minkä näköisiä olette

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"Piika-äiti"
Pyöreät kasvot, korkeat poskipäät, isot sinertävät, vihertävät ja harmahtavat silmät ja niiden alla pottunokka, hirveästi pitkiä kiharia hiuksia, valmiiksi tummat kulmakarvat ja ripset. Pientä pyöreyttä eikä minkäänlaista urheilullisuutta.
 
Ken guru
Tavallisen näköinen, tavallisen pituinen, normaali painoinen, vaaleat keskipitkät tavalliset hiukset, siniset silmät, tavallinen naama, tavallinen nenä, tavalliset hampaat, tavalliset poskipäät, tavalliset huulet, tavalliset korvat.

Eli tavallinen tallaaja :D.
 
......
Laiha luikku, pitkähkö, Huonot hiukset ja iho, nätit kasvot, yrittää olla joskus sporttinen ja pitää kropan kuosissa, mikään ei riipu, mutta ei ole järin muotojakaan. :)
 
"mamaa"
Isot tosi tummansiniset silmät, pieni nenä, korkeat poskipäät ja otsa, leveä iloinen hymy. Aika klassiset ja no, ihan kauniit kasvot. Lyhyt ruskea tukka. Lyhyt ja hoikahko, kapea vyötärö, latinoperse ja nykyisin riippuvat rinnat.

Kyllä mä itsestäni tykkään.
 
"Erina"
Punainen tukka, suuret ruskeat silmät, kauniit huulet, semmonen ei niin kiva nenä :D melko lyhyt, normaali painoinen tiimalasivartalo, tissit vähän ryhdittömämmät kun ennen lasta. Olen periaatteessa tyytyväinen mutta olisihan se kiva päästä takas entisiin mittoihin ja saada vähän habaa lisää. Tatuointeja löytyy, lävistyksiä ei (paitsi korvikset). Iho läheltäkatottuna huono mut ei näy kauempaatai jos on pimeetä :D
 

Yhteistyössä