Mies lähtisi kävelemään jos meidän perheeseen tulisi vielä kaksoset

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
[QUOTE="vieras";28965674]Miten ihmeessä miehet valitsee teitä huumorintajuttomia akkoja itelleen?? Vai onko teitä vaan niin paljon, että pakko sitten on tyytyä teikäläisiin?[/QUOTE]
Ei, olen tosi harvinaislaatuinen huumorintajultani. Mutta en tykkäisi, jos mieheni kommentoisi ap:n miehen tyyliin.

Meillä on myös lapsiluku täynnä, mutta jokin vuosi sitten kysyin mieheltä, mitä tämä sitten sanoisi, jos kuitenkin tulisin raskaaksi. Miehen kommentti: "Haliba-zuiba, onneks auto on rekisteröity seitsemälle!"

Se voi olla jonkun mielestä kämänen autofriikin, hölmön miehen kommentti. Minulle se kuitenkin kertoi, että samoilla linjoilla ollaan, vaihtoehdoista ei tarvitse ryhtyä siinä tilanteessa edes keskustelemaan ja yhdessä tässä vanhetaan ja lapsia kasvatetaan.
 
Seksisuhteet ny vaan on semmoisia, et sinappikoneiden saaminen on kovin mahdollista. Äijäsi sanomista en oikein ymmärrä, koska mahdollinen vahinko on puoliksi hänen. Ei tilanteesta niin vaan kävellä pois.

Jos ei tosiaan tahdo ja tahtoo olla varma, niin sit kandee pitää jalat ristissä ja pippeli pöksyissä.
Olen käytännössä steriili (munasarjat paskana), mutta jos vielä e-pillereistäkin huolimatta tapahtuisi raskautuminen, on abortti keksitty.
 
mummokki
Mitäs pelottavaa tossa on?

Jos lapsia tekee, niin kaks kerralla on tehokasta toimintaa.

Sain just kuulla, et pikkusysterin poika odottaa kaksosia. Ovat vaimonsa kanssa onnesta pyöreinä, eivätkä pelkää mitään.
Se on riskiraskaus. Se pelottaa. Siinä joutuu sekä äiti että vauvat kovemmalle koetukselle.

"Monisikiöraskauksiin liittyy aina tiettyjä riskejä, kuten ennenaikainen synnytys, keskosuus, hivenen verran suurempi sikiökuolleisuus ja pienipainoisuus. Monisikiöraskauksissa sikiöillä on vähemmän tilaa kehittyä kuin yhden sikiön raskauksissa, minkä vuoksi sikiöt painavat tavallista vähemmän. Kaksosvauva painaa keskimäärin 2 500 grammaa ja kolmosvauva 1 800 grammaa.

Vähäisemmän kasvutilan vuoksi monisikiöraskaus päättyy aikaisemmin kuin yhden sikiön raskaudet. Kaksoset syntyvät keskimäärin raskausviikoilla 37-38 ja kolmoset raskausviikolla 33, kun taas normaali yhden sikiön raskaus kestää 40 viikkoa. Ennenaikaisen synnytyksen ja sitä kautta keskosuuden johdosta vauvat joutuvat usein jäämään joksikin aikaa sairaalahoitoon ja hoidon kesto voi vaihdella muutamista päivistä useisiin kuukausiin. "

lähde on wikipedia mut enivei.
 
"vieras"
Se on riskiraskaus. Se pelottaa. Siinä joutuu sekä äiti että vauvat kovemmalle koetukselle.

"Monisikiöraskauksiin liittyy aina tiettyjä riskejä, kuten... "

lähde on wikipedia mut enivei.
Nimenomaan. Meillä on kaksoset ja sen takia mies olikin ehdoton, ettei enää yhtään. Monella kaksosraskaus menee ongelmilta mutta ei kaikilla kuten meillä. Olipahan lääkärille yksi peruste lisää vasektomiaan.
 

Yhteistyössä