Iso-Fifi puri 7v poikaa Mikkelissä

  • Viestiketjun aloittaja vieras.
  • Ensimmäinen viesti
ooooooo
Ei koira saa käydä ihmisen kimppuun edes härnätessä, vielä vapaana ollut, olisi voinut perääntyä. Kyllä se vaan niin on että dobberit on jalostettu vartiokoiriksi ja niillä on myös sellaiset piirteet, vaarallisempi sellainen koira on kuin kultainen noutaja joka tahtoo kaikin tavoin olla ihmiselle mieliksi.
 
"vierailija"
On se kumma että kyseistä asiaa puidaan joka paikassa, vaikka kaikki tämä tieto on ongittu vaan erinäisistä lehtijutuista. Eioä tämä kyseinen koira meidänkään vauvaa syönyt kesällä vaikka niin tappaja mukamas onkin. Oon tuntenut koiran omistajan penskasta saakka, ja kyseisen koiran luovutusiästä, joten tiedän kyllä mikä on asian laita. Minkätakia tehdään tällaisesta asiasta niin mahdoton juttu, puhutaan ja puidaan, pilataan ihmisten maineet ja keksitään kaikenmaailman soopaa tosiasioiden tilalle. Eikö tää ole asianomaisten ja koiranomistajan välinen asia?
 
"vieras"
[QUOTE="vierailija";29192580]On se kumma että kyseistä asiaa puidaan joka paikassa, vaikka kaikki tämä tieto on ongittu vaan erinäisistä lehtijutuista. Eioä tämä kyseinen koira meidänkään vauvaa syönyt kesällä vaikka niin tappaja mukamas onkin. Oon tuntenut koiran omistajan penskasta saakka, ja kyseisen koiran luovutusiästä, joten tiedän kyllä mikä on asian laita. [/QUOTE]

tääkin tapaus kertoo vain ko. rodun arvaamattomuudesta. ei voi koskaan tietää, milloin koiralla kilahtaa....
 
[video=youtube;yaxCYgqh2ao]https://www.youtube.com/watch?v=yaxCYgqh2ao#t=93[/video]

Jotkut vaan ovat idiootteja ja levittävät idiotismigeenejään antaumuksella :(
 
niinpä niin
Ei koira saa käydä ihmisen kimppuun edes härnätessä, vielä vapaana ollut, olisi voinut perääntyä. Kyllä se vaan niin on että dobberit on jalostettu vartiokoiriksi ja niillä on myös sellaiset piirteet, vaarallisempi sellainen koira on kuin kultainen noutaja joka tahtoo kaikin tavoin olla ihmiselle mieliksi.
Kyllähän jokaisella elävällä olennolla on oikeus puolustaa itseään!Vaikea uskoa tätä(kään) juttua,että koira olisi noin vain hyökännyt ilman mitään syytä ja vielä molempien kimppuun.
Sitäpaitsi jossain amerikan tilastossa labbis hyökkää useammin ihmisen kimppuun kuin esim staffi,niistä ei vaan kirjoiteta kun se ei ole "katu uskottava" rotu.
 
"koi"
On, mutta kaikki nuo ovat kuitenkin kiltin näköisiä. Koirista oppii huomaanaan kyllä silmistä ja muutenkin jos on "hullu" , vihainen ym.

Mua tosiaankin rotikankin omistaneena ärsyttää suunnattomasti tuo otsikoiden repiminen ja rodun julistaminen! Ihan totta on, että yleensä ne fifit ovat niitä joita itsekin pelkään ja varon. Koska yleensä purevat, eivät vain yletä ehkä nilkkaa ylemmäs mutta sekin sattuu ja omistaja vain hihittää kun niin niiiiin pikku söpöläinen

Yritin lainata tähän tuon kuvan jossa nuo "susi"koirat ovat, niin jäi spämmiin kiinni?? jos nyt onnistuu...
 
"vieras"
[QUOTE="koi";29195146] Ihan totta on, että yleensä ne fifit ovat niitä joita itsekin pelkään ja varon.[/QUOTE]

Siis sä oikeesti pelkäät enemmän vihaista perhoskoiraa kuin vihaista rottweileria?

koska totuushan on, että kaikki koirat puree, rotuun katsomatta. ihan paskapuhetta sellainen että pienet muka puree enemmän kuin isot, ei pidä paikkaansa. erona vaan on se, että sen pienen kanssa pärjää esim. hihnalenkillä, joten sitä käytetään ihmisten ilmoilla, isoa monesti ei.

isojen koirien omistajat ottakoon vastuun tappajakoneistaan, eikä syytelköön pikkufifejä.
 
koirien elekielen opettelu
[video=youtube;yaxCYgqh2ao]https://www.youtube.com/watch?v=yaxCYgqh2ao#t=93[/video]

Jotkut vaan ovat idiootteja ja levittävät idiotismigeenejään antaumuksella :(
pakolliseksi saatana!!

Kertokaas koiravihaajat, ja arvostelijat mitä tuo koira yrittää tuossa "mukahauskalla" viedeolla viestittää, ja saako teidän mielestänne eläintä kohdelle lasten leluna?
 
idiootti hihnan kummassakin pä
Ai oikein koiran tunteva paikalla. Kehtaatkin edes tulla puolustelemaan. Tollanen kilipää hurtta joka käy lasten päälle. Rodusta riippumatta. Mutta kertoo jotain omistajasta kun tällaisen koiran ottanut. Dobberi ei ole mitään muuta kuin sekopäinen koira josta ei tositilanteissa ole mihinkään. Kunnon hurtat kuten monet laumanvartijarodut eivät tee lapsille mitään pahaa mutta osaavat toimia tosipaikan tullen. Dobberi on tyhmä lelu.Kuin vammainen joka on vaarallinen päästessään pienempien kimppuun.
 
"urpo"
Niin ja tuon videon ihmiset on idiootti kusipäitä ja opettavat lapselle huonoa käytöstä, lapselle joka ei ymmärrä. Koira sitten körsii siitä mutta ei edelleen liity millään lailla tähän aiheeseen! Joten, move on asshole.
 
"hmmmmm"
[QUOTE="vierailija";29192580]On se kumma että kyseistä asiaa puidaan joka paikassa, vaikka kaikki tämä tieto on ongittu vaan erinäisistä lehtijutuista. Eioä tämä kyseinen koira meidänkään vauvaa syönyt kesällä vaikka niin tappaja mukamas onkin. Oon tuntenut koiran omistajan penskasta saakka, ja kyseisen koiran luovutusiästä, joten tiedän kyllä mikä on asian laita. Minkätakia tehdään tällaisesta asiasta niin mahdoton juttu, puhutaan ja puidaan, pilataan ihmisten maineet ja keksitään kaikenmaailman soopaa tosiasioiden tilalle. Eikö tää ole asianomaisten ja koiranomistajan välinen asia?[/QUOTE]

Meinaatko, että asiasta ei saisi kertoa/uutisoida?
Samalla periaatteella kaikki tapahtumat ovat vain asianosaisten omia asioita, eikä niistä saisi puhua. Jos rattijuoppo ajaa lapsesi päälle, onko se vain sinun ja asianomaisen välinen kahdenkeskinen juttu?
 
"Tiksu"
Jep. Jokaisen tokaluokkalaisen palleron ensimmäinen ajatus nähtyään ison vapaana olevan koiran, että minäpä vähän härnään sitä...

Ei jestas, että koiraihmiset ovat hulluja.
Olen täysin samaa mieltä!
Minun kimppuuni hyökkäsi Espoossa kuntopolulla Dobermaannin näköinen, mutta onneksi pienempi koira.
Oli omistajallaan hihnassa, kun mopo ajoi ohi, koira riutaisi itsensä irti ja juoksi suoraan kimppuuni ja puri, en todellakaan edes katsonut sinne päin. Eikä ole ainoa tapaus.
Uskokaa jo, että koira hyökkää ilman, että sitä härnätään.
Lapseni ajoi potkupyörällä, kun vapaana oleva Rotweileri yllättäin lähti ja juoksi häntä kohti.. Arvatkaa huusinko ja olisin tappanut koiran, jos olisi ollut jotain kättä pidempää mukana..
 

Yhteistyössä