MINÄ keittiöihme ja viherpiipertäjä teen ITSE aromisuolani- tai siis sen korvikkeen.
Se lähtee siitä että ensin viljellään lipstikkaa (on monivuotinen) ja sitten ostetaan kasvikuivuri (koska se on tehokkaampaa ja sillä voi kuivata muutakin ja koska täällä lakialla tuulee aina niin vimmatusti, että yrttilöiset lähtee liian helposti tuulen mukana) ja sitten kuivataan lipstikkaa.
Lisäksi kasvatetaan varsiselleriä kukkapenkissä ja todetaan että ei se nyt ihan niin suureksi sitten kasvanutkaan. Kuivataan varsia kuivurilla myös. (Olipa kerrassaan kätevä ostos!)
Kuivaneet lipstikat ja sellerit jauhetaan karkean merisuolan kanssa morttelissa (kivinen, oli alennuksessa Tokmannilla

)
ja kun kyllästytään hitaaseen joskin rannelihaksia kasvattavaan työhön, siirrytään sähköiseen 'pähkinänsärkijään' (joku vimpain, joka jauhaa pähkinät ja jääämurskan, joku pamix?? ) jonka sain lahjaksi luontaistuotekaupan pitäjältä.
Pussitetaan. Nautitaan kuin aromisuola.