Päästättekö lapsenne kyläilemään kerrostaloissa asuvien kavereiden luokse?

  • Viestiketjun aloittaja arveluttaa
  • Ensimmäinen viesti
Status
Viestiketju on suljettu.
"minä"
voi voi ******..... Pidätkö kerrostalosa asuvia ihmisiä alempiarvosena ku niitä kenel on rahaa ostaa omakoti talo tai rivitalon pätkä? Kyllä lapset hengissä pysyy vaikka talotyyppi olis mikä.. Enemmän omakotitaloissa niit onnettomuuksii sattuu.. Oma piha kaikken vaarallisin.. Ei mun poikani ole yhtää sen huklummaks tullu ku kermaper**iden kakarat.. Järki käteen ihminen
 
asunnon omistaja
No voi nyt venäjä..... Alkuperäisen kannattaisi nostaa se prkl:n pää sieltä puskasta pois ja katsella maailmaa!!! Itse asun KERROSTALOSSA 390 000e on asunto maksanut ja on arvostetulla alueella, lisäksi järvi näköala löytyy!! Kyllä lapseni saapi mennä toisiinkin KERROSTALOIHIN vaikkapa vuokraasuntoon kunhan tiedän missä hän on ja tunnen vanhemmat. Ei KERROSTALOSSA asuminen meistä huononpia tee.... Ehkä sinuun verrattua paljon parempia ihmisiä! Ainakin me elämme TODELLISUUDESSA.
 
heretic
Uskomatonta !Kerrostaloasuminen =Getto järkyttävääää ! En ymmärrä narkkari/juoppo /maahanmuuttaja lähiöitä! siellä ei normaali ihminen voi elää!
 
oot rasisti
eikö maahanmuuttajat oo ihmisiä? Korjaa asennettasi hieman kiitos !! Ja jouppoja/narkkareita asuu myös rivareissa ja usko tai älä niin omakotitaloissa!! Mistä tiiä joskos sunkin naapuri näyttää ihan tavalliselta perheen äidiltä tai isältä ja se vetääkin kamaa!! tai juo joka ilta kaljan se kun jo lasketaan liika käytöksi!!!

Mutta älä nyt säikähdä vaikka kerroinkin sulle totuuden että narkkareita ja juoppoja ja vielä maahanmuuttajia asuu ihan rivareissa ja omakotitaloissa!!!!!!!!!
 
Kaupungissa toisin?
kysymystä heti alkumetreillä, ettei tule väärinkäsityksiä. Kyllä meinasi mennä kahvi väärään kurkkuun, kun tämän näin. Että miten niin?! Asumme kerrostalossa, jopa vuokralla. Se sopii meille paremmin, kun nykymaailmassa kansainvälisissä tehtävissä usein joutuu vaihtamaan maisemaa. "Kakkosasunto" on sitten se ihan oma. Asumme Helsingissä - täällä suhteellisesti todella harva asuu muualla kuin kerrostalossa. Yksiöstä omalla asuinalueellamme saa pulittaa pari sataa tuhatta. Siis sitäkään ei köyhä osta.Ja onko vähävaraisuus taas toisaalta merkki epäsosiaalisesta käyttäytymisestä, "laitapuolisuudesta" tai jopa rikollisuudesta? Täällä päin pääsee köyhäksi ihan helposti maksamalla asunnostaan vuokraa, jos sattuu olemaan töissä esim. sosiaali- tai koulusektorilla. Yksineläjän on aika vaikea niillä palkoilla saada rahat riittämään paljonkaan muuhun kuin siihen vuokraan. Vai pitäisikö kaikkien niiden muuttaa halvemmille paikkakunnille? Millähän täällä sitten koulut, sairaalat yms toimisivat?
Kaikenlaisia ajatuksia (pöyristyttävä) kysymyksesi herättää...

Mutta jos olisit esim. kertonut, että asut paikkakunnalla, jossa asuu n 2000 asukasta, kaikki omistavat oman kotinsa ja asuvat omakotitaloissa - paitsi niissä kolmessa kunnan omistamassa kerrostalossa, joihin on sijoitettu kaikki "jo kaiken menettäneet" - olisi kysymykseesi ehkä suhtauduttu toisin.

Vastaus kysymykseesi: kyllä, päästän lapseni kyläilemään kerrostaloon, muutenhan hän ei koskaan voisi käydä kenenkään kaverin kotona. Täällä "kaikki" asuvat kerrostalossa, hänenkin luokallaan 100%. Ja toisaalta, kyläilyä ei taatusti harrasteta kenenkään sellaisen kotona, jonka vanhempia emme tunne. Ehkä ottaisit selvää lapsesi kavereista ja heidän vanhemmistaan ennen kuin tuomitset pelkän osoitteen perusteella?

Ai niin - itse sekä Turussa että Helsingissä asuneena voinen todeta, että oletpa osuvasti valinnut ne kaupunginosat, joissa olet käynyt, jos käsityksesi kerrostaloasumisesta on muodostunut siitä.
 
???
Ai tuska! varjoisampaa puolta...aiotko suojella lastasi tulevaisuudessa kaikelta, laput silmille. Kyllä nousee karvat pystyyn tämä tekstisi Oletko itse pumpulissa kasvatettu?
 
1
Tietenkään en päästä, enkä myöskään rivitaloissa asuvien kavereiden luokse. Enkä paritaloissa. Omakotitalot on vähän niin ja näin, yleensä lapseni kaverit asuvat kartanoissa ja linnoissa ja palatseissa.
 
Suomalainen asuja
Moni on tässä ketjussa vedonnut siihen, että kaupungeissa ei ole omakotitaloja, mutta tämä perustelu on kyllä tosi huono! Lapset altistetaan SEKÄ kaupungin ETTÄ kerrostalojen ongelmille, koska itse tahdotaan päästä kapakkaan ryyppäämään tms mitä kaupungeissa tehdään ja mitä ilman normaalit, vastuulliset vanhemmat ovat aina olleet!

Tämä on minun mielipiteeni ja minulla on siihen oikeus!
 
Kauheeta!!!
MIKS täältä puuttuu "peukuttamisnappi"???? Tai "tykkää"??? Niiiiiiiiiiin monta hirtehishuumorista viestiä mut vielä enemmän totisia tosikkoja!!!
*mun huumorintajuun iskee just aloituksen kaltaiset kirjoitukset, päivän naurut saan tosikkojen kommenteista!!! :DDD
 
"vieras"
Minun mielestä on typerää lähteeä yleistämään että kaikki kerrostalo alueet tulee kiertää kaukaa ja niissä asuu vain köyhiä laitapuolen kulkijoita. On nimittäin hyvin yleistä täällä pk-seudulla että ihmiset asuvat kerrostaloissa riippumatta heidän tulotasostaan/älykkyydestään/käytöstavoistaan. Oletko todella sitä mieltä että esim. Westendin ja Tapiolan kerrostalo alueilla asuu köyhiä pultsareita?!?

Olen kanssasi siinä samoilla linjoilla että tottakai on hyvä katsoa vähän sen perään että missä se oma lapsi liihottaa ja minkälaisissa piireissä. VAlitetttavasti vain kerrostalo ei automaattisesti tarkoita negatiivisia asioita. En itsekkään päästäisi lastani esim. Sunaan, Kirstinmäkeen tai Kontulaan jotka ovat tunnetusti alueita joissa asuu epämääräisempää sakkia, oli kyseessä sitten kerrostalo, rivitalo tai erillistalo.

Ei kannata olla liian tuomitsevainen ihmisten valitsemasta asumismuodosta sillä se ei välttämättä kerro hänestä oikeastaan mitään. Hyviä ihmisiä voi mennä sivusuun kun rankkaat heitä pelkän asumismuodon perusteella. Pienillä paikkakunnilla on jokaisen mahdollista ostaa se omakotitalo kun hinnat ja kulut ovat niin matalat verrattuna tänne pk-seudulle.
 
[QUOTE="vieras";25747026]Minun mielestä on typerää lähteeä yleistämään että kaikki kerrostalo alueet tulee kiertää kaukaa ja niissä asuu vain köyhiä laitapuolen kulkijoita. On nimittäin hyvin yleistä täällä pk-seudulla että ihmiset asuvat kerrostaloissa riippumatta heidän tulotasostaan/älykkyydestään/käytöstavoistaan. Oletko todella sitä mieltä että esim. Westendin ja Tapiolan kerrostalo alueilla asuu köyhiä pultsareita?!?

Olen kanssasi siinä samoilla linjoilla että tottakai on hyvä katsoa vähän sen perään että missä se oma lapsi liihottaa ja minkälaisissa piireissä. VAlitetttavasti vain kerrostalo ei automaattisesti tarkoita negatiivisia asioita. En itsekkään päästäisi lastani esim. Sunaan, Kirstinmäkeen tai Kontulaan jotka ovat tunnetusti alueita joissa asuu epämääräisempää sakkia, oli kyseessä sitten kerrostalo, rivitalo tai erillistalo.

Ei kannata olla liian tuomitsevainen ihmisten valitsemasta asumismuodosta sillä se ei välttämättä kerro hänestä oikeastaan mitään. Hyviä ihmisiä voi mennä sivusuun kun rankkaat heitä pelkän asumismuodon perusteella. Pienillä paikkakunnilla on jokaisen mahdollista ostaa se omakotitalo kun hinnat ja kulut ovat niin matalat verrattuna tänne pk-seudulle.[/QUOTE]

TÄällä meillä päin useat juopot ja muut sossun pummit asuu vanhoissa omakotitaloissa ja rivitaloissa. Kaupungin vuokrakämpissäkin pahimmat pummit asuvat rivitaloissa, ei kerrostaloissa. Onpa tässä jonkun matkan päässä sellanen juoppojen ja narkkien suojakoti (sielä asuu siis sellasia kodittomia tapauksia) niin se on kyllä omakotitalo eikä kerrostalo ja onpa siinä saman tien varressa uusia hienoja omakotitaloja joissa asuu lapsiperheitä. TÄssä meidän kerrostaloalueella ei sen sijaan ole ketään juoppoa tai narkkaria kun ei niillä ois varaa asua näissä.
 
Ihminen minäkin
Uskomatonta, että jotkut tosissaan jaottelevat ihmiset parempiin ja huonompiin pelkän asumismuodon perusteella. Ja yhtä naurettavaa on se, että muutama tuli kerskumaan kerrostalo-asuntonsa neliöhinnoilla.. Ikäänkuin se olisi yhtään parempi mittari ihmisille, siis varallisuus.

Eiköhän ihmisten määrittelyyn kannattaisi käyttää vähän muitakin mittareita, kun taloudellinen tilanne, tai edes se avioero tai muut ongelmat, tai "ongelmat".. Moni olikin viisaasti sanonut, että esim alkoholismia esiintyy kaikissa yhteiskuntaluokissa, kuin myös asumis-muodoissa... Ei ne kulissit kerro elämän todellisuudesta välttämättä mitään, kuin ei myöskään kulissien puuttuminen!!! Ja vuokralla asuminenkin on monille muuten yhtälailla valinta-kysymys, kuin kerrostalo-asuminen muutenkin... ei haluta velkoja, ja saadaan parempi-tasoinen/isompi/uudempi asunto, kuin mihin olis omana varaa. Tätä on tutkittukkin, siis että vuokralla asumisen suosio on nousussa. Ja entäs jos ei olekkaan varaa, ja ei ole valintakysymys? Mitä sitten, ei sekään vielä kerro mitään syistä, jotka tilanteeseen on ajaneet!!! Joten eihän me viisaat ihmiset anneta stereotypioille valtaa, vaan käytetään sitä yläkertaamme itse kukin, jookos???
 
Meidän mä
Mutta on totta että kerrostaloissa asuu siinä missä omakotitaloissakin esim. rattijuoppoja. Sellaisten luo en lapsiani päästä, enkä jos on vanhemmilla väkivaltarikoshistoriaa. Minusta tää on ihan luonnollista. Tuskin kukaan haluaa että oma lapsi on jossakin rattijuopon luona. Kerrosataloista se rattijuopumus ei tosin johdu.
 
Meidän mä
että harkitsen myös vahvasti päästänkö lapsiani menemään mihinkään ökytaloihin. En halua heidän näkevän sellaista puolta elämässä jossa jotkut elää toisten kurjuudesta, itsekkääsi. Rikkailta puuttuu usein empatiakykyä ja sellainen on huonoa esimerkkiä lapsille, jopa vaarallista. Jos ihminen on kokenut elämän tehtäväkseen haalia omaisuutta on hän ymmärtänyt jotakinväärin.
 
Juu päästän. :) Ja siis nyt asutaan itsekin kerrostalossa.
Kyllähän tänne mahtuu sekä lapsi-perheitä että juoppoja yksinäisiä...

Annoin tottakai mennä kerrostalo-lapsien kanssa leikkimään silloinkin, kun omakotitalossa asuttiin. :)
 
Alubsfyj
The manager <a href=" http://loalylisa.blogbus.com/logs/189675245.html ">pedo lolita fuck portal</a> fjnigh <a href=" http://lesigigu.blogbus.com/logs/189674092.html ">12 yo lolita illegal</a> =DD <a href=" http://yhurineote.blogbus.com/logs/189675737.html ">nude lolita dvd</a> 32555 <a href=" http://yeejibaj.blogbus.com/logs/189676886.html ">erotic lolitas preteen pics</a> hinjoh <a href=" http://qopykekyi.blogbus.com/logs/189673171.html ">lolita picture illegal</a> 950009 <a href=" http://kasadoefir.blogbus.com/logs/189676661.html ">zoo small lolitas porn</a> 62723 <a href=" http://ujuoyr.blogbus.com/logs/189674239.html ">preteen lolita babe underage</a> 5658 <a href=" http://lynasypurym.blogbus.com/logs/189671723.html ">lolitas hentais</a> 7149 <a href=" http://apapabefos.blogbus.com/logs/189671580.html ">lolita bbs ls portal</a> 78676 <a href=" http://hymisabice.blogbus.com/logs/189675109.html ">lolitas fucking ass</a> 44397
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja Meidän mä;25747638:
Mutta on totta että kerrostaloissa asuu siinä missä omakotitaloissakin esim. rattijuoppoja. Sellaisten luo en lapsiani päästä, enkä jos on vanhemmilla väkivaltarikoshistoriaa. Minusta tää on ihan luonnollista. Tuskin kukaan haluaa että oma lapsi on jossakin rattijuopon luona. Kerrosataloista se rattijuopumus ei tosin johdu.
Jäin vähän ihmettelemään että mistä ihmeestä sä selvität kenenkään väkivalta taustaa tai rattijuoppoutta?
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä