The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
kahvikirahvi
Ja kai mää nyt sitten kun muutkin:

LEIJONA

Rakkaus:

Leijonan tulee tiedostaa alitajuinen tarpeensa päästä toteuttamaan omaa luovuuttaan juuri itselleen kuuluvalla sektorilla, joka tosin voi vaihdella elämäntilanteiden muuttuessa moneenkin kertaan. Se kulloinenkin oma juttu ei aina löydy niin helpolla, mutta ilman tietoista etsintää se voi jäädä pimentoon koko loppuelämäksi ja sitähän me emme toivo tapahtuvaksi yhdellekään lähellämme olevalle Leijonalle. Elämäänsä tyytymätön Leijona osaa sen verran loistavasti jakaa pahan olonsa myös muitten kärsittäväksi. Elämäänsä tyytyväinen Leijona taas loistaa jakamatonta iloa, huolenpitoa ja hyväksyntää kaikille kohtaamilleen ihmisille.

Seksi:

Rakkauselämässään Leijona on maailman ihanin ja huomaavaisin kumppani, joka osaa kannustaa ja tukea puolisoaan sekä sanoin että teoin. Mutta auta armias jos rakkaus pääsee syystä tai toisesta ruostumaan tai keskinäinen luottamus kärsii pahan karille ajon niin silloin koittaa vaikeat ajat, sillä Leijona hallitsee myös ilkeyden ja kylmyyden synkeät salaisuudet niin halutessaan. Seksuaalisesti Leijona on narsisti, jonka täytyy kokea olevansa ehdottomasti numero YKSI. Silloin kun hän saa osakseen kumppaninsa jakamattoman huomion osaa hän sekä nauttia että tuottaa nautintoa tavalla joka saa myös kumppanin tuntemaan itsensä kuninkaalliseksi. Kenenkään ei ole syytä jättää Leijonaa kakkostilalle elämässään ellei sitten satu olemaan pahemman luokan masokisti, sillä ennemmin tai myöhemmin Leijona tulee maksamaan kärsimänsä vääryydet korkoineen takaisin.
 
  • Tykkää
Reactions: famipala
kahvikirahvi
Oho... Ei tainnut vasen kasi tietaa, mita oikea tekee...

Heh, tuo Tytar Nro 3 puhuu unissaan: "Poika Nro 1, Poika Nro 1, ma osallistun tahan, mutt ma en oo tuolla..." Oli tytto ensimmaisessa diskossaan tanaan ja taitaa olla jossain kilpailussa jalleen, mutta nyt veljensa kanssa. :D
Unistimasokisti.. Näin taas painajaisia, mutta oli kyllä ensimmäinen kerta ku oon pahoinpidelly itteäni unissani. Jännää.

Pikkupuolikaski jutteli yks kerta unissaan, hassu vaan kun se ei osaa vielä kunnolla puhua. Mutta jotain se huuteli mikä kuulosti aivan että "tyttö, tyttö, tyttö" :D
 
kahvikirahvi
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä