Mitä teillä tapahtuu nyt?

Mies koneellaan. Minä omallani.

Teini 18 v meni kamujensa ja tyttiksensä kanssa hohtokeilaamaan.
Sen jälkeen menevät vierasmajalle yöksi. (Siis tyttis ja poika. Oletettavasti ei muita.)

Teini 14 v on periaatteessa ulkona, mutta näin valot pihamajassa eli luultavasti ystävineen siellä. Jos oikein veikkaan niin ennen yhtätoista tulee lainalapsen kanssa vintille omaan kammariinsa nukkumaan.

Lapset 5v ja 4 v nukkuvat.
Yökyläilevä lapsenlapsi 1 v myös unessa.
 
jotain hyötyä tästä
Yksin tässä kissan kanssa, kuopus kbereillaan, tulee kylllä ajoissa. Meille tulee huomenna kissanpentu, piti tulla vasta syyslomalla, nyt sairaslomalla ruusun vuoksi, eikä mihinkään pääse.
 
"mamma"
Alkuperäinen kirjoittaja kissan kanssa tässä.;24780770:
Eli et ole läsnä, touhuata kaikkea muuta. Tyypilinen vika nykyvanhemmille ja lapset kärsivät.
No voi herrajesta sentään, mistä sä kenenkään läsnäolot tiedät! Voihan olla, että on oltu läsnä tuntitolkulla ja sit nukahtaa vauva hyvin itsekseen, tarvii vaan tuttia takas laittaa, jos putoo. Millä lailla siinä sit enemmän pitäs olla läsnä ja tehä itteensä tykö nukahtavalle vauvalle??? Enkä siis ole se, kenelle kommentoit, en vaan voi tajuta sun kommenttia!
 
kissan kanssa tässä.
[QUOTE="mamma";24780809]No voi herrajesta sentään, mistä sä kenenkään läsnäolot tiedät! Voihan olla, että on oltu läsnä tuntitolkulla ja sit nukahtaa vauva hyvin itsekseen, tarvii vaan tuttia takas laittaa, jos putoo. Millä lailla siinä sit enemmän pitäs olla läsnä ja tehä itteensä tykö nukahtavalle vauvalle??? Enkä siis ole se, kenelle kommentoit, en vaan voi tajuta sun kommenttia![/QUOTE]

Siis päivällä kun touhutaan, ei sitä nukkuvaa lasta tarvi vahtia.
 
Ukot kiskoo viskiä ja akat juoruaa ja mie kaikesta pois puonneena nökötän. Ja hoivailen hauvaa. Jos kohta suihkuun.... Kakarat on kerrääntyny meiltä veljen tykö, jossa viettävät lastenjuhliansa, tai no varmaan jo ovat lopettanu ja unilla.... Sinne mieki oisin kuulunu. :xmas:
 
"Kiira"
Kuopus nukkuu, esikoinen lueskelee Aku Ankaa sängyssään. Mies meni lämmittämään pannuhuonetta ( = tupakoi ja juo olutta samalla), minä surffailen palstalla ja muualla netissä.
 

Yhteistyössä