Suostuisitko seksiin tuntemattoman kanssa yhden kerran jos saisit siitä 100 000e?

  • Viestiketjun aloittaja Tällasta
  • Ensimmäinen viesti
[QUOTE="vieras";28010711]Suurin osa teistä harrastaa tai on harrastanut edes jonkin verran irtosuhteita. Ei tämä siitä eroa, joten tekopyhää sanoa ei.[/QUOTE]

Irtoseksiä harrastetaan himosta - ei rahasta.
Ja irtoseksikumppanin valitsee lisäksi itse.

Että sellainen pieni ero niissä on.
 
.....
Siltikin, vaikka olisi vaimo ja lapsia ja tietäisit vaimon jättävän sinut teon takia? Valitsisit mieluummin 100 000 e elämän ja rikkoutuneen perheen kuin ehjän perheen ja 0e? Ei vaimo yhtään ihmettelisi, että olisit 100 000 rikkaampi. Varmasti jossain vaiheessa paljastuisi.

Jos ensin saisi jutella puolison kanssa ja asia olisi molemmin puolin ok. Ajatellen myös, niin että puoliso voisi tehdä saman ja saada sen 100 000. En pystyisi enään jatkamaan miehen kanssa, jos on mennyt rahan takia panemaan jotain toista naista. Mies tuntuisi todella likaiselta. Oma olonikin tuntuisi likaiselta, jos näin etukäteen ajattelen, vaikka mies olisi komea. Vanhan 40-50 vuotiaan parrakkaan isomahaisen miehen kanssa tulisi oikeastaan melkeinpä oksetus. Joutuisin terapiaan sen jälkeen vähintään. Tiedän myös aika varmasti, ettei mies suostuisi, että makaan jonkun toisen kanssa rahan takia. ei vaikka se olisi 100 000. Jos sillä hankkisi vaikka auton, niin miettisin koko ajan autolla ajaessani, että tämä oli sitten se hinta siitä, kun annoin haisevan hikisen miehen panna.
Vielä näet senkin päivän kun makaat lihavan, vanhan, pareakkaan ja isomahaisen miehen kanssa ja ihan ilmaiseksi.:D
 
todella
No on se nyt, anteeksi vaan, vähän tekopyhää julistaa täällä omaa irtosekstailuaan ja sitten väittää, ettei muka 100 000:estä suostuisi. Ymmärtäisin kieltäytymisen jos olisi rakastavassa suhteessa.
Kyllä minäkin uskon että fortunate harrastaisi seksiä 100 000e:sta kun antaa ilmeisesti muutenkin melko helposti ja ilmaiseksi... sellainen kuva on hänestä tullut..
 
"Entinen Ksantippa S."
Olisi kiva tietää, miksi olisi jotenkin moraalisesti parempi teko harrastaa seksiä tuntemattoman kanssa himosta kuin rahasta.

Himo on täysin itsekäs tunne, usein alkoholin aiheuttama. Sadalla tonnilla sen sijaan voi helpottaa monin tavoin läheisiensä elämää.
 
Tuheron markkinahinta puolesta tunnista on 50-100€, eli joillakin on turhan isot luulot pillustansa.
Tottahan tässä ketjussa kaikki jo euronkuvat silmissään maalailevat ryhtymistä prostituoiduiksi ja maksavansa kahdella varvilla asuntolainansa =)

Ja jos Suomesta puhut, kerro ihmeessä mistä löydät markkinahinnoista mitään tietävän naisen, joka antaisi viidestä kympistä.
 
"vieras"
[QUOTE="Entinen Ksantippa S.";28010889]Olisi kiva tietää, miksi olisi jotenkin moraalisesti parempi teko harrastaa seksiä tuntemattoman kanssa himosta kuin rahasta.

Himo on täysin itsekäs tunne, usein alkoholin aiheuttama. Sadalla tonnilla sen sijaan voi helpottaa monin tavoin läheisiensä elämää.[/QUOTE]

Kunhan jeesustelevat, oikeasti antaisivat halvemmallakin.
 
"hmmm"
Jos se olis miehelleni ok ja kyseessä olis perusyhdyntä kondomin kanssa (ja mies sp-tauditon). Tyyliin että voin itse tuijotella seiniin "toimituksen" ajan, joka melko nopsaan olis ohi, niin jooo-o! Olishan toi aika hyvä summa rahaa!!!
 
kjmm
[QUOTE="vieras";28010876]... tää kysymys on että rakastatko niin paljon että et pettäs vaikka maksettas.[/QUOTE]

En pettäisi eli en suostuisi jos rahojen alkuperä olisi pyrittävä pitämään salassa.
 
Huooh
[QUOTE="vieras";28010876]kuhan ollaan yhdessä... tää kysymys on että rakastatko niin paljon että et pettäs vaikka maksettas.[/QUOTE]

Ei todellakaan ole. Sitä kutskutaan pettämiseksi siksi, että siinä petetään toisen luottamus harrastamalla seksiä toisen kanssa. Pettämistä se siis ei ole jos asiasta sovitaan yhdessä. Samalla tavalla ei ole pettämistä parinvaihto jos pariskunta on yhdessä lähtenyt siihen.

Pettämistä se olisi jos tekisi sen salaa kumppaniltaan, oli rahasta tai ei. Sovittuna rakkaudella tai sen puuttumisella ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Riippuu ihmisestä ja varmasti vähän esimerkiksi itsetunnosta kestäisikö ajatuksen, että mies menisi harrastamaan seksiä ja perhe saisi 100 000e.
 
Täällä on niin helppoa olla tekopyhä sillä tuollaista tilaisuutta ei oikeasti koskaan tule eteen.
Jos nyt kuitenkin tällainen rahanippu lyötäisiin kouraan niin veikkaanpa että se saisi aika monet muuttamaan mieltään. Vaimon kanssa tuossa juuri puhuttiin että kondomia pitäisi kyllä saada käyttää.

 
Miksi te jotkut oletatte, että tuo olisi moraalikysymys?

Ei minulle ainakaan.

En vaan tarvi rahaa (jolla en saisi edes nostettua elintasoamme pysyvästi), eikä kenenkään pantavan miehen tarvitse maksaa seksistä, eli kertoo sekin jo jotain vastapuolesta.
 

Yhteistyössä