Nolot/huvittavat/typerät blogit?

  • Viestiketjun aloittaja jumala.
  • Ensimmäinen viesti
Mitä vittua:O Sanattomaksi veti.
Joo, luin kyllä hyvän aikaa tuota Hennan omat jutut-blogia valehtelematta suu auki. Mutta sitten alkoi selvitä mistä tuossa blogissa on kyse... Siis siellähän vaan lievähkösti kehitysvammainen nuori nainen kirjoittaa mitä päähän pälkähtää, ja tyypilliseen lasten/kehitysvammaisten tyyliin ihmisistä koko nimillä ja kaikilla henk.koht yksityiskohdilla. Tuo lääkäri/kirurgi ilmeisesti joku jonka tuntenut hoitosuhteessa jo jonkin aikaa, mutta kirjoittaa siitä aina välillä kun vaan tykkää tyypistä. Näyttää siellä olevan paljon muutakin, tuntemiensa down-kavereiden elämäntarinoita ja uskonnollista paasausta (aika karseaa sellaista).

Eipä kai siinä muuta. Samat jutut voisi kuulla jos jäisi höpäjämään bussiin vastaavan tyypin kanssa :) Netissä vaan kun ei heti tiedä mistä on kyse.... Tuskin nuo jutut ketään livenä sen kummemmin naurattaisi tai hetkauttaisi jne. (Mutta ennen kuin tiesin mistä kyse, tuo alivuokralaisjuttu kyllä tarjosi aikamoisen lukuelämyksen O_O)
 
Ahh, kiitos tosta Aikun muotiblogista :D Tehty juuri sopivasti niille rajoille että vähän aikaa sai kumminkin lukea ennen kuin sai varmistuksen että eihän olla tosissaan...
Repeen jatkuvasti tälle postaukselle:
http://aikkufashion.vuodatus.net/lue/2011/05/moikkelis#comments[/URL]

Harmi kun ei ole enempää kirjotettu :)
Mä nauroin tätä ihan kippurassa. Harmi tosiaan ettei päivitä blogiaan enää :)
 
"joo"
https://twitter.com/AulikkiS

julkisesti ja koko maapallon nähden kaljalla ja ylpeä siitä. kirjoittelee yhden lauseen juttuja eikä niistä aina saa mitään tolkkua. bloggaajia on moneksi.
 
Anna mun kaikki kestää
[QUOTE="joo";28549620]https://twitter.com/AulikkiS

julkisesti ja koko maapallon nähden kaljalla ja ylpeä siitä. kirjoittelee yhden lauseen juttuja eikä niistä aina saa mitään tolkkua. bloggaajia on moneksi.[/QUOTE]

Ai tämä on blogi?
 
"Moukka"
Moumoun blogi on melko mauton. Ja bloggaajalla käytöstavat totaalisesti hukassa. Älkää vaan erehtykö kommentoimaan mitään vähänkään negatiivissävytteistä tai neiti käy päälle kuin yleinen syyttäjä.
 

Yhteistyössä