Olisko teille OK, että mies siivoaa naisten puolella kun tyttölapsenne on uimiksessa?

  • Viestiketjun aloittaja Kyseliä
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
[QUOTE="vieras";28682008]Älä viitsi saivarrella. Se on ihan eri asia![/QUOTE]

Perusteluita? Kaikki miehet ovat pedofiilejä tms? Myös oma miehesi? Etkö sitäkään uskaltaisi päästää siivoamaan naisten pukuhuonetta?
 
"jep"
Voisin lyödä vetoa että sinä et katseita vedä puoleesi sen enempää pukuhuoneessa kuin rannallakaan eikä ole näinollen pelkoa että se miessiivooja sinua tuijottelisi.
Kyl se voi olla että se miessiivoaja tuijoittaisi niin että silmät putoaa päästä kun mamma aloittaa kyykkyvatkauksella suoritettavan rämemajavan pesun.

Senveran monta "uimahallissa nähtyä" ketjua on ollut että on siellä aikapaljon nähtävää!!

NIIH!!
 
"Aatos"
Naisethan tunnutusti ovat niin frigideitä ja haluttomia, etteivät he kikkeleitä katsele? :D
Todellisuudessa, siivoajanaiset aivan varmasti katselevat nuoria poikia ja runkkaavat iltaisin mielikuvineen. Ja koska naisilla on tällaisia ajatuksia niin olettavat, että miehilläkin on ja siten nousevat hirnumaan takajaloilleen valmiiksi että "miehet ei saa siivota meidän puolella"

naisia tuskin kiinnostaa paljon kikkeleitä katsella mutta heillä on se mahdollisuus,miksi tätä mahdollisuutta ei suoda miehille?
 
"vieras"
Mun mielestä ihannetilanne olisi se, että uimahallit siivottaisi silloin kun ne ovat kiinni. Vaikka aamulla aikaisin tai illalla myöhään, jolloin tilat voisi siivota ihan kumpaa sukupuolta edustava siivooja tahansa. Jos keskellä päivää tulisi jotain akuuttia siivottavaa, niin joku uimahallin työntekijä (naistenpuolella nainen, miestenpuolella mies) voisi käydä sen hoitamassa.
En usko, että siivoojia kiinnostaa alasti pyllistelevät miehet tai naiset niissä pukuhuoneissa, mutta kyllä se varmaan asiakkaalle vähän epämiellyttvää on alasti vääntää sitä märkää uikkaria niskaan kun samalla vieressä lattiaa luuttuaa täysin tuntematon vastakkaisen sukupuolen edustaja. Siksihän ylipäätään on erikseen naisten ja miesten puolet.
Joten joo, en suuttuisi tai saisi traumoja, vaikka tyttäreni olisi uimahallissa jossa miessiivooja on naisten puolella, enkä myöskään siitä jos poikani pukkarissa olisi naissiivooja, mutta ymmärrän kyllä täysin että joillekin ko. järjestely voi olla tosi epämukava.
 
"vieras"
pedofilia on sairaus, eikä se katso sukupuolta. Ihan löytyy niin naisista kuin miehistäkin näitä. Eikös se Anneli Auerkin saanut juuri jotain syytteitä alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista?
 
Vierasmies
Sinullekin sama kysymys, onko OK että nainen siivoaa miesten puolella kun poikasi (ja miehesi) on uimahallissa?

[QUOTE="Helsinki";28682406]No ei tietenkään ole ok.[/QUOTE]
 
"Vieras"
Pitäisikö olla myös oma suihkukaappi ja oma sauna?

Hä? Et päästä lapsiasi uimahalliin? Miksi?


[QUOTE="Helsinki";28682503]Ei olisi. Minusta uimahalleissa pitäisi olla kopit pukemista varten. Mutta enpä päästä enää lapsiani uimahalleihin. Alastomuus on yksityisasia SAMANKIN sukupuolen kesken.[/QUOTE]
 
hullu maailma
[QUOTE="Helsinki";28682534]Ei omaa saunaa tarvitse, sen voi jättää väliin kokonaan. Suihkussa uikkari päällä ja kunnon pesu kotona.[/QUOTE]

No näin. Ja muualla sitten burkha päällä, vai?
 
[QUOTE="sondersson";28682562]Siivotaanko niitä suihkutiloja tai pukkareita muka oikeasti silloin kun siellä on ihmisiä?[/QUOTE]

kyllä. Aina sielä pyörii joku siisitimässä lattiaa. Minne muuten ajautuu aika määriä hiekkaa, hiuksia yms. Siksi en halua miehiä siivoamaan naisten puolta. Yhtään enempää kun sitä että miesten puolella on naisia.
 
"Vieras"
Juu, saunassa ja sen pesutiloissa on tapana olla alastomana. Vähintään siellä suihkun alla ja lauteella. Kukaan tuskin kieltää välimatkoja kävelemästä vaikka pilkkihaalarissa.

Pitäisin erittäin huolestuttavana kasvatustapana jos opetat olemaan pesulla vaatteet päällä ja kiellät saunomisen. Ja minkä takia? Sen takia, että itsellä vippaa yläpäässä?

[QUOTE="Helsinki";28682597]Mitäs siellä houritaan? Ihan normaalit vaatteet on asialliset. Kyse oli alastomuudesta. Ja ei emme ole muslimeita.[/QUOTE]
 

Yhteistyössä