Pekka Haavisto facts!

  • Viestiketjun aloittaja "hippi"
  • Ensimmäinen viesti
[QUOTE="vieras";25345301]SDP:tä on johtanut ylioppilas, samoin vihreitä, vasemmistoliittoa johtaa ylioppilas ja vihreiden presidenttiehdokas on ylioppilas, näissä tapauksissa koulutuksella EI ole merkitystä, mutta perussuomalaisten kansanedustajien ja äänestäjien koultuksella kuulemma ON vaikutusta: voi tätä riemullista ristiriitaa punaviherhörhöjen puheissa.:D[/QUOTE]

Mainitsisitko esimerkin, jossa on sanottu nimenomaan koulutuksella olevan merkitystä?
 
[QUOTE="vieras";25345407]Sinäkin riekuit keväällä ettei perussuomalaisista ole hallitukseen koska heillä ei ole tarpeeksi koulutettuja ihmisiä ministerin vaativaan postiin. Nyt sitten sun mukaan presidentiksi valittavalla ei tarvitse olla mitään koulutusta.:D[/QUOTE]

Kokemus on eri asia kuin koulutus. Ymmärrätköhän tätä?
 
[QUOTE="vieras";25345524]Sun mielestä kansanedustajan tehtäviä ei vielä keväällä pystynyt hoitamaan kunnolla jos ei ollut akateemisesti koulutettu, mutta kappas vaan nyt kelpaa pelkkä yo presidentiksi. :D[/QUOTE]

En tosiaankaan ole sanonut noin, älä yritä :D.
 
Kuulkaa
Halonenkaan ei ole valmistunut maisteriksi yliopistosta. Opiskellut oikeustieteitä. Ei lopputyöllä ole mitään merkitystä jos jatkaa politiikassa. Tärkeää, kuten Haavistonkin kohdalla, on aine mitä hän on päässyt ja mennyt yliopistoon lukemaan.
 
"vieras"
[QUOTE="hippi";25345813]Kunigatar Elisabeth ei lyönyt Pekka Haavistoa ritariksi. Kukaan ei lyö Pekka Haavistoa[/QUOTE]

Ei lyö ei, mut silti Pekkaa nussitaan perseeseen.
 
Pekka haavisto on allas pojan pania, joka tekopyhyydessään saa ihmiset luulemaan että homo tuottaa paremman suomen. Vaikka haluaakin vain oikeasti myydä suomen ulkomaille, sitä ennen vain tuhota viimeisetkin altaan putsaus bisnekset, näin luodaan suomalaisista yksi huorakansa. Joskus arvostettiin itsenäisyyttä ymmärettiin mitä varten veteraanit menettivät joukkuetovereitaan ja minkä takia suomea ja suomen rikkautta arvostettiin. Mutta haavisto kun nyt vaan tykkää ulkomaista enemmän kuin kotimaastaan. Ja glitteri kiiltää enemmän kuin puhdas luonto.
Sinäpä olet sitten hauska ihminen, sanoisinko naurettava!!! :LOL:
 
En voi olla tähän väliin kertomatta kokemustani Paavo Väyrysestä livenä. Joskus tuossa 80-luvun lopussa Paavo pyrki myöskin presidentiksi, ja tuli vaalikiertuellaan puhumaan myös meidän tuppukylään. Menimme isäni kanssa häntä kuuntelemaan.

Samoihin aikoihin uutisissa oli suuri haloo siitä, että Neuvostoliitto (vielä siihen aikaan) upotti käytettyä ydinpolttoainetta käsittelemättä Tyyneen valtamereen. Minua asia huolestutti, varsinkin kun Suomi samaan aikaan vei käytettyä ydinpolttoainetta loppukäsiteltäväksi Neuvostoliittoon. Eli ajattelin kysyä mitä mieltä silloinen taisi olla ulkoministeri oli asiasta, pitäisiköhän Suomen ehkä kuitenkin (ihan niinkuin eettisistä syistä) lopettaa käytetyn ydinpolttoaineen vienti, ettei vaan joko suomalaistakin polttoainetta sinne mereen joutuisi, tai ettei se suomalaisen polttoaineen käsittely veisi kapasiteettia. Ajatuksena siis, että kun itse ollaan paskaa tuotettu niin voitaisiin ehkä itse siitä pitää huolikin.

Paavo ei ymmärtänyt teinin kysymystä ollenkaan. Hän oli sitä mieltä, että meillä oli Neuvostoliiton kanssa asiasta sopimus, ja sopimus pitää, ja polttoaine viedään Neukkuihin. Se, että asialla oli myös eettinen puolensa ei häntä koskenut ollenkaan.

En voisi ikinä äänestää presidentiksi henkilöä, jolta puuttuu täysin eettinen kompassi. Ymmärrän kyllä reaalipolitiikkaa ja sen vaatimuksia, mutta ettei edes ymmärrä mistä on kysymys, se ei käy.

Ja Paavohan ei ole mitään muuta kuin poliittinen broileri. Ministeriksi parikymppisenä, mieheltä puuttuu täysin käsitys normaalista elämästä.

Terveisin Feministi, joka ainakin ekalla äänestyskierroksella äänestää naista ihan periaatteesta. Surullista, joo.
 
  • Tykkää
Reactions: Vaalea yksilö

Yhteistyössä