Helppo ohje onnistuneeseen pohjaan: riko tarvittavat munat lasiit, toiseen samanlaiseen lasiin samanverran sokeri ja kolmanteen samanverran jauhoja (vehnä+peruna) ja jauhojen päälle vielä leivinjauhe. Vatkaa munat+sokeri KUNNOLLA. mulla toimii se, että luen kirjaa tms. samalla
ja jauhoja sekottaessa hämmennä varoen lastalla sekaisin, älä enää vatkaimella.
Täytteeksi sopii melkein mikä vain. Itse kostutan aina maidolla johon lisätty vaniljasokeri 1 tl/lasi. Täytteeksi käy esim- kermavaahto+rahka-seos ja esim. hedelmäpalat/sose, marjoja tms. mistä vaan tykkäätte. Lisämakua saa esim. jos sulatat suklaata kerma-rahkavaahtoon.
Voit koristella kakun helposti ilman sen suurempia hienouksia. vaahdotat kerman ja levität sen huolettomasti kakun päälle (joskus huolimattoman näkönen on parempi kuin millin tarkasti tasoiteltu) siihen päälle sit mitä vaan: strösseleitä, karkkeja, pieneksi paloiteltua/murskattua suklaata... mielikuvitus on vaan rajana. Lasten kanssa tehdessä on helppoa jos ostat esim. pieniä karkkeja ja lapset saa itse laitella ne kerman päälle.
Hyvä kakku siitä tulee!