Avioliittolakia aletaan ajaa nyt kansalaisaloitteella!

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
[QUOTE="vieras";28121101]Ei sillä ole rahaa. Siivoojana ei paljoakaan tienaa. Ja psyykenlääkkeisiin menee aika paljon siitäkin vähästä.[/QUOTE]

Omakohtaista kokemusta? :D
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28121109]Omakohtaista kokemusta? :D[/QUOTE]

No, olethan sä monessakin ketjussa kertonut talousongelmistasi. Miten vähän tienaat siivoojana, vaikka niska limassa siivoat tehdaskiinteistöä. Paskasta duunia, just sopivaa persulle. Olet myös maininnut mielenterveysongelmistasi, vainoharhaisuus oli sieltä lievimmästä päästä.
 
[QUOTE="vieras";28121132]..laukoo henkilö, jonka avatarina on tuttia imeskelevä animaatiohahmo[/QUOTE]

Kaissää ymmärrät että itse olen sen siihen laittanut? Joten vittuilu siitä on suhteellisen turhaa.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28121130]No, olethan sä monessakin ketjussa kertonut talousongelmistasi. Miten vähän tienaat siivoojana, vaikka niska limassa siivoat tehdaskiinteistöä. Paskasta duunia, just sopivaa persulle. Olet myös maininnut mielenterveysongelmistasi, vainoharhaisuus oli sieltä lievimmästä päästä.[/QUOTE]

Oho oho, en yhdessäkään. Ei minulla ole mitään taloudellisia ongelmia. älä nyt ala sotkemaan omia juttujas minuun. :D
 
Totuus
[QUOTE="vieras";28121170]Oho oho, en yhdessäkään. Ei minulla ole mitään taloudellisia ongelmia. älä nyt ala sotkemaan omia juttujas minuun. :D[/QUOTE]

Kaikkihan sun ongelmistasi tietävät..
 
[QUOTE="vieras";28120938]Onko kaikkien tuntema stereotyyppinen homo, pikkurilli pystyssä kättään homomaisesti huiskuttava nasaaliäänellä puhuva hintelä ulkoasu mielestäsi synnynäinen lahja vai opittu kokonaisuus?[/QUOTE]

Itse homous on synnynnäinen lahja, käyttäytymispaketti taas opittu kokonaisuus. Hintelyys ei sinällään kuulu homouteen, koska karhumaisiakin homoja on. Homo on saattanut valita stereotypiaan sopeutumisen ajatellen, että paskaakos tässä, homo mikä homo. Antaa sitten ympäristönkin huomata sen.
 
"jada"
Täältä lähtee myös yksi allekirjoitus kansalaisaloitteelle :) Kun kert keskustalaiset ja kokoomuslaiset Pelkosen Jaanaa lukuun ottamatta haluavat väen vängällä olla yhtä taantumuksellisia ja patavanhoillisia kuin persut ja kristilliset ja vetää Suomen samalle tasolle Itä-Euroopan maiden kanssa, hoidetaan homma sitten toista kautta.
 
Itse homous on synnynnäinen lahja, käyttäytymispaketti taas opittu kokonaisuus. Hintelyys ei sinällään kuulu homouteen, koska karhumaisiakin homoja on. Homo on saattanut valita stereotypiaan sopeutumisen ajatellen, että paskaakos tässä, homo mikä homo. Antaa sitten ympäristönkin huomata sen.
Asia on minusta syvempi kuin vain "opittu tapa" tyylinen hajatelma. Vaikka se pitääkin varmasti joissain tapauksissa hyvin paikkansa. Trendit myy, ainakin rapakon takana, joten silloin voisi ajatella tiettyjen toimintamallien ja käyttäytymisen olevan osittain opittua.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28121065]Sano muuta, ensin halutaan homot täyspäisiksi ja sitten jo halutaan moniavioisuutta, sen jälkeen selvä yhtälö on eläinavioliitot. Menee jo ihan vituiksi koko yhteiskunta tällä sallimisella. Joku roti oltava.[/QUOTE]

Juu, liika sallivuus ja suvaitsevaisuus se yleensä yhteiskunnan turmiolle vie. Siitä syystähän esimerkiksi Pohjois-Koreassa, Irakissa, lukuisissa Afrikan maissa on niin kurjaa asua kun salliminen on viety liian pitkälle. Kyllä niissä maissa jossa valtio hallitsee rautaisella otteella ja rajoittaa kansalaistensa valinnanvapautta, kyllä niissä maissa ihmisten on sentään hyvä olla. Diktatuurissa menee kansalaisilla vielä paremmin, ei mene siellä yhteiskunta vituiksi.
 
  • Tykkää
Reactions: ansarikukka
"Viima"
Kyllä ihmiset on hassuja. Kauhee reuhaaminen ulkopuolisen adoptoinnin ja yhteisen sukunimen vastustamiseks. Kaikki muut oikeudet on jo rekisteröityneillä pareilla. Esim perheen sisäinen adoptio. Tässä on kyse noista kahdesta asiasta! Ja sanasta avioliitto ja siviilivihkiminen, nämäkin puuttuu rekisteröityneiltä pareilta.
Allekirjoitus on taattu!
 
"viima"
en ole nähnyt missään aloitteen sisältöä mutta jos se on sellainen kuin kuvittelen niin en allekirjoita

jos evlut kirkkoa ei pakota laajentamaan sakramenttejään niin voin ehkä tarkistaa kantaani
ymmärtäkää nyt jo et tällä lakialoitteella ja kirkolla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. kirkko saa edelleen valita kenet he vihkii. nyt puhutaan avioliitosta, siinä on kaksi eri tyypiä, siviilivihkiminen (ne jotka eivät kuulu evlut kirkkoon) ja kirkkovihkiminen(niille jotka kuuluvat kirkkoon. parisuhteen rekisteröinti antaa muuten samat oikeudet kuin vihkiminenkin paitsi ei oikeutta yhteiseen sukunimeen eikä oikeutta ulkopuoliseen adoptioon. ei muuta. eikä oikeutta sanoa et ollaan avioliitossa.
 
"vieras"
Asia ei silti etene kun ei ole kannattajia tarpeeksi. Piste. Ihan turhaa kerätä ihmisiltä nimiä, jos sillä menisi lakialoitus läpi että saadaan nimiä tarpeeksi listaan niin sitten olisi rattijuoppous sallittua, ja aika paljon muutakin. Herätkää jo nyt homot ja menkää takas kaappeihinne itkemään!
 

Yhteistyössä