Pieniä arkisia ÄRSYTTÄVIÄ asioita! LISTATAAN!

Se, kun meikatessa tökkää ripsivärillä silmään. Erityisen usein tämä käy silloin, kun on tehnyt muuten hienon silmämeikin ja se kaipaisi vielä loppusilauksen ripsiväristä. Myös kiireisinä aamuina tämä ilmiö haluaa oikein mielellään koetella ärsytyskynnystä.

Kun on juuri lakannut kynnet, luulee lakan jo kuivuneen ja päättää mennä nukkumaan/suihkuun/tiskata. Sitten lakka ei olekaan kuivunut ja pinta alkaa kupruilla saadessaan kosteutta tai siihen tulee "kiva" kuviointi lakanasta.

Kun maitopurkki ei aukea kunnolla, vaan osa siitä paperista jää tukkimaan purkin suuaukon. Sama jogurttipurkeissa.

Se, kun isoon litran maitotölkin näköiseen jogurttipurkkiin jää aina kaatamisen jälkeen siihen suuaukolle jogurttia.
Sieluntoveri! Samaistun joka ikiseen.
 
"vieras"
Se kun tosi kiireessä tuumii, että ehtii vielä keittää kahvin ja juoda sen, suodatinpussi siellä keittimessä on kaatunut ja kahvista tulee pelkkää puruista vettä. Kamala tunne kertakaikkiaan.

Se, että menee tosi väsyneenä makkariin ja tahtois nukkumaan.. ja on unohtanut aiemmin päivällä laittaa pussilakanan peitteeseen..
 
ok
Joo ja se, kun laittaa pyykkiä, vaikkapa vaaleita mutta ei valkoisia, joita tulee aina vajaa koneellinen. Painaa ohjelman käyntiin ja lompsii makuuhuoneeseen, ja huomaa että sängyn reunalla on just sopivan vaaleita, jotka vois pistää pesuun. Erityisesti miehen jäljiltä tämä vituttaa, oma moka ei niinkään.. :D
 
  • Tykkää
Reactions: Dongxi
"äiti"
kun imuroit, vedät imuria perässäsi niin tietysti se juuttuu joka paikkaan kiinni joten joudut peruuttamaan ja hakeen imurin sieltä.

Koiran kakat omalla pihalla vaikka ei koiraa olekaan.

Naapurin sirkelöinti illoin ja aamuin arkena ja sunnuntaina.

käyt kymmenen kertaa kaupassa ostamassa suolaa ja aina unohdat
 
Kun istut vessassa ja tajuat että mies on jälleen nostanut paperirullan ylös hyllylle.

Kun leivot tai kokkaat jotain ja huomaat kesken kaiken, että olennainen osa on kadonnut parempiin suihin.

Kun avaat lihapakkauksen, jossa lukee "uusi, helpommin avattava pakkaus" ja päällinen lähtee silti pieninä suikaleina irti.

Kun takka pitää lämmittää, mutta sytytyspala ei syty.

Kun ostat kerrankin kalliimman ja "paremman" energiasäästölampun ja käytössä se syttyy tooooooosi hitaasti, joten et näe mitään ekaan viiteen minuuttiin. Varsinkin vessassa, jossa pitäisi äkkiä saada sutaistua pikameikki naamaan, pestä tenavan tahmatassut tai etsiä laastaria vuotavaan haavaan.
 
[QUOTE="vieras";25028638]Yhellä tuttavalla tommonen paha haju paljastu yläkerran naapuriks. Naapurin herra oli jonkun aikaa ehtinyt jo olla harppua soittamassa.[/QUOTE]Oih, onneksi meillä ei voi sellainen olla kyseessä. Karmeaa tuollainen!
 
Se kun on alkamassa pesemään pienen ihmisen kakkaa pois, ja tajuaa lapsi toisella käsivarrella että itseltä jäi hiha nostamatta ylös.

Se kun meidän hätähousu-koiran unohtaa päästää aamulla heti silmänsä auki saatuaan ulos ovesta, ja kun koitat tehdä sen kaks minuuttia myöhemmin ja astut ulko-oven edessä paskaan. :headwall:

Se kun löytää vaivalla pojalle parilliset sukat koko kämpän läpi etsittyään, ja sitten menee itse pissalle, ja poika kävelee perässä kylppärin märälle lattialle. Tämä tapahtuu valehtelematta aina kun ollaan lähdössä johonkin. :D
 
"kokki"
Alkuperäinen kirjoittaja säpäle;25028676:
Se kun olet tehnyt ison satsin ruokaa, ettei sinun tarvitse pariin päivään kokata ja huomaat, että se on jäänyt yöksi pöydälle.
tai illalla huomaat et ei sitä jäänytkään huomiseksi mitään. Kaikki söivät taas liian suuria annoksia. Jos olisin tehnyt 2l vähemmän niin sekin olisi riittänyt.
 
vier
[QUOTE="vieras";25028585]Se kun tosi kiireessä tuumii, että ehtii vielä keittää kahvin ja juoda sen, suodatinpussi siellä keittimessä on kaatunut ja kahvista tulee pelkkää puruista vettä. Kamala tunne kertakaikkiaan.

Se, että menee tosi väsyneenä makkariin ja tahtois nukkumaan.. ja on unohtanut aiemmin päivällä laittaa pussilakanan peitteeseen..[/QUOTE]


Oletko minä? :O Pelottavaa.
 

Yhteistyössä