Syöpä sairaiden lasten vanhemmat,oletteko kokeilleet sitä hedelmää minkä sanotaan olevan kaikkein tehokkain?

  • Viestiketjun aloittaja Sairaanlapsenäiti
  • Ensimmäinen viesti
Sairaanlapsenäiti
oletteko kokeilleet sitä hedelmä lihaa juoda/syödä syöpä potilaanne kanssa?
Me aloitettiin se pari viikkoa sitten ja tuntuu aika uskomattomalta mutta muutosta parempaan on tullut,tuntuu jotenkin epätodelliselta jotta auttaako tuo todella noin ilman pahaa oloa ja muuta.Sitä tekee lapsensa eteen kaiken ja suosittelen kokeilemaan jos ei ole vielä kokeillut ja teitä joilla on syöpäsairaita tuttuja niin pyytäkää kokeilemaan,siinä ei mitään menetä!
 
"aloittaja"
Laitoin tuon hedelmän tuonne jotta googlatkaa ja löydätte tietoa lääkefirmojen testeistä ja siitä että ovat tiedot salanneet kun eivät ole pystyneet teollistamaan tätä maksulliseksi.
Suosittelen kokeilemaan!
 
"aloittaja"
[QUOTE="hoitaja";26190983]Ei millään pahalla, mutta jos syöpä paranisi hedelmiä syömällä niin lääketehtaat voisi lopettaa. Paranemista teille kuitenkin ja voimia.[/QUOTE]

Eiköhän nuo lääkefirmat siksi ole tiedot salannut.
Me olemme yli vuoden taistelleet 7 vuotiaan kanssa ja nyt on muutosta parempaan tullut kun aloitimme tuon hedelmän käytön muun ohella,se onko sattumaa että pojan olo ja arvot roimasti parantuneet
on vaikea sanoa,lääkärit olleet mieltä että tässä voi todella olla todenperää ja se vaikuttaa.
suosittelen kokeilemaan kaikkia syöpää sairastavia ja jakaa tietoa eteenpäin,mitään sinä et ikinä siinä menetä että syöt/juot tätä!
 
"aloittaja"
[QUOTE="Siis";26191062]Meinaatko että nykypäivänä lääkefirmat on pystyneet salaamaan tämän mullistavan hedelmän vaikutuksen kaikilta muilta paitsi sinulta?+[/QUOTE]

Kyllä sitä osataan näsäviisastella.
Tietoa ei monella ole koko asiasta ja ei sitä missään kailoteta,lääkäreistäkään suurin osa tiedä
tuostakaan mitään joten aika hiljaista tuon asian suhteen on.
vai oletko sinä törmännyt usein aiheeseen?
Uskoo ken haluaa en minä olekaan sitä sanomassa että pitää uskoa,sanon vain että kannattaa
kokeilla siinä ei kukaan mitään menetä!
 
"vieras"
Graviola (Annona Muricata) on tropiikissa kukkiva ainavihanta kasvi, jonka pitkä piikikäs vihreä hedelmä sattumoisin tappaa syöpäsoluja jopa 10 000 kertaa tehokkaammin kuin kemoterapiassa käytetty lääke, vaurioittamatta terveitä soluja ja täysin ilman inhottavia sivuvaikutuksia.

Cancer Research UK:n mukaan graviola –hedelmä on aktiivinen komponentti kasvirohdossa, jota markkinoidaan tuotenimellä Triamazon. Tätä tuotetta ei ole hyväksytty lääkkeeksi Iso-Britanniassa, sillä se on aivan liian tehokas ja veisi suunnattomat tuotot lääkefirmoilta.

Kasvi on matala puu, jota kutsutaan englanniksi ”soursop”, portugaliksi ”graviola” ja espanjaksi ”guanabana”. Hedelmä on suuri ja sen happaman makeaa valkoista hedelmälihaa voi haukata suoraan, tai kuten tavallista, tehdä siitä hedelmäjuomia ja sorbettia. Tämä puu kasvaa luonnonvaraisena syvällä Amazonin sademetsissä ja voisi mullistaa perinteiset käsitykset syöpähoidoista ja selviytymismahdollisuuksista.

Sen lisäksi, että graviola on tehokas syöpälääke, se toimii myös tehokkaana vasta-aineena bakteeri- ja sienitulehduksiin, tuhoaa loiset ja madot, alentaa verenpainetta ja sitä käytetään myös masennuksen, stressin ja hermostollisten sairauksien hoitoon.

Tutkimusten mukaan hedelmäuutetta voidaan käyttää:
Syövän parantamiseen luonnonmukaisena täsmähoitona, joka ei aiheuta pahoinvointia, laihtumista tai hiusten lähtöä
Immuunijärjestelmän vahvistamiseen ja tappavien tulehdusten ennaltaehkäisemiseen
Elimistön vahvistamiseen ja terveyden parantamiseen hoitojen aikana
Lisäämään kehon energiaa ja vireystilaa paremman henkisen tasapainon saavuttamiseksi

Miksi tästä ihmehedelmästä ei ole aiemmin kuultu?

Nämä tutkimustiedot tulevat yhdeltä Yhdysvaltojen suurimmalta lääkeyhtiöltä, joka testasi hedelmää yli 20 laboratoriotestissä jo 1970-luvulta alkaen. He olivat uuden syöpälääkkeen etsinnässään päätyneet Amazonin sademetsiin ja löytäneet graviola –hedelmän mahtavat ominaisuudet. Heidän tarkoituksenaan oli eristää hedelmän lääkekomponentti ja tuottaa sitä synteettisesti maailman kasvaville syöpälääkemarkkinoille, mutta seitsemän vuotta jatkuneiden tutkimusten aikana he eivät kyenneet keinotekoisesti kopioimaan hedelmän lääkeominaisuuksia. Suurten tuottojen hitaasti haihtuessa saavuttamattomiin lääkeyhtiö päätti haudata koko projektin, eikä julkaissut mitään koko tutkimuksestaan. Viimein nuo tutkimustiedot on saatu kaivettua esille ja tulos on ällistyttävä!

Graviola puu-uutteen on todettu:
tehokkaasti paikantavan ja tappavan pahanlaatuisia syöpäsoluja kaikkiaan 12 erityyppisestä syövästä, kuten paksusuolen syöpä, rintasyöpä, eturauhassyöpä, keuhkosyöpä ja haimasyöpä.
hidastavan syöpäsolujen kasvua 10 000 kertaa tehokkaammin, kuin yleisesti kemoterapiassa käytetyn Adriamycinin.
mikä merkittävintä, se valikoi kohteekseen vain syöpäsoluja, eikä vahingoita terveitä soluja lainkaan!

Mistä sitä saa?

Hedelmiä voi ostaa hyvin varustetuista kaupoista, jotka myyvät eksoottisia hedelmiä. Markkinoilla on myös saatavilla graviola –hedelmän mehua useilta valmistajilta, mutta kannattaa selvittää tuottajan luotettavuus ja tuotantomenetelmät ennen tilaamista.
 
"hoitaja"
[QUOTE="murmeli";26191102]Menettääkö kukaan sairastunut mitään jos sitä syö?
Jos omani sairastuisi syöpään niin ihan varmasti kokeilisin,sillä eihän siinä voi mitään menettää.[/QUOTE]

Paitsi jos aiheuttaa haittaa yhteisvaikutuksena lääketieteellisten hoitojen kanssa
 
mene pois
Ap ilmeisesti myy jotain Graviola-kapseleita, ja ajatteli mainostaa niitä täällä "sairaan lapsen äitinä". Aika sikamaista, vielä sikamaisempaa kuin lääkefirmojen toiminta joissakin tapauksissa.
 
[QUOTE="Siis";26191062]Meinaatko että nykypäivänä lääkefirmat on pystyneet salaamaan tämän mullistavan hedelmän vaikutuksen kaikilta muilta paitsi sinulta?+[/QUOTE]

Onhan näihin päiviin asti pystytty salaliittoteoriana salaamaan jopa karppauksen ihmeitä tekevät terveysvaikutukset..... ;)
 
"hei"
Ap, hienoa että auttoi pojallenne! Mistä saat tuota hedelmää? Miellä ei ole syöpää, mutta kiinnostaisi tuollainen superhedelmä muten vaan.

Ja lapsellinen tässä ei ole ap vaan ne "vieraat" ym. jotka luulevat, etteivät muka isot, rikkaat firmat pyri kaikin keinoin torppamaan kilpailevia tuotteita.
 
"aloittaja"
Ap ilmeisesti myy jotain Graviola-kapseleita, ja ajatteli mainostaa niitä täällä "sairaan lapsen äitinä". Aika sikamaista, vielä sikamaisempaa kuin lääkefirmojen toiminta joissakin tapauksissa.
No en todellakaan myy mitään!
Ja kapseleista ja muista on jotain että niiden tuote jutut kannattaa lukea tarkaan eikä niissä välttämättä ole sitä ainetta mitä sanotaan.suosittelen itse suoraan
hedelmän ostamista kaupasta ja sen oman helpoiman syömä/juoma muotoon muuttamisen.
Maailma on täynnä ihmeellisiä asiota ja suosittelen kokeilemaan(HEDELMÄNÄ)meillä auttoi joko se on yhteen sattumaa tai ei mutta meille ihme taistelun keskellä!
 
"hoitaja"
Kuvittelisin, mutta tämä on vaan yksinkertaisen sairaanhoitajan ajatus, että jos tällaisesta hedelmästä tai lehtiuutteesta olisi jotain hyötyä lasten syöpien tai yleensä syöpien hoitamisessa, niin olettaisin sen olevan jo käytössä hoitomuotona. Ainakin lasten syövät pyritään kaikin tavoin parantamaan jos pienintäkin toivoa on.
 
"aloittaja"
[QUOTE="hei";26192579]Ap, hienoa että auttoi pojallenne! Mistä saat tuota hedelmää? Miellä ei ole syöpää, mutta kiinnostaisi tuollainen superhedelmä muten vaan.

Ja lapsellinen tässä ei ole ap vaan ne "vieraat" ym. jotka luulevat, etteivät muka isot, rikkaat firmat pyri kaikin keinoin torppamaan kilpailevia tuotteita.[/QUOTE]

Hyvin varustellut kaupat löytyy hedelmä tiskiltä,täällä saimme kaupan tilaamaan sitä meille erikseen.
 
"hei"
[QUOTE="hoitaja";26192605]Kuvittelisin, mutta tämä on vaan yksinkertaisen sairaanhoitajan ajatus, että jos tällaisesta hedelmästä tai lehtiuutteesta olisi jotain hyötyä lasten syöpien tai yleensä syöpien hoitamisessa, niin olettaisin sen olevan jo käytössä hoitomuotona. Ainakin lasten syövät pyritään kaikin tavoin parantamaan jos pienintäkin toivoa on.[/QUOTE]

Niinpä niin, mutta kun eihän koululääketiede usko tälläiseen "hölynpölyyn", eikä lääkärit uskalla kokeilla ettei heille naurettaisi kollegojen keskuudessa.
 
mene pois
[QUOTE="hei";26192579]Ap, hienoa että auttoi pojallenne! Mistä saat tuota hedelmää? Miellä ei ole syöpää, mutta kiinnostaisi tuollainen superhedelmä muten vaan.

Ja lapsellinen tässä ei ole ap vaan ne "vieraat" ym. jotka luulevat, etteivät muka isot, rikkaat firmat pyri kaikin keinoin torppamaan kilpailevia tuotteita.[/QUOTE]

Se on lapsellista, että uskotaan sokeasti luontaistuotteisiin vaatimatta minkäänlaista näyttöä. Se, että joku luonnonaine tappaa laboratorio-oloissa syöpäsoluja, ei missään nimessä tarkoita, että sillä voidaan hoitaa tehokkaasti ihmistä. Mitä järkeä on syödä jotain kalliita kapseleita, joiden toimivuudesta ei ole minkäänlaista näyttöä, mutta jotka voivat pahimmillaan aiheuttaa hermovaurioita, kuten tämä Graviola? Luontaistuotebisnes on ihan samanlaista bisnestä kuin lääketeollisuus, sillä erotuksella että lääketeollisuuden tuotteiden toimivuudesta pitää olla näyttö, ja sitä valvotaan. Luontaistuotteiden markkinoijat ovat myös "isoja rikkaita firmoja", ja suurin osa luontaistuotteista kuuluu luokkaan käärmeöljy.
 
Tässä länsimaisessa lääketieteessä kaikkein eniten hiertää mun mielestä se, että on muka olemassa vain jokin yks ja ainoa hoitopolku, ei niitä sivuraitteja ja ojanpyörtänöitä, jotka on siinä vierellä ihan luonnostaan.

Ihminen on aika monimutkainen kokonaisuus, eikä mitään sairautta voi hoitaa vain jotenkin täsmänä, ilman että sitä hoidettaessa ei vaikutettais samalla myös johonkin toiseen osa-alueeseen. Ja liian herkästi hoidetaan sivuoireita uusin lääkkein, jotka osaltaan aiheuttavat lisää sivuoireita tms.
Se kun että otettais siihen lääkityksen rinnalle myös muita keinoja- tavoitteena olis hoitaa se potilas kokonaisuutena ja mun mielestäni silloin on turha alkaa nipottaa että ei voida käyttää jotain 'huuhaa' konstia.

Kaikki keinot, jotka auttavat- on se lääke, psykologia, hedelmä, kylpy, akupunktio, yrtti- name it.

Ei pitäisi tapella että KUKA sen parantaa, mikä yksittäinen taho tai lääke, vaan kaikki yhdessä.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä