Ikää 19-vuotta, kohta ammatti luettuna ja sain tänään tietää että odotan vauvaa, mikä fiilis!:)

  • Viestiketjun aloittaja Opri.
  • Ensimmäinen viesti
Opri.
[QUOTE="hmm";28478904]Onks tää todellista? Tulee jotenkin äidillinen VOOOOOOI sua pientä olo kun luin tän..[/QUOTE]

Miksi tämä ei olisi todellista?

Musta on ihan normaalia hankkia niitä lapsia sen jälkeen kun on ammatti luettuna jne. vai miten on?
 
"Kifa"
Tokihan niitä riidanhaastajia muualtakin löytyy mutta täältä ehkä poikkeuksellisen paljon koska tänne voi kirjoittaa rekisteröitymättä, moderointi on varsin köykäistä ja raskaanaolevat ja juurisynnyttäneet naiset hyvin otollista yleisöä jotka on helppo yllyttää toisensa tukkaan kiinni mitä merkillisimmistä aiheista.
 
"vieras"
Voihan Opri, en tiedä ketään muuta joka tällä julkisella palstalla olisi kertonut nimensä, miehensä nimen, iät, asuinpaikkakunnan jne. Sinut on tästä nyt tosi helppo tunnistaa ja varmaan tämä ketju löytyy jo etunimesi googlettamalla, niin harvinaiselta nimesi kuulostaa. Eli esim tulevat mahdolliset työnantajat voivat googlettaa nimesi ja löytää tällaisia keskusteluja. Suosittelen lämpimästi että rekisteröidyt jollain toisella nimimerkillä, etkä paljasta noin paljon itsestäsi varsinkaan yhdessä ja samassa ketjussa.

Jos haluat kirjoittaa noin avoimesti ja saada samassa tilanteessa olevia kavereita, niin kirjoittele johonkin suljettuun ryhmään jossa on muita joilla laskettu aika on helmikuussa.

Suosittelen seuraamaan millaista meno on tällä Mitäs Nyt -palstalla. Ja ole varovainen!
 
"plääh"
No yksityisyytesi on mennyttä kun tänne kirjoittelet nimet ja kaikki. Jossai vaiheessa paljastat paikkakunnan missä asutte,kun et muista olla varovainen..... Mutta eipä siinä,jokainen taapertaa tyylillään :)
 
Opri.
[QUOTE="Kifa";28478931]Tokihan niitä riidanhaastajia muualtakin löytyy mutta täältä ehkä poikkeuksellisen paljon koska tänne voi kirjoittaa rekisteröitymättä, moderointi on varsin köykäistä ja raskaanaolevat ja juurisynnyttäneet naiset hyvin otollista yleisöä jotka on helppo yllyttää toisensa tukkaan kiinni mitä merkillisimmistä aiheista.[/QUOTE]

Näinpä... no en mitenkään yllättyisi, mutta aika hassua kuitenkin kun tämän pitäisi olla aikuisten ihmisten keskustelupalsta..
 
paapoopuupop
[QUOTE="plääh";28478948]No yksityisyytesi on mennyttä kun tänne kirjoittelet nimet ja kaikki. Jossai vaiheessa paljastat paikkakunnan missä asutte,kun et muista olla varovainen..... Mutta eipä siinä,jokainen taapertaa tyylillään :)[/QUOTE]

No hänhän etsi äiti-seuraa jns:sta päin eli siinä kai se paikkakuntakin ainaki melkein
 
Opri.
[QUOTE="vieras";28478936]Voihan Opri, en tiedä ketään muuta joka tällä julkisella palstalla olisi kertonut nimensä, miehensä nimen, iät, asuinpaikkakunnan jne. Sinut on tästä nyt tosi helppo tunnistaa ja varmaan tämä ketju löytyy jo etunimesi googlettamalla, niin harvinaiselta nimesi kuulostaa. Eli esim tulevat mahdolliset työnantajat voivat googlettaa nimesi ja löytää tällaisia keskusteluja. Suosittelen lämpimästi että rekisteröidyt jollain toisella nimimerkillä, etkä paljasta noin paljon itsestäsi varsinkaan yhdessä ja samassa ketjussa.

Jos haluat kirjoittaa noin avoimesti ja saada samassa tilanteessa olevia kavereita, niin kirjoittele johonkin suljettuun ryhmään jossa on muita joilla laskettu aika on helmikuussa.

Suosittelen seuraamaan millaista meno on tällä Mitäs Nyt -palstalla. Ja ole varovainen![/QUOTE]

No jos työnantajani sattuisikin nyt joskus googlettamaan nimeni, niin mitäs sitten? Ei luulisi tälläisen keskustelun paljon haittaavan työnhakua. Onhan mulla oikeus omaan henkilökohtaiseenkin elämääni, ei siis työnantaja voi päättää sitä palstailenko minä ja mitä asioita haluan yleisesti itsestäni kertoa.

Jos hän näkisi tämän keskustelun ajattelisi varmaan vaan että " aijaa opri näköjään palstailee. " tuskin sen kummempaa, koska ei tästä voi nyt oikein muuta ajatellakaan. tässä mitään niin ihmeellistä ole ollut.
 
Opri.
[QUOTE="hmm";28478939]Ei kyse ollutkaan siitä :)[/QUOTE]

No sillon varmaan voit jättää nuo voooooi äidilliset lässytyksesi jollekin muulle, koska minä en niitä aikuisena raskaana olevana naisena tarvitse.
 
Opri.
[QUOTE="plääh";28478948]No yksityisyytesi on mennyttä kun tänne kirjoittelet nimet ja kaikki. Jossai vaiheessa paljastat paikkakunnan missä asutte,kun et muista olla varovainen..... Mutta eipä siinä,jokainen taapertaa tyylillään :)[/QUOTE]

Oon paljastanu itseasiassa jo... :D
 
On täällä pari muutakin jotka ovat koko elämänsä tänne vuodattaneet. Ainakin ovat tunnistettavissa kuvineen päivineen. Jotkut haluaa käyttäytyä ihmisiksi myös netissä, joten sillä tunnistettavuudella ole aina niin väliä.
 
Opri.
[QUOTE="vieras";28478980]Opriliinihan ois tosi kiva! :D

Ja kuulostaa pahasti, että ollaan saamassa tänne Mummeliisa vol. 2...[/QUOTE]

No en tiedä kenestä mummeliisasta puhut.... :) mutta tuskin minusta on samanlaista tulossa.
 
"Tiki"
No kyllä se mahdollinen työnantajasi ajattelisi, ettet ehkä ole kovin luotettava työntekijä, kun sulla ei tunnu olevan mitään filtteriä, mitä tänne kirjoitat. Ehkä lörpöttelisit yhtä "hyväntuulisesti" työnanantajasikin asiat, kun mielestäsi niissä ei mitään salaista ollut.
 

Yhteistyössä