Miten teillä edettäisiin jos tämä sattuisi teidän perheessä

  • Viestiketjun aloittaja parisuhdeasiaa
  • Ensimmäinen viesti
parisuhdeasiaa
Eli mies lähti bilettämään eilen,tietäen taustaa että saattaa hiukan rähinöidä juotuaan liikaa,sanoin että menee kamulleen,kotio ei saa yöksi tulla...

No neljän paikkeilla ovi kävi,tuli kotiin,nukkui hetken,nousi ylös ja pissas makkarin nurkkaan :( kompastui ja jäi istumaan lattialle,hoki mä tapan teidät kaikki,vitsu perkula...ihan sekasin mutta uhkaa ei kohdistanut,mumisi lähinnä itsekseen,eikä edes katsonut päälleni...

En uskaltanut puuttua mitenkään,tiedän vanhasta että saattaisi vain raivostua entistä enemmän,kerran sanoin että nyt mies hiljaa,lapset saattaa herätä.

Oli rikkonut tullessaan eteisestä posliinienkelini myös,kai horjuessaan.

Nyt sitten siivos pissanurkkauksen kun ensin oli nukkunut iltapäivä kolmeen...oli hiukan häpeissään ja ihmetteli miksi tuli kotiin kun oli luvannut mennä kaverilleen..

Jotenkin aina pienesti tuo känni tuo muka oikeutta käyttäytymiseen,ikinä ei selvinpäin puhuis mitään vastaavaa.

Mutta luojan kiitos vanhempi lapsi,9v ei ollut kuullut kuin kiroilua ja muminaa ja pari kolahdusta,ei kun hoki tuota tappojuttuaan,luojan kiitos!!

Ei kunnon anteekspyyntöä,nolona vain...kertokaa nyt,miten teillä edettäisiin???

Mua alkaa vitsuttaa ku ei voi luottaa enää edes siihen että kun kännää,menee sitten toisaalle,yhdessä emme käy ryyppäilemässä enää.

Kertokaa nyt miten teillä toimittaisiin tai voisiko edes vastaavaa tapahtua?
 
"..."
Onneksi ei voisi vastaavaa tapahtua. En osaa suoralta kädeltä sanoa, miten toimisin, mutta ainakin olisi vakavan keskustelun paikka. Mutta täysin hypoteettisesti tätä mietin, oma mies kun ei humalahakuisesti ole juonut uýhdessäolomme aikana (joka on kestänyt jo vuosia, vuosia...).
 
"sipsi"
Meillä saisi etsiä uuden kodin kusilaarilleen, jos niin kännissä olisi että lattioille kusisi - noista puheista puhumattakaan! Meidän kodissa kerta kaikkiaan ei käyttäydytä noin, ei kukaan meistä tämän kodin asukkaista.
 
anony
Mielestäni alkoholistin käytöstä ja puhetta, ja alkoholistia en ottaisi. Kiva lapsillekin tuollainen tilanne, onko normaalia että isä rymyää yöllä kännissä kotiin? Ei pitäisi olla!
 
"vieras"
En voisi elää miehen kanssa joka tulee niin kännissä kotiin että kusee nurkkaan ja puhuu tappavansa meidät kaikki, en voisi sietää edes yhtä kertaa. Tai vähintäänkin se olisi ehdoton nollatoleranssi juomisen suhteen, jos et miestä pysty jättämään.
 
"vieras"
Mä olen myös vähän sillä kannalla,että sitten se on korkki kokonaan kiinni jos tuommoista pitää eikä sinne kaverilleen osaa yöksi mennä.Ja mitä tulee noihin puheisiin,mitä piti niin ei välttämättä tarkoittanut teitä perhettään vaan "houraili" kännissään jotain.En tiedä.Tuli vain mieleen,että näinkin voisi ehkä olla.
 
Jos ei kestä viinaa, niin ei voi ottaa viinaa...

Hyvin yksinkertaista! Ja kyllä, jos viina ja kännäily ois kovinkin tärkeä osa herran elämää, niin saattais ehkä jatkaa sitä elämää eri kokoonpanolla. Tuommoinen kännitoilailu lopetettiin jo alle 20-vuotiaana. Tommoset puheet ei kuulu koskaan milloinkaan edes kännisen suuhun.

Ja jos jo nyt varot äijää kännissä suututtamasta... Ruusuinen tulevaisuus? Eräänä päivänä kaikki ei pääty yhtä hyvin ja jollekkin sattuu, pahasti.
 
"vieras"
vaikea kuvitella omalle kohdalle tuollaista tilannetta,sillä olen valinnut miehen puolisokseni ja lasteni isäksi joka ei käytä alkoholia ollenkaan. Miltä tuo taasen tuntuu..voin muistaa omasta lapsuuudestani koska olen alkoholistiperheen lapsi ja se tuntuu niin pahalta pienestä lapsesta sisälläni jollaista en koskaan omieni kohdalle antaisi tapahtuvan en koskaan.
 
parisuhdeasiaa
Ennemmin minäkin mietin että kännihourailua nuo tappamisjutut,ei kertaakaan uhkaillut,mumisi lähinnä itsekseen.Mutta en tajua enää miten voin ottaa vakavaksi puheeksi tämän,meillä muutenkin jo jonni aikaa vitsailtu leikkimielisesti erosta,tai kevennetty siis tunnelmaa vakavalla asialla kun tuntuu ettei tunteita enää oikein kummallakaan ole :(
 
parisuhdeasiaa
se tässä myös ärsyttävääkin ollut että mies ihan selkeesti vähentänyt menojaan,enää noin kerran pariin kuukauteen,nyt kun on puhuttu tulevaisuudesta että yhdessä vai erikseen,sitten tulee tällänen floppi minkä tiiän tapahtuvan vain kännissä mut mitä hemmettii sitä nyt tekee,tuntu vain niin sairaalta toi kuseminen makkariin ja varsinkin vaikka itsekseen horisikin mutta kuitenkin,nuo tappopuheet.
 
"vieras"
se tässä myös ärsyttävääkin ollut että mies ihan selkeesti vähentänyt menojaan,enää noin kerran pariin kuukauteen,nyt kun on puhuttu tulevaisuudesta että yhdessä vai erikseen,sitten tulee tällänen floppi minkä tiiän tapahtuvan vain kännissä mut mitä hemmettii sitä nyt tekee,tuntu vain niin sairaalta toi kuseminen makkariin ja varsinkin vaikka itsekseen horisikin mutta kuitenkin,nuo tappopuheet.
Jos vielä lähtee ryyppään, niin avaimet pois? Ei pääse kännissä ainakaan kotio.
 
"vieras"
Ilmoittaisin miehelle, että jos tulee vielä joskus kännissä sekoilemaan samalla tavalla, haen avioeroa... Jos ei pysty olemaan ihmisiksi alkoholia otettuaan, ei tarvitse ryypätä.
 
"äiti"
Meillä tollanen äijä lentäis kyllä hyvin nopiaa pihalle tai ite ottaisin kamat ja häipyisin! ei tollasta ukkoa huvittas katella päivääkään. Viina on näköjään tärkeempi ja oksettavaa tollanen riehuminen ja urpomainen käyttäytyminen. hyi! ero olis paikallaan.
 
Jaa-a. Varmaan nauraisin itseni kuoliaaksi jos mies ihan oikeesti kävis kuselle tohon makkarin nurkkaan. Ja viellä kovempaa nauraisin siinä vaiheessa kun se sauraavana päivänä niitä kusiaan siivoo. Empä usko, että ukko tommosia tappouhkauksia latelis. Ennemminkin se kusee nurkassa ympyrää ja laulaa samalla R-A-K-A-S:ta. Exällä oli tapana pistää kännissä paikat remonttiin ja joka kerta uhkas tappaa. Siks se onkin ex. Pari kertaa oikeesti pelästyin oikeen kunnolla, mutta sen jälkeen ne meni toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tiesin kyllä, että vaikka mies käviskin kiin, niin se on sen verran kännissä, että kyllä musta vastusta olis.
 
No ei voisi tapahtua meillä tuollaista,mies ei käyttäydy tuollain koskaan, ei olisi miehellä enää kotiin asiaa tuolaisen jälkeen
eli ottaisin eron ellei mies sitten jättäisi alkoholia ja tuollaista touhua kokonaan pois.
 
"nih"
Jokomies lopettaisi viinankäytön kokonaan tai minä lopettaisin parisuhteen.

Miksi hyväksyt miehen juomisen/ miksi mies ylipäätään juo, kun alkoholi ei kerran sovi hänelle?
 

Yhteistyössä