Haavisto ja ikäero

  • Viestiketjun aloittaja hmmmm
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Millä tavalla se on sairasta kun kerran aikuisista ihmisistä kyse? Iso ikäero on molemmilla ehdokkailla puolisoihinsa (Niinistöllä vielä isompi), ja aivan sama, itsepä niissä suhteissaan elävät.
 
puumanruokaa
no kyllähän siinä jostain aika mielenkiintoisesta on kysymys, jos noin suuri ikäero on, ellei kysymys tosiaan ole vain siitä, että sattuu persoonallisuudet sopimaan yhteen. Jenniä kun katsoo, niin kyllä siinä on jotain muutakin. Tuohan oikein henkii jotain isäkompleksia, ja Isukki on saanut oivan tilaisuuden tossuttaa nuorta naista, joka suorastaan syöksyy jalan alle. Kirjoittaa vielä romanttista runouttakin siitä, miten nainen kiskoo mieheltä saappaat jalasta. Nuoleekohan se myös?

Että jos on puppelipoika stereotypian mukainen, niin kyllä on puppelityttökin.
 
[QUOTE="vieras";25503178]No ei pätevyyteen, mutta kyllä se ehkä hieman lisäisi kriittisyyttäni ko ehdokasta kohtaan, pitäisi olla keskivertoa pätevämpi, että äänestäisin.
ps. äänestin Haavistoa.[/QUOTE]

Miksi lisäisi kriittisyyttäsi?
Minäkin äänestin Haavistoa, mutta Niinistökriittisyyteeni ei vaikuta oikeastaan mitenkään hänen ja puolisonsa ikäero vaan ihan vain arvomaailmamme erilaisuus.

Hauska ajatus tuo kuitenkin, maan äidistä jolla liki 30 v itseään nuorempi puoliso. Ravistelisi osaa mukavasti...

:)
 

Yhteistyössä