The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Aries 78
Jostain syystä tuli katsottua tämä.. :rolleyes:

OINAS


Rakkaus:

Säästyäkseen tältä ajoittain toistuvalta tragedialta Oinaan tulisi oppia kunnioittamaan omaa riippumattomuuden tarvettaan ja vapauttaan etenkin siinä lähimmässä ihmissuhteessaan ja lisäksi lastensa kanssa. Oinas on huolehtiva ja lämmin puolisona, isänä ja äitinä kunhan hänellä on riittävästi tilaa ympärillään. Oinas huolehtii rakkaistaan yhtä suurella antaumuksella kuin itsestään. Ellei Oinas tunne oloaan kotoisaksi ja turvalliseksi niin kaikki muutkin saavat olla varpaillaan.

Seksi:

Oinaan seksuaalisuus on tulista ja intohimoista. Vastarakastunut Oinas osoittaa rakkautensa ennen kaikkea eroottisuudellaan sänkykamarin puolella tai tilanteen vaatiessa melkein missä vain. Tulisuus ja eroottisuus ovat valitettavan usein lyhytaikainen ilo Oinaan parisuhteessa, sillä omistava kumppani saa hehkun sammumaan uskomattoman nopeasti. Suurin osa Oinas-ihmisistä kärsii itseluottamuksen puutteesta ja jos kumppani erehtyy arvostelemaan Oinaan tekemisiä päivittäisessä elämässä niin sato on saman tien korjattavissa asteittaisena viilenemisenä seksielämässä. Vain itsensä hyväksytyksi tunteva Oinas pystyy kerta kerran jälkeen sekä nauttimaan että antamaan nautintoa jatkuvasti korkeammassa potenssissa.

oinas | Luonnehoroskooppi | Luonneanalyysi
Kaikki muu pitää paikkaansa mutta tuo seksi-osio hieman menee hakuseen.. Mie tarvin tilaa ja omaa aikaa, jos sitä haluan ja pyydä niin silloin tarkoitan sitä myös :) Omistani pidän huolen ja omiani myös puollustan.. Mutta minulla tuo saamelainen veri on vielä vahvempi mitä oinaan luonne :)

Edit..

Seksin suhteen mulla ei ole kiire saada omia tapreita tyydytetyksi, rakastan katsoa naista joka rukoilee suuseksin aikana lopettamaan mutta silti haluaa vielä yhden ;)
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
IhanaValo
Mie oon aika ujo ja hiljanen, ainakin aluks. En mie hirvee räpättäjä oo vaikka minuun tutustuiskin, tietyssä seurassa saatan höpötellä enemmänkin mut sit pitää olla porukassa "kodikas" olo..vai miten sen ilmasis.. Huolettaa kovasti jos sanonkin jotain tyhmää ja sitten jääkin sanomatta asia jos sitä olikaan.
Kouluaikaan esitelmät luokan edessä oli painajainen. Yleensä jännitin niin paljon että se meni siihen paperista lukemiseen ja punasteluun.

Ja kaiken kukkuraks oon niin kiltin näkönenkin, liian kiltin et miusta sais esim.seksikkään näköistä tekemälläkään.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
  • Tykkää
Reactions: famipala
NEITSYT


Rakkaus:

Säilyttääkseen elämänsä mielekkäänä tulee Neitsyen oppia luottamaan herkkiin vaistoihinsa ja pystyä sanomaan "ei" heti kun siltä tuntuu. Neitsyt on omassa elementissään silloin kun hän saa rauhassa keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Ellei Neitsyen henkinen elämä täytä mielekkyyden vaatimuksia tulee hänestä pikkutarkka saivartelija ja muiden epäkohtiin ja puutteisiin takertuva häirikkö. Moni Neitsyen kumppani on joutunut nostamaan kytkintä tämän ilmiön edessä. Vaikka se tuntuukin helpolta ja nautinnolliselta vaihtoehdolta niin Neitsyelle ei ole syytä luovuttaa vastuuta kaikista arkipäivän rutiineista ellet sitten halua jakaa elämääsi robotin kanssa.

Seksi:

Seksuaalisesti Neitsyt on yhtä tarkkanäköinen, huolellinen ja varautunut kuin muussakin elämässä. Ajan paikan ja fiiliksen täytyy olla kohdallaan ennen kuin Neitsyt pystyy vapautumaan täydellisyyden tavoittelustaan ja antautumaan seksuaaliselle nautinnolle. Keskinäinen luottamus ja varaukseton hyväksyminen on elinehto Neitsyen onnistuneelle seksielämälle. Kun olet voittanut Neitsyen varauksettoman luottamuksen ja rakkauden tulee hän etsimään ja löytämään sinun herkimmät mielihyvän pisteesi ja johdattamaan sinut kerta kerralta syvemmälle nautinnon loputtomiin syvyyksiin. Neitsyelle on suuri kynnys oppia vastaanottamaan hellyyttä ja yleensä se voi tapahtua vasta sitten kun hän on saanut ensin hoitaa oman osuutensa.


:D
 
KAKSONEN

Rakkaus:

Kaksosen suurin haaste on oppia kuuntelemaan ja pitämään suunsa kiinni ainakin kymmenen sekuntia sen jälkeen kun toinen on lopettanut oman osuutensa. Tuon kymmenen sekunnin aikana Kaksosen loputtomalta vaikuttava aivokapasiteetti on järjestellyt vaikeimmatkin asiat kohdalleen ja järkevät kommentit tipahtelevat kuin jäiset rakeet vastaväittäjän avonaiseen kaulukseen. Varokaa siis vaikenemaan pystyvää Kaksosta ellette ole liikkeellä puhtain paperein. Etenkin ihmissuhteissa Kaksoseen on syytä suhtautua pienellä varauksella ensimmäiset pari viikkoa, sillä uteliaana tyyppinä Kaksonen ei malta jättää tutkimustaan kesken, vaikka olisikin jo varma suhteen mahdottomuudesta.

Seksi:

Kaksosen seksuaalinen käyttäytyminen on yhtä arvaamatonta kuin hänen muukin toimintansa. On aivan turha yrittää päätellä Kaksosen intohimosta hänen kiinnostuksensa määrää. Kaksonen on seksuaalisesti tunteeton tyyppi, jota ei huijata eroottisella osaamisella parisänkyä pidemmälle. Kaksonen ei omasta tahdostaan ole valmis sitoutumaan ellei juttu luista molempiin suuntiin ja mahdollista älyllistä kumppanuutta. Rakasteleminen Kaksosen kanssa on parhaimmillaan sukellus tuhansien variaatioiden suloiseen sekamelskaan, joka ei koskaan toistu samanlaisena. Kaksonen liikkuu myös erotiikan maailmassa sujuvasti henkisen ja fyysisen tyydytyksen välimaastossa jättäen taakseen monia särkyneitä sydämiä ennen kuin löytää sen oikean.

PAH kun tyhmä :D
 
Viimeksi muokattu:
Lilith Le Nuit
:saint:

Rapu

Rakkaus:

Rapu voi helpottaa oloaan opettelemalla kunnioittamaan omia tunteitaan ja ennen kaikkea opettelemalla sanomaan ääneen että on kokenut tulleensa loukatuksi. Useimmiten kysymys on eriasteisista väärinkäsityksistä, jotka on helppo selvittää. Mikään ei ole Ravulle vaikeampaa kuin myöntää tulleensa jollain tavalla loukatuksi. Rapu kun ei itse halua loukata ketään paitsi tietysti kostaakseen vuosien takaisia väärinkäytöksiä itseään kohtaan. Ravun kumppaniksi on helppo päästä, mutta Ravun kanssa eläminen vaatii niin pitkää pinnaa ja niin valtavaa ymmärrystä, että vain harvat ja valitut pystyvät luomaan tasapainoisen suhteen tähän eläinradan mutkikkaimpaan oikuttelijaan.

Seksi:

Seksuaalisesti Rapu on kaikista merkeistä hellin ja haavoittuvin. Rapu heittää panssarinsa lattialle yhdessä vaatteiden kanssa ja sellaista ei tapahdu ilman molemminpuolista emotionaalista vetovoimaa. Rakastellessaan Rapu haluaa antaa ja hiukan myöhemmin myös vastaanottaa puhtainta mahdollista mielihyvää. Rapu varmistaa keinolla millä hyvänsä kumppaninsa tyydytyksen ennen kuin on itse valmis heittäytymään nautinnon hornankattilaan. Vaikka Ravun into tuottaa mielihyvää välillä ajautuu naurettaviin mittoihin niin naureskeluun ei ole aihetta ellet halua verisesti loukata tätä hellyyden lähettilästä.
 
Mie oon aika ujo ja hiljanen, ainakin aluks. En mie hirvee räpättäjä oo vaikka minuun tutustuiskin, tietyssä seurassa saatan höpötellä enemmänkin mut sit pitää olla porukassa "kodikas" olo..vai miten sen ilmasis.. Huolettaa kovasti jos sanonkin jotain tyhmää ja sitten jääkin sanomatta asia jos sitä olikaan.
Kouluaikaan esitelmät luokan edessä oli painajainen. Yleensä jännitin niin paljon että se meni siihen paperista lukemiseen ja punasteluun.

Ja kaiken kukkuraks oon niin kiltin näkönenkin, liian kiltin et miusta sais esim.seksikkään näköistä tekemälläkään.
Vähän siis kuin mä =)
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä