Kummityttöni kasvusta......

"Näinmeillä"
Siis tyttö on ny 1v1kk ja nuo mitat. Eli ei "ihan vielä 2-vuotta". Oma lapseni tosin on nuorempi, tulee maaliskuussa vasta vuosi mutta paino ja pituus on alakantissa. Ehdottomasti tarvitsee muutakin kuin äidinmaitoa. Toivottavasti neuvolassa puhuvat järkeä äidille ja tekevät asialle jotain. 74cm haalari on meillä käytössä ja menee luultavimmin vielä sillon 1-vuotiaanakin.
 
Nälkähoitola
Ok. Lapsi on siis vasta vuoden. Mun tytöt on ollu kaheksankilosia vuoden vanhana, en ihmettele, että joku lapsi olisi vielä kilon keveämpi. Ja tosiaan, vuoden ikään asti rintamaidon tulisi olla lapsen pääasiallinen ravinnonlähde.

Älä huoli, lapsi kyllä vielä oppii syömään kiinteitäkin.
 
"jep"
No, jos keskiverto-lapseton mies on hakenut mittojen mukaan käskystä haalarin lapselle, tuskinpa hän enää parin päivän päästä muistaa, mikä se koko oli, ja jos ei ole lähipiirissäkään lapsia, ei ehkä tule järkeilleeksi, että tuskinpa se 146 menee kenellekään kaksivuotiaalle :D. Saattoi hyvin olla esim. se 86 tai 92.
 
"vieras"
Siis onko toi pituus senttimetrejä? Vai käytättekö jotain muuta mittayksikköö? Varmaan lastentarhantätinä itekin hoksaat et toi pituus ei voi pitää paikkaansa 2-vuotiaalla. Eikä varsinkaan toi pituuden ja painon suhde.
 

Yhteistyössä