Parhaat tuplarattaat ulkoilukäyttöön?

Tervehdys!

Kaipaisin kokemuksia tuplarattaista. Aiomme hankkia Gracon tuplamatkarattaat ostos- ja muille reissuille. Hakusessa olisi vielä hyvät tuplat joilla pääsee loskassa ja lumessa eli nimenomaan ulkoilukäyttöön. Olisi hyvä että lapset olisivat työntäjään päin rattaissa ja niissä olisi kääntyvät etupyörät.
 
"plop"
Meillä on Ora Jovi -tuplat. Tykkään, kun ovat tukevat ja jämäkät. Näillä on ajettu lumessa ja loskassa. Hiekkateillä ja leveillä metsäpoluilla ja olen ollut tyytyväinen. Kulkevat jopa paremmin kuin esikoisen yksösvaunut aikoinaan (Hartanit). Pääasiassa ollaan kuljetettu kaksosia, mutta tarvittaessa on kyydissä ollut 4v isoveli (välillä jopa kaikki yhtäaikaa... ikäeroa lapsilla 2v)

Mielestäni hyvät 'maasto'vaunut, mutta eivät oikein sovellu kauppakeskuksiin tai paikkoihin missä on ahdasta ja paljon tiukkoja käännöksiä (kaupungin keskusta esim)

Miinuksena kuomu, jonka toivoisin tulevan hiukan pidemmälle suojaamaan paremmin auringolta. Tosin en tiedä onko muissakaan vaunuissa sen suojaavampaa. Talvella kuomu suojasi hyvin pakkaselta kylmimpinäkin päivinä.

Meillä kestäneet hurjaakin menoa, joka säässä. Käydään joka päivä vähintään kerran ulkoilemassa tunnin koiralenkki ja en tykkää lenkkeillä asfalttiteillä. Kaksosten kanssa jatkoperä (lisävaruste) on ollut todella hyvä, ollut käytössä vielä vauva-ajan jälkeenkin. Suojaa tuulelta ja pitää tavarat rattaissa.
 
"plop"
Ja sit tietysti muistin vaunujen merkin väärin. Tai merkki meni oikein, malli ei :ashamed:

Ora Land on vaunut jotka meillä
http://www.orasel.fi/www/popupcard.php?id=36
 
äitikahdellevaan
Mulla oli Brio double wave:t ja oli todella kevyet työntää kun on renkaat täynnä ilmaa. Ja niillä pääsi isoissa marketeissakin kulkemaan, samoin lumessa, loskassa ja hiekassa. Ja on vielä vaihtuva työntosuunta eli sitä kahvaa voi vaihtaa toiselta puolelta toiselle. Ihan huiput oli. Jos tarviisin vielä tuplia niin ostaisin sellaiset taas.
 
  • Tykkää
Reactions: MinsQ
Toinen tulossa...
mut ite noi teutoniat heivasin koska ne painaa 24kg :O

Jos teillä on jo näppärät kauppakeskus vaunut niin ostasin varmaan tavalliset nelirenkaiset :)

Me päädyttiin emmaljungan twin city crosseihin ja ei ole mitään pahaa sanottavaa :)
 
Toinen tulossa...
musta loskassa hyvin kulkevat vaunut ja kääntyvät eturenkaat ei sovi yhtälöön :whistle:
Tai sitten niitten renkaitten pitäs olla tosi isot ja lukittavat, ainakaan noissa emmaljungissa semmosia ei ole.
 
<3
Mountain buggy urban jungle ne on kevyet, ketterät ja isot pyörät. Minun suosikit!!! Olemme kokeilleet emmaljungia, ora, teutonia mutta noille mountain buggyille ei löydy vertaista. Sen tietää kun niitä kokeilee. Suosittelen!
 
Minäkin olisin noiden mountain buggyjen kannalla. Hommattiin ne 2006 kun kakkonen syntyi. Nykyään palvelevat yhä kun liikun yksin koko lapsilauman kanssa (6v erityislapsi ja vauva rattaissa) ja juuri puistossa juttelin äidin kanssa kellä on nut reilun vuoden ikäisillä kaksosilla, oli hänkin todella tyytyväinen. Näillä käyttökokemuksilla hommattiin muuten kuopukselle kyseisen merkin yksikkörattaat.

Mutta siis istuimet on kyllä kasvot eteenpäin.
 
ew
musta loskassa hyvin kulkevat vaunut ja kääntyvät eturenkaat ei sovi yhtälöön :whistle:
Tai sitten niitten renkaitten pitäs olla tosi isot ja lukittavat, ainakaan noissa emmaljungissa semmosia ei ole.
EW tuplat kyllä kulkee loskassa ja lumessa, kokemusta viime talvesta. Ja niissä on kääntyvät eturenkaat. Muutenkin ihan huippukärryt, tosin koppa ajan jälkeen ei kkasvoja saa kuin menosuuntaan.
 

Yhteistyössä