Ällöimmät miehet-ketju

  • Viestiketjun aloittaja vastine
  • Ensimmäinen viesti
.,.
http://www.google.fi/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=odRMmON8Rq1JnM&tbnid=spFaoX5wg80UjM:&ved=0CAMQjhw&url=http%3A%2F%2Ffi.wikipedia.org%2Fwiki%2FMatti_Vanhanen&ei=N8SXUsvSIaeE4gS_7YGQDg&bvm=bv.57155469,d.bGE&psig=AFQjCNHdJ9pNvATIEF39Jt-AtCI2gEF3rA&ust=1385764274990603
Tää oli lähinnä kokeilu osaanks mää..
 
Kuvan liittäminen for dummies:

Kun löydät kuvan, paina hiiren oikeaa nappia. Valitse "kopioi kuvan URL-osoite". Valitse viestikentän yllä olevista kuvakkeista kolmas oikealta. Paina kentän päällä taas hiiren oikeaa nappia, valitse liitä. Paina ok.

Tadaa!
 
btw
Tiedän, että kaikki suomalaiset naiset rakastavat ulkomaalaisia, etenkin tummia miehiä ja inhoavat suomalaisia miehiä. Tekstisi on täyttä valetta, koska tiedän, että ulkomaalaiset miehet saavat suomalaisia naisia paljon helpommin kuin suomalaiset miehet. En tiedä ainuttakaan ulkomaalaista miestä, joka olisi epäonnistunut iskuyrityksessään iskeä suomalainen nainen, mutta suomalaisia miehiä tiedän vaikka kuinka paljon.

Naisilla on myös vaatimuksia miesten suhteen: Esimerkiksi "miehen pitää olla pitkä, lihaksikas, hyvin koulutettu, hyvässä työssä, hyvin tienaava jne." ovat aivan perinteisiä vaatimuksia. No, nuo vaatimuksethan koskevat vain suomalaisia miehiä. Kummasti näyttää ulkomaalaiset miehet kelpaavan suomalaisille naisille, vaikka eivät noita vaatimuksia täytäkään. Ulkomaalaiset miehet ovat suomalaisille naisille ykkösvaihtoehtoja aina ja sellaiset pitkät, komeat, lihaksikkaat, koulutetut, vaikutusvaltaisessa työssä olevat sekä varakkaat suomalaiset miehetkin ovat suomalaisille naisille vasta kakkosvaihtoehtoja.
hitto sä oot kujalla. :LOL:

Mä väitän et suurin osa suomalaisista naisista ei oo kiinnostunut ulkomaalaisista EIKÄ sunlaisista säälittävyyden multihuipentumista. Sulla tuntuu olevan hirvee tarve syytellä kaikkia muita omista ongelmistas, mutta mitäpä jos kerran edes tässä elämässä katsoisit peiliin. Asenne on se mikä ratkaisee, hyvällä ja humoristisella asenteella saa paljon naisia, negatiivisella pessimistipaskalla ei saa ketään.
 
"..."
Alkuperäinen kirjoittaja Yäääk!;29270965:
1. Tomppa Embuske, HYI HELVETIN SAATANA...
2. Ruben Stiller, Yäääääääääk!!!!!!
3. Arto Nyberg, Megä yääääk!
Joo, nämä kaikki allekirjoitan, etenkin Arton. Hän on kyllä niin omahyväisen ja huumorintajuttoman oloinen.
Lisäisin listaan vuelä sen saksalaisen sössöttäjän, jonka nimeä en muista. On ollut tyrkkynä milloin missäkin kokkiohjelmassa, joku toimittaja tai kirjailija. Kuvo ainakin.
 

Yhteistyössä