Miksi kaikilla tunttuu olevan nykyään sellainen ryijymatto olohuoneessa?

  • Viestiketjun aloittaja "miksi"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
vaalea varmaan siksi, että yleisilme vaalenee ja raikastuu, tumma ryijymatto on helposti kauhean raskas ja "tunkkainen". Ryijymatto ylipäätään taas on mukavan pehmeä, siinä päällä on kiva touhuta kaikenlaista kun ei ole kova ja karhea.
 
[QUOTE="miksi";24972087]Mielellään sellainen beessi tai vaalea. Ettekö osaa päättää ite vaan pitää matkia naapurin sisustusta?[/QUOTE]
Lakkaa käymästä wt-kavereillasi, sillähän siitä harmituksesta pääset.
 
"nimenomaan"
Kaikilla on samanlaista nykyään. On beessi taikka vaaleen sävyinen ryijymatto, puuarkkuja, kummallisia laatikoita joissa lukee vaikkapa biscuits taikka bread, kynttiläkruunuja katossa, vitriinikaappi..miten kaikki voi muka tykätä samasta? Paskat, ostavat samanlaista etteivät erotu vaan joukosta.
 
"vieras"
[QUOTE="nimenomaan";24972130]Kaikilla on samanlaista nykyään. On beessi taikka vaaleen sävyinen ryijymatto, puuarkkuja, kummallisia laatikoita joissa lukee vaikkapa biscuits taikka bread, kynttiläkruunuja katossa, vitriinikaappi..miten kaikki voi muka tykätä samasta? Paskat, ostavat samanlaista etteivät erotu vaan joukosta.[/QUOTE]

Ai. Yhdelläkään mun tutulla eikä myöskää meillä ole arkkua sohvapöytänä tai minään muunakaan. Ei ole noita tekstilaatikoitakaan, ei kynttiläkruunuja eikä vitriinikaappia. Eli ei hätää, KAIKILLA ei ole noita:) Musta tuntuu että noi on enemmänkin palstamammamuotia..
 
[QUOTE="nimenomaan";24972130]Kaikilla on samanlaista nykyään. On beessi taikka vaaleen sävyinen ryijymatto, puuarkkuja, kummallisia laatikoita joissa lukee vaikkapa biscuits taikka bread, kynttiläkruunuja katossa, vitriinikaappi..miten kaikki voi muka tykätä samasta? Paskat, ostavat samanlaista etteivät erotu vaan joukosta.[/QUOTE]

Ei ole meillä eikä kenelläkään mun tutuista mitään noista. Paitsi muutamalla on samantapainen matto kuin meillä, mutta noita muita juttuja ei.
 
"poikia3"
Musta ryijymatot näyttää hyvältä, meillä tosin ei ole sellaista, mutta haluaisin punaisen sellaisen. En vain ole hankkinut sellaista, sillä meillä muovaillaan muovailuvahalla päivittäin, ja sitä muovailuvahaa löytyy välillä matoilta. En oikein usko vahan irtoavan helposti ryijymatosta.
 
[QUOTE="poikia3";24972149]Musta ryijymatot näyttää hyvältä, meillä tosin ei ole sellaista, mutta haluaisin punaisen sellaisen. En vain ole hankkinut sellaista, sillä meillä muovaillaan muovailuvahalla päivittäin, ja sitä muovailuvahaa löytyy välillä matoilta. En oikein usko vahan irtoavan helposti ryijymatosta.[/QUOTE]

Onks sitä pakko muovailla just sen maton päällä?
 
"poikia3"
Onks sitä pakko muovailla just sen maton päällä?
Meillä muovaillaan kyllä ruokapöydän päällä, mutta välillä sitä muovailuvahaa löytyy edelleen olkkarin matolta. Aina vähenevässä määrin tosin. Meillä erityisesti kuopus on todella lahjakas tuossa muotoilemisessa, tekee aivan uskomattoman hienoja töitä, joten emme halua muovailua mitenkään rajoittaa. Meillä menee muovailuvahaa noin paketti viikossa, se ehkä kertoo siitä, miten ahkerasti meillä tuota hommaa tehdään.
 
"ida"
Siksi koska matto tuntuu ihanalta, lapsien on siinä mukava touhuta ja se sopii sisustukseen. Ja mä rakastan maalaisromanttista sisustustyyliä!! En siksi koska joku muukin tykkää, vaan siksi että se tyyli todella miellyttää silmääni.Tosin sekoitan vähän eri tyylejä. Skandinaavista ja m.romanttista.
 
halipupu harmaana
Toisaalta eipä noi kaupan valikoimat kovin runsaita ole, jos ei ole aikaa eikä mahdollisuutta lähteä mattokaupoille mihinkään mattoparatiisiin. Meille vasta nyt syksyllä hommattiin just tuollainen vaaleasävyinen nukkamatto, joka on kait sama kuin ryijymatto. Siihen asti lattialla lojui yli 10 vanha matto jonka lapset sai aina ryttyyn ja olkkari näytti aina sotkuiselta. Nyt on siistimmän näköistä kun matto ei mene helposti ryttyyn ja on se nätimpikin kuin vanha matto ja mukavan tuntuinen paljaan jalan olla, eikä roskatkaan näy siinä kovin hyvin. Ja arkkua meillä ei ole sohvapöytänä.
 
Meil on isi ryijymatto, jossa mustia harmaita ja mustaharmaita ruutuja :> mun mielestä tosi kiva. Sisustuksessa muutenkin paljon mustaa ja valkosta. Ei maalaisromanttista. Enkä tunne kun 2 jotka sisustaa maalaisromanttisesti asuntoaan :)
 
"vieras"
Mä tahtoisin just sellaisen vaalea pehmeän ryijymaton. Mutta en viitsi ostaa kun nykyisessä matossa ei ole mitään vikaa. Ja juuri vaalean tahtoisin siksi, että lattia on tumma.
 
"vieras"
Tykkään sen vaaleudesta ja pehmeydestä. Talvella se tuo ihanaa lämmön tuntua huoneeseen!

Ja oon aina tykännyt valkoisesta. Meillä on paljon valkoisia huonekaluja, vaaleat tekstiilit (valkoinen, beessi, harmaa, vaaleanruskeaa), muutama tekstiboksi, kristallikruunuja, vitriinikaappi puuttuu kun ei ole sille tässä asunnossa nyt tilaa! :( Lisäksi tykkään kaikesta kiiltävästä, harakka kun olen. Mielestäni meillä on tosi kaunis ja maailman paras sisustus, olkoonkin sitten massaa tällä hetkellä! Tosin, yksikään kaverini ei omaa samaa sisustusmakua, eli tuskinpa tätä nyt teen vaan sopeutuakseni joukkoon :)
 
"vieras"
Meillä on sänkyjen vieressä sellaiset matot, tuntuu kivalta paljaaseen jalkaan kun aamulla herää. Ja ne ovat väreiltään kaikkea muuta kuin valkoista ja beigeä. Meillä ei ole ylipäänsä sisustuksessa mitään beigeä. Ja ollaan varmaan muutenkin ihan järkyttävän erikoisia kun meillä ei ole sohvapöytää ollenkaan, niin ei ole sellaista hirveää arkkuakaan. Olohuoneen mattokin on valtava käsinkudottu itämainen.. Mitään krääsää ei muutenkaan ole ja suositaan Muuramen ja Artekin huonekaluja, kaikkea pelkistettyä.
 
..
kyllä meillä oli lapsenakin alvisin semmoiset karvalakamatot olohuoneessa. meilläkin oli tommone vähän aikaa, mutta nykyään on tavallinen matto, kun tuo sopii paljon paremmin lego, junarata, autoleikkeihin. ja voi hitsi, arkkukin meiltä löytyy mutta se ei ole sohvapöytänä..
kai kaikki on katsonu liikaa innoa tai vastaavaa, aika samantyylisiähän niissä on kaikki sisustukset.
kai sisustuksessa on muoti-ilmiöitä(trendejä) aina. miksi muuten 80-luvulla kaikilla oli oranssit keittiönkaapit ja ruskeat kaakelit vessassa?
 

Yhteistyössä