The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Tää o kans ehaha, ainoo duranilta josta pidän:)

[video=youtube_share;ICnlyNUt_0o]http://youtu.be/ICnlyNUt_0o[/video]
 
Alkuperäinen kirjoittaja Mettäkylässätuulee;27865946:
No vittu,se on selkä joka noita kinttuja pistää välillä klenottamaan ja kyl tuo mun vasen polvi on alkanu kans juilimaan vittumaisesti :D

Ja ite kysymykseen en tiedä kun ei vielä olla tutkittu,ei tänne niin vaan saa lääkäriaikoja :D Nyt ekku hoidetaan tää yläkroppa-asia kuntoon ( ehkä ) ja katotaan sit nuo muut jokka vaivaa tällä hetkellä vähemmän :LOL:
Tervetuloa kerhoon. Polovet paskana ja lonkka ärsyyntyny tai on tulehtunu.
 
oon kattonu mut ykskään ei oo jääny mieleen sen kummemmin kun se voffin krista,sil ihan kiva hömppä biisi mut ei ehkä viisuvoittaja.
Kristal ihan mieleenjäävä piisi ja laulaakin ihan hianosti, mutta aika massakamaa, tosin sitä kai tässä haetaankin. Toi uudenmusiikinkilpailun nimi vois olla paremminkin "älä vaan mitään uutta esitä -kilpailu":D
 
  • Tykkää
Reactions: tinkuliini
Tervetuloa kerhoon. Polovet paskana ja lonkka ärsyyntyny tai on tulehtunu.
Joo,oikeen pelottaa löytyykö mitään kun aikoinaan mut jo luokiteltiin et kuvittelen kaiken. Oli työ ja tuska pidätellä itkua yksityisellä ku kyseli miks menin sinne ja ku se käänteli tuota kättä..sattu niin helvetisti,samoin selkäranka.. Veiläkin alkoholista huolimatta kipu on paikallaan, tosin nyt kuumottaa ja kihelmöi.
Oikeestaan pahin mitä vois löytyä olis ALS,mut enköhän olis jo koneissa jos tuo olis :D
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä