Mikä on hassuin sukunimi, johon olet eläessäsi törmännyt? :D

Alkuperäinen kirjoittaja näin on:
Alkuperäinen kirjoittaja :
taitaa hassuin olla Nuuskamuikkunen. Oli yhden miehen nimi joka aikoinaan maksoi (amerikkalaisella) luottokortilla ostoksensa kun olin kassalla töissä :)
Valehtelet, tai sitten kortti oli väärennetty.
Nimeä ei tosiaan löydy Nimipalvelusta, mutta luottokorttihan oli amerikkalainen. Jenkkilässä nimen vaihtaminen on helppoa.
 
höpöhöpö taas!
Alkuperäinen kirjoittaja Kaspurantti:
Tänään tuli vastaan RAAKANASSU ja musta se oli erittäinkin hupaisa. :D

Tällä ei ole sitten tarkotus loukata ketään. Itselläkin sellanen sukunimi, että monet repii huumoria, kuin myös itsekin silloin tällöin. :LOL:
Kas kun ei väestörekisterissä ole?
 
Oli pakko selata ketju läpi josko oma tyttönimeni olisi päässyt listalle (eipä ollut kukaan näköjään siihen törmännyt), on nimittäin sitä kaliiberia että saletisti tänne kuuluisi (en nyt kuitenkaan viitsi laittaa, kun on varsin harvinainen). :whistle:

Valtaosa täällä luetelluista nimistä kuulostaa minun korvaani muuten varsin tavallisilta..

Nimihän se vaan on juu ja kaikkeen tottuu, vaan on se silti varsin rasittavaa kun ensin kolme kertaa nimen tavattuasi saat kuulla siitä pari "hauskaa ja omaperäistä" vitsiä tai näät vähintään varsin muikean ilmeen.. :/ :headwall:

..jostain syystä otin sitten tyytyväisenä miehen nimen naimisiinmentäessä, vaikkei sekään ihan kauneimmasta päästä ole..
 
Moukat
Törrö ja kun etunimi on vielä *****

Mitä ihmeellistä tuossa nimessä on? Satun tietämään kyseisen henkilön ja etsin hänen yhteystietojaan netistä kun törmäsin tähän pilkkakirjoitukseen.

Onko kotiäideillä niin vähän tekemistä, että pitää loukata oikeiden Suomessa elävien ihmisten kunniaa netissä? Millaisia teidän lapsistanne tulee? Kannattiko tehdä tähän maailmaan lisää samanlaisia yksilöitä kuin te, jos ette osaa muuta kuin tällaisia juttuja. Tulevaisuus huolestuttaa, toivottavasti te tai lapsenne ette pilaa toisten ihmisten elämää henkisellä väkivallalla lisää.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Yhteistyössä