Naapuri huutaa kuin sika seksin aikana! tahtooko se mun kuulevan vai mikä sillä on?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
[QUOTE="vieras";26205909]Huutaako se kivusta vai mistä? Soitto lähtee huomenna isännöitsijälle! Kävin äsken ikkunan alla, siellä ne taas petijumppaa, kun luulin että kyse on perheväkivallasta.[/QUOTE]

"Kävin äsken ikkunan alla" :D Kuuluuko se muuten teille vai vain silloin kun vakoilet niiden ikkunan takana?
 
"Jeba"
Tuleeks kellään muulla mieleen se tuore uutinen ku tyyppi oli soittanu poliisit ku naapurissa oli harrastettu seksiä ja sitku hyväntuulinen nainen oli menny herroille avaamaan oven niin konstaapelit oli tokaissu vaan että "jatkakaa" :D
 
  • Tykkää
Reactions: vaavi9.7.
"Pamela"
Meidänkin naapurin rouva huutaa isoon ääneen aktin ajan :D onneksi panevat lähinnä alkuyöstä, ei tarvitse lasten ihmetellä.

Mutta samaa mieltä olen hanhen kanssa, eukko esittää :D Liikaa katsonut pornoleffoja.
 
Elli Karamelli
Tai sitten teet kuin ystäväni, joka kyllästyi naapurin naisen huutamiseen: näki kyseisen naisen, ja tokaisi: säähän sitten sait viime yönä patukkaa oikein olan takaa. Hiukan nainen häkeltyi sekä punastui, mutta ei kuulema ole enää sen jälkeen mekastanu. Taitaa olla aika usein se huutaminen esitystä miestä varten.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
hekotus
heh, tosta tulee mieleen opiskeluajat. Mulla oli vanha ja natiseva sänky joka piti ihan kamalaa ääntä kun käänsi kylkeä. Tuli sitten lappu postilaatikkoon ETTÄ VOISITTEKO VÄHENTÄÄ SÄNGYN/SOHVAN VIKINÄÄ kun se kuulemma kaikuu talonrakenteissa. :D :D heh, kumpa oliskin ollut niin aktiivinen seksielämä mitä sänky antoi ymmärtää. hyvin kuului myös pyöräkellarinoven vieteri 4.kerrokseen kun sen avas..joten se siitä eristyksestä!! mut jooh, taitaa täti kohottaa miehensä omaatuntua huutamalla lisää uroksia paikalle.
 
"KääKKä"
Toteat ensi kerralla kun pihalla/rapussa tapaatte suuren ääneen:"taisi olla hyvät kyydit sulla, kun ihan seinienkin läpi äänet kuuluu... " Eiköhän lopu siihen. Julkinolaus on joskus ainoa keino.
 
Sateenkaaren väärässä päässä
Ne seksin äänet ovat kyllä välillä niin raivostuttavia. Kauan aikaa sitten asuin kerrostalossa ja seinänaapureillamme oli tapana harrastaa kello viiden seksiä samoin kuin jotkut juovat kello viiden teen. Tosi noloa, kun oli vaikkapa isovanhemmat kylässä.
 
Turkilmas
Meillä asui vanhan asunnon naapurissa sellainen tosi herttainen pariskunta. Vaikutti ulkoisesti vähän semmoisilta nörteiltä. En sano pahalla, mutta olivat siis kumpainenkin ulkoisesti vähän semmoisia "nössöjä". Vaan annapas kun harrastivat seksiä :D. Ihmettelin alkuun kun tuon pariskunnan mies kyseli huolestuneena kuuluuko heiltä ääniä. Kun sitten ekan kerran kuulin...voi luoja. Nainen ULISI kuin henkeä oltaisiin viety. Ääni alkoi hiljalleen kohota suorastaan sietämättömiin tasoihin :D. Se oli oikeesti tosi ärsyttävääkin, mutta eipä siihen kehdannut puuttuakaan. Onneksi sitä joutui kuuntelemaan vain kerran viikossa, mutta sekin oli liikaa :). En kuitenkaan hetkeäkään usko, että olisi tehnyt sitä tahallaan. Kaipa se kanki vaan tuntui NIIIIIIN hyvältä ettei voinut hillitä itseään :)
 
  • Tykkää
Reactions: Heartless Bitch
"vieras"
Meilläkin on sama ongelma :D Mieheni ihmettelee, miten huono rakastaja siellä on, kun seksi kestää vaan pari minuuttia! Minä taas ihmettelen, mikseivät molemmat huuda. Johtuu varmaan siitä, etteivät ole naimisissa.
 
"vieras"
Tuskin se välittää, kuuluuko se. Mullakin on sellainen kunnollinen asenne elämään, että ollaan hiljaa sängyssä. Enkä viitsi siitä miehelle hirveästi huomautellakaan.. saattaisi loukkaantua ja minkä sitä hiljaisuudelleen kukaan voi. Täytynee kuitenkin unohtaa suuremmat höyryt näissä asioissa, kun yksinäinen tulevaisuus odottaa..
 

Yhteistyössä