä. Aivan ihania kahvin kera.
Lämmin ja tuore naposteltava on aina parempaa kuin hyllystä ostettu. Toinen asia ettei tämä leipä sisällä hiivaa, koska hiiva turvottaa mahaa. Kolmanneksi tämä ei anna minulle insuliinipiikkiä, en ole diabeetikko mutta tunnen kyllä kun leipäpalanen saa aikaan insuliinipiikin ja sen jälkeen tunnen olevani rättiväsynyt.Ok mut miksi tekis hiilaritonta leipää? Onko se parempaa kuin tavallinen? En tarkoita makua.
Miks tsatsiki pitää kirjoittaa noin vaikeasti?Mä teen siitä kaikkia kastikkeita, esim tzatzikia.
Usein teen myös sellaisen jokapaikankastikkeen, johon pistän n. 100g jugurttiin valkosipulinkynnen, pienen punasipulin ihan silpuksi, tuoretta minttua ja basilikaa n. 6-8 lehteä, paprikamaustetta, suolaa, mustapippuria, ripaus sokeria ja vähän sitruunamehua. Laitan salaatteihin, lihan/uunikasviksille mausteeksi, leivän päälle..
Myös hunajan ja marjojen kanssa on hyvä aamu- tai välipala
/ Siis ei tää mun sipulikastikeversio, vaan ihan se maustamaton jugu
Koska en muistanut ulkoa, miten se kirjoitetaan niin kirjoitin mahdollisimman vaikeastiMiks tsatsiki pitää kirjoittaa noin vaikeasti?