Jaetaan ärsytys pienempiin paloohin, käytetään osa heti, osa pakastetaan ja tarpeen vaaties sulatetaan ku tarvitaan ärsytystä.tuosta muuten voin tehdä pasteijoita samalla ohjeella jos ne ei ärsyttäs niin paljoa.....
Jaetaan ärsytys pienempiin paloohin, käytetään osa heti, osa pakastetaan ja tarpeen vaaties sulatetaan ku tarvitaan ärsytystä.tuosta muuten voin tehdä pasteijoita samalla ohjeella jos ne ei ärsyttäs niin paljoa.....
no, kerros nyt, alkoko tosissaan ärsyttään?Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;28366685:Mun oli ihan pakko tehdä eilen iltapalaksi ärsytyspiirakkaa
jaa tällä palstalla? täälä paljon järjen ääntä näyKyllä pitääs järjenki sanoa
niin ja ohjeessa kun lukee että jauhelihaa niin voisi kuvitella että jokainen hoksaa että siihenhän voi käyttää vaikka sika-nautaa. suluissa sitten on maininta siitä mitä ite käytin kun meillä yleensäkin on vain hirvenjauhelihaa käytössä jostain kumman syystä. mutta sitä kun on tyhmä landepaukkujuntti niin sitä ei ite tajunnu ettei kaikki voi tajuta...Kyllä pitääs järjenki sanoa, että jos lihat yms. hankitaan itte luonnosta niin se tulee huomattavasti edullisemmaksi ku ostaa ne samat ainekset. Esim. hirvenlihan ostaminen yksinään tekis ruuasta jo sen verran kalliin, että ei se olisi haasteeseen oikeen sopiva vaikka jokaanen saiki itte määritellä mikä on edullista.
ELi sitten ei oikein jää enää kuin Ristijärvi tai Paltamo, eli kummasta oot?Epäilen että Puolangalla ei ole, eihän siellä ilmeisesti ole edes elämää....
Mä käytän jauhelihoosta lähinnä sitä syntistä sika-nautaa ja hyviä ruokia tulee mun mielestä.niin ja ohjeessa kun lukee että jauhelihaa niin voisi kuvitella että jokainen hoksaa että siihenhän voi käyttää vaikka sika-nautaa. suluissa sitten on maininta siitä mitä ite käytin kun meillä yleensäkin on vain hirvenjauhelihaa käytössä jostain kumman syystä. mutta sitä kun on tyhmä landepaukkujuntti niin sitä ei ite tajunnu ettei kaikki voi tajuta...
mutta toisaalta jos olisin laittanut että sika-nautaa niin kohta joku olisi hirnunu epäterveellisyydestä kun käytetään paskajauhelihaa.... tasan ei mee nallekarkit siis tässäkään.....
samaa kastia Puolangan kanssa eli viimeinen sammuttaa valot.Alkuperäinen kirjoittaja r-järvi/paltamo;28366921:ELi sitten ei oikein jää enää kuin Ristijärvi tai Paltamo, eli kummasta oot?
Ärsytti niin paljon, että piti syödä sitä vielä aamiaiseksikinno, kerros nyt, alkoko tosissaan ärsyttään?
No sitten Vaala, oot niin ärsyttävä että Suomussalmelta et voi olla!samaa kastia Puolangan kanssa eli viimeinen sammuttaa valot.
sukulaisissa saatan joskus pistäytyä, muuten en.Alkuperäinen kirjoittaja r-järvi/paltamo;28368390:No sitten Vaala, oot niin ärsyttävä että Suomussalmelta et voi olla!
Hahhah, kaikki Kainuun kunnat lueteltu etkä missään niissä asu, taidat olla aika outo!sukulaisissa saatan joskus pistäytyä, muuten en.
kainuussa asun että tuskinpa olen sen oudompi kuin kukaan muukaan kainuulainen.Alkuperäinen kirjoittaja r-järvi/paltami;28368402:Hahhah, kaikki Kainuun kunnat lueteltu etkä missään niissä asu, taidat olla aika outo!
Et uskalla siis kertoa missä kunnassa asut... Kaikkia ehotettu mutta minkään kohdalla et voi myöntää asuvasi, siksi siis outo olet!kainuussa asun että tuskinpa olen sen oudompi kuin kukaan muukaan kainuulainen.
Ei kai se uskaltamisesta kiinni ole, ne tietää asian keiden tarvitseekaan tälläkin palstalla.Alkuperäinen kirjoittaja r-järvi/paltamo;28368411:Et uskalla siis kertoa missä kunnassa asut... Kaikkia ehotettu mutta minkään kohdalla et voi myöntää asuvasi, siksi siis outo olet!
jos tykkää lehtevyydestä niin lehtitaikina on ok, eikö sitä ainaki ennen saanu isompanalevynä, liekkö nykyään. piirakkapohjataikinat ( onko ne tuon nimisiä) käyvät kanssa hyvin, se rukiinen voisi olla erityisen hyvä. mitä muita sitä pakastealtaasta vielä löytyy?Alkuperäinen kirjoittaja määä;28368776:Jos tekis valmistaikinasta, mikä olis paras?
ainakin voitaikinaa.jos tykkää lehtevyydestä niin lehtitaikina on ok, eikö sitä ainaki ennen saanu isompanalevynä, liekkö nykyään. piirakkapohjataikinat ( onko ne tuon nimisiä) käyvät kanssa hyvin, se rukiinen voisi olla erityisen hyvä. mitä muita sitä pakastealtaasta vielä löytyy?
riittää, koska tuosta ohjeessa taikinaa on 1,5kg. ja jos tuntuu että täytettä jää niin laita pakkaseen ja käytä muuhun tai käytä pannun kautta ja napsit suihisi.Alkuperäinen kirjoittaja määä;28368866:ainakin voitaikinaa.
Paljonkohan pitäs ostaa? kilo?