Mulla on rakkaus kuollut miestä kohtaan.

  • Viestiketjun aloittaja "oikea ammattivalittaja"
  • Ensimmäinen viesti
[QUOTE="oikea ammattivalittaja";29108154]En mä syytäkkään haluan vaan erota ja olla vapaa.[/QUOTE]

haluat erota ja olla vapaa ja uudessa ketjussa jo mietit mistä löydät miehen? Ajattelit olla vapaa 5min?
 
"oikea ammattivalittaja"
[QUOTE="voi elämä";29108343]Anna lapsi huostaan kun ei tunnu kiinnostavan teitä kumpaakaan! Saat omaa aikaa, ja voit unohtaa tämänkin lapsen.[/QUOTE]

En anna mies suostuu yh.ksi ja viikko-viikkokin sille sopisi ollaan näistä juteltu vielä ei ole päätetty kumpi olisi parempi ratkaisu?
 
Blue
[QUOTE="oikea ammattivalittaja";29108331]Alan joko vkl-äidiksi tai korkeintaan viikko-viikko systeemillä.[/QUOTE]

Niin, mutta miten sun tilanne muuttuu jotenkin paremmaksi? Silloin kun mies on kotona niin mies huolehtii lapsesta ja sä saat mennä miten haluat (eli erotessa mies päävastuussa lapsesta). Silloin kun mies on työreissulla niin sulla vastuu lapsesta kokonaan (näin erotessakin, ainakin niin pitkään kunnes mies löytää uuden naisen). Ja erotessa silloin kun lapsi on sulla voit viedä sen päiväkotiin päiviksi mutta iltaisin sulla vastuu sitten kokonaan (koska mies ei tule iltaisin kotiin).

Mun miestä sun edut huononee kun lähdet omillesi.. Ellet sitten halua lasa adoptioon antaa.
 
Miksi ihmiset tekee lapsia jos ne kerran on niin suuri maanvaiva ja rasite? "kotiin sidottu" "tahdon olla vain vkl-äiti" pitäs pikkusen ajatella sen lapsen parasta kun kerran semmonen on pitänyt väsätä!
 
[QUOTE="oikea ammattivalittaja";29108377]Miehen toiveesta.[/QUOTE]

harvinaisen paska syy. Ei siinä kohtaa käynyt mielessä, että siihen todellakin sitoutuu pariksi kymmeneksi vuodeksi ja että sitä lasta ei voi lopettaa kuten lemmikkiä jos ei enää huvitakaan?
 
"voi elämä"
[QUOTE="oikea ammattivalittaja";29108377]Miehen toiveesta.[/QUOTE]Sä teet näköjää kaikkea miehen toiveesta ja uusi suhde vaan pitäisi saada. Millon ajattelit itsenäistyä?
 
"oikea ammattivalittaja"
[QUOTE="voi elämä";29108405]Sä teet näköjää kaikkea miehen toiveesta ja uusi suhde vaan pitäisi saada. Millon ajattelit itsenäistyä?[/QUOTE]

Nyt aion itsenäistyä hommaan vaan jonkun jonka kanssa seurustelen en muuta yhteen tai perusta perhettä.
 
"OMG"
No hommaappas. Sehän onnistuukin samalla lailla kun koiranpennun hommais. Huh huh, et taida oikeasti ihan järjissäs olla. Sääliksi käy lapsia. Antaisit vaan tosiaan huostaan lapset suoraan jollekin joka oikeasti välittää. Jos lastenhoidotkin hoidetaan viikko-viikko systeemillä siksi että SINÄ saat VAPAATA, niin voi morjes. Olet säälittävä.
 
"oikea ammattivalittaja"
[QUOTE="OMG";29108681]No hommaappas. Sehän onnistuukin samalla lailla kun koiranpennun hommais. Huh huh, et taida oikeasti ihan järjissäs olla. Sääliksi käy lapsia. Antaisit vaan tosiaan huostaan lapset suoraan jollekin joka oikeasti välittää. Jos lastenhoidotkin hoidetaan viikko-viikko systeemillä siksi että SINÄ saat VAPAATA, niin voi morjes. Olet säälittävä.[/QUOTE]

Mies haluaa lapsen hän jää yh.ksi keskusteltiin tästä äsken kun kävi syömässä kotona.
 

Yhteistyössä