IHME ON TAPAHTUNUT : MEIDÄN VUOKRA LASKEE YLI 100e

  • Viestiketjun aloittaja Rollolainen
  • Ensimmäinen viesti
Rollolainen
jep. ajattelinkin että kauankohan noita vuokria nostavat. on meinaan aika iso kato käynyt tässä talossa. Vuokrat ovat järkkyjä asuntojen kuntoon nähden. Vaikka asunnoissa on oma sauna ne eivät ole luxusasuntoja. Ulkoa ja käytäviltä kuuluu äänet sieälle ja toisinpäin. SIis ihan normi puhekin.
 
ddd
no niin varmaan melko monessa kerrostalossa että äänet kuuluu... meillä tällä hetkellä vuokra 620 ja kun se nousee niin on melkein 700e :/ ja 70neliötä..ei edes saunaa...pikku neliö kyseessä..
 
Täällä se vaan nousee :kieh: Välistä on pitänyt miettiä,että mistä ihmeestä sitä oikein maksaa?

- Talohuolto ( huolletaan jos huolletaan, tullaan jos tullaan tai sitten ei )

- Ikkunat vetää ( ei auta tiivisteidenvaihto )

- Keittiössä jääkaappi, hella ajalta luu ja kivi ( sähkölaskussa tavataan )

- Talvella asunto jäätävä ja kesällä keskimäärin sisälämpötila + 31 ja helv####
 
Meidän vuokramme ei laske, vaan NOUSEE. Mutta on se joskus laskenutkin, parin viimevuoden aikana suuntaus on ollut laskeva tai korotukset maltillisia.. mutta saman vuokranantajan asunnoissa jo vuosia asuneena tiedän tuollaisten laskujen ja minimaalisten korotuksien sitten ennakoivan aina muutaman vuoden välein suuria korotuksia. Tuleva vuosi on taas sellainen. Eli kallista on yhtäkaikki.
 
"vieras"
Meillä vuokra nousee. Ajattelin pikkuhiljaa siirtyä yhteiskunnan elätiksi. Ennenkuin löydän työn jonka teko oikeasti kannattaa. Mitä järkeä raataa kun ei kuitenkaan riitä elämiseen?
 
"vieras"
Jep, meilllä KAS nostaa 70 eurolla. Asunnot ovat tyhjinä jo nyt, koska ihmisillä ei ole varaa maksaa noita vuokria. Tyhjien asuntojen kustannukset maksatetaan ilmeisesti meillä jäljellejääneillä.
Onko kyse siis kaupungin asunnoista? Täälläpäin on kyllä kymmenien tuhansien jonot, vuokrat nousee ja ovat silti kaupungissa halvin tapa elää. Tai lähes ainoa tapa elää pienituloisille.
 
[QUOTE="vieras";24896617]Onko kyse siis kaupungin asunnoista? Täälläpäin on kyllä kymmenien tuhansien jonot, vuokrat nousee ja ovat silti kaupungissa halvin tapa elää. Tai lähes ainoa tapa elää pienituloisille.[/QUOTE]

Nämä ovat entisiä kaupungin vuokra-asuntoja, jotka myytiin aikanaan Kunta-asunnoille. Täällä ei kukaan normaalituloinen asu vuokralla, koska lainan ottaminen on halvempaa. Tässä taloyhtiössä on 10 asuntoa, joista 3 oli koko kesän tyhjänä koska vuokralaisia ei saatu. Yksi on ollut tyhjänä jo puoli vuotta.
 

Yhteistyössä