Tuhkarokko rokotus?

  • Viestiketjun aloittaja heijjji
  • Ensimmäinen viesti
häh
[QUOTE="äiti";23814526]Vieläkö luotat sokeesti THL:een? Sikafiaskon jälkeenkin? Ne kertoo just niin ympäripyöreästi asiat, kuten haluavat. Kaunistellen,rokotusten valmistajien p..tä nuollen... Vaccination Information Service, sieltä voit lukea lisää.[/QUOTE]

Kyllähän rokotusten vastustajatkin osaavat totuutta vääristellä. Otetaanpa esimerkiksi se mpr rokotteen ja autismin yhteys...

Rokotebisneksessä on paljon mätää, esimerkkinä kehitysavun yhteydessä käytetyt vanhentuneet rokotteet ja muka vapaaehtoisten ihmisten käyttäminen koekaniineina uusille rokotteille Afrikassa.

Osa rokotteista on sellaisia, että niistä ei ole kaikille hyötyä. Siis kaikista rokotteista ei ole kaikille hyötyä. Kun tautia ei ole epidemioina, on rokottamattomillakin hyvä suoja ja epidemioissakaan kaikki eivät aina sairastu. Vastustuskyvyllä on jotakin tekemistä asian kanssa, rokottamattomuutta suurempi merkitys on hygienialla, yleiskunnolla, ravinnolla ym. Siis varmasti elintason kehittymisen myötä kaikki sairaudet vähenevät jonkin verran, mutta onko jonkin verran riittävästi? Nykyään nähdään, että yksikin polion vuoksi halvaantunut tai kuollut on liikaa.

Rokotuksissa on riskinsä ja niin on rokottamattomuudessakin. Mutta jokaisen pitää miettiä kohdallaan, kumpi riski on suurempi. Hyvin harva perustaa tätä tilastollisiin lukuihin...
 
häh
Ja kertokaapas vielä rokotusvastaiset seuraava juttu:
Miksi teille ei riitä satojen asiantuntijoiden, ammattilaisten, alan tutkijoiden ym. osoitukset rokotteiden hyödyllisyydestä. Miksi kaikki alan viralliset tutkimukset ovat propagandaa ja vääristelyä mielestänne. Mutta todisteeksi rokotteiden haitallisuudesta teille riittää yhdenkin maallikon epäilevä nettikirjoitus tai täysin vailla lääketieteellistä koulutusta olevan antroposofin tutkimukset....
 
[QUOTE="äiti";23812498]No ei yhden neuvon takia. Jos terkka vakavissaan suosittelee nakkikastiketta ja maksalaatikkoa yli1v, TERVEELLISENÄ RAVINTONA, niin on TYHMÄ! Lisäksi suosittelevat synteettisiä, vaarallisia kalkkitabuja ja LIIAN vähän ja väärää DDETÄ!! Mitä vielä haluat tietää?[/QUOTE]

Tollaisia kirjoitushäiriöisiä "äitejä" niistä rokottamattomista sitten tulee... :x
 
"äiti"
Alkuperäinen kirjoittaja häh;23814645:
Ja kertokaapas vielä rokotusvastaiset seuraava juttu:
Miksi teille ei riitä satojen asiantuntijoiden, ammattilaisten, alan tutkijoiden ym. osoitukset rokotteiden hyödyllisyydestä. Miksi kaikki alan viralliset tutkimukset ovat propagandaa ja vääristelyä mielestänne. Mutta todisteeksi rokotteiden haitallisuudesta teille riittää yhdenkin maallikon epäilevä nettikirjoitus tai täysin vailla lääketieteellistä koulutusta olevan antroposofin tutkimukset....
No ne asiantuntijat ym. kaikki ovat MUKANA ROKOTUSBISNEKSESSÄ. Eikä se mikään pieni BISNES olekkaan. Mitä enemmän rokotuksia, sitä enemmän lääkittäviä sairauksia. Loogista!
 
lisence to be right
[QUOTE="äiti";23814906]No ne asiantuntijat ym. kaikki ovat MUKANA ROKOTUSBISNEKSESSÄ. Eikä se mikään pieni BISNES olekkaan. Mitä enemmän rokotuksia, sitä enemmän lääkittäviä sairauksia. Loogista![/QUOTE]

Toivottavasti käyt jonkun asiantuntijan juttusilla noiden salaliittoteorioiden ja vainoharhojen takia, niiden taustalla voi olla vakaviakin ongelmia. Tsemppiä!
 
rokotukset uskon asia...
Kukin voi ottaa selvää ihan itse asioista ja tehdä itse tykönään ratkaisunsa. Jos perustelut on tarpeeksi hyvät, voi ihan rauhassa seistä päätöksensä takana ja voi aikanaan lapsilleen perustelunsa hyvällä omallatunnolla kertoa. Itse en kuitenkaan pidä "käypähoitosuosituksia", "lautasmallia" ja muuta virallista "totuutta" esim. juuri rokotuksiin liittyen kovinkaan hyvänä perusteluna. Kuinka moni on lukenut ne tutkimukset, joihin esim. THL viittaa perustellessaan milloin mitäkin? Suosittelen. Asia ei aina olekaan niin kuin THL sen oikoo. Mitä tulee esim. tuhkarokkoon, niin voiko joku rokotusten puolesta puhuva kertoa (kun mikään virallinen taho ei osaa), miksi Euroopassa ja USAssa esiintyvät tuhkarokkoepidemiat ovat usein rokotetuissa yhteisöissä? Ja mitä tarkoittaa atyyppinen tuhkarokko? Tuhkarokko joka näyttää ja tuntuu tuhkarokolta, mutta diagnosoitaessa saa leiman epätyypillinen tuhkarokko, eikä sitä niin ollen tarvitse kirjata tuhkarokoksi. Epätyypillistä tuhkarokkoa esiintyy VAIN rokotetuissa. Mut mitäpä mä näistä, kukin tekee niinku parhaaks näkee.
 
[QUOTE="mami";23957685]Eikös tuosta tullut juuri uusi suositus, että 1-v jo rokotetaan? Kun nyt on tuhkarokkoa niin paljon liikkeellä.[/QUOTE]

Näin on, me käytiin 1-vuotiaan kanssa neuvolassa keskiviikkona ja sai tuon rokotteen. Tuli sitten kolme rokotusta kerralla.
 
rokotukset uskon asia
Kuka osaa kertoa milloin lapsi luonnollisesti voi sairastaa kolmea, neljää tai viittä eri rokkoa/sairautta samaan aikaan? Tööt, väärin. Ei koskaan. MPR:llä ja muilla monirokotteilla luodaan tilanne, jota ei luonnossa esiinny.

No entä helpompi kysymys: Miksi tehosterokotteita tarvitaan? Luonnollisesti sairastettu rokko antaa elinikäisen immuniteetin, jota rokote ei anna.

Sitten toivomus: Te, jotka kiljutte rokotteiden puolesta ja syyllistätte täysin turhaan rokottamattomia, lukekaa rokotusten historiaa, taulukoita, tilastoja, erilaisia tutkimuksia. Turha on toistaa THL:n fraaseja "vapaamatkustajista" yms., ette ole varmaankaan itse ottaneet asioista selvää. Laumasuoja on myytti, joka on hyvin helposti sellaiseksi todistettavissa. Todistettavissa on myös se, että alueilla, joilla voimakas rokotuskampanja on käynnissä, esiintyy yhtäkkiä juuri sitä rokkoa, jota vastaan kampanja alun perin käynnistettiin. Ja vielä, selkeitä tutkimuksia löytyy epidemioista, jotka jylläävät täysin rokotetuissa yhteisöissä. Joten hei, tutustukaa tällaisiin seikkoihin ennenkuin syytätte. Ja koska luotatte THL:een, lukaiskaa vaikka sieltä kuinka moni tuhkarokko johtaa aivokalvontulehdukseen tai kuolemaan. Puhutte jälkitaudeista ikään kuin ne olisivat automaattisia ja ehdottoman varmoja. Vaikka terveellä on todellisuudessa häviävän pieni mahdollisuus niitä saada. Enkä tarkoita jälkitautikorvatulehdusta.

On muuten kumma, että vanhoissa lääkärikirjoissa ei esim. tuhkarokko ollut mitenkään "kamala" tauti.
 
Hyi
Just joo; kaikki rokotetut lapset sitten syövätkin vain hesemättöä eikä kukaan ole kuullutkaan vitamiineista. Voi sua raukkaa, ihan sääliks käy!!!
Lapset pois sinulta, kiduttaja. Hyi hitto mikä mukamas äiti, onko hieno tappaa lapsensa hitaasti mutta varmasti. onpa ihqua istuttaa lapsiinsa syöpä. Tutki j alue, Äläkä ole noin hiton sokea karja ja lammas. Yök kaltaisiasi mätäpaiseita.
Lue esim. iskuryhmästä rokotetutkijan haastattelu. Ja anna sitten suosiolla lapsesi pois.
 
"Kärtsy"
[QUOTE="mami";23957685]Eikös tuosta tullut juuri uusi suositus, että 1-v jo rokotetaan? Kun nyt on tuhkarokkoa niin paljon liikkeellä.[/QUOTE]
Joo, niin tuli. Esim. Espoossa on tänään rokotettu 12-18 kk vanhoja ja sellaisia 6-12 kk vanhoja, jotka on lähdössä ulkomaille.
 
rokotukset uskon asia
Kätkytkuolemat on todistettavasti liitetty rokotuksiin. Historia ei tunne kätkytkuolemaa, se on tämän ajan ilmiö. Suurin osa kätkytkuolemista tapahtuu tietyn ajan päästä rokotuksista < 1 v. vauvoilla. Tämä on myös THL:n tiedossa. Kuinka moni teistä on kuitenkaan kuullut sitä neuvolassa?

Joku mainitsi, että mpr-autismi -yhteys (Wakefield) olisi purettu. Tämä joku ei seuraa asiaa, sillä BMJ ja "Brian Deer" jäivät hetimiten kiinni valheellisista syytteistään Wakefieldiä vastaan. Mutta tätähän ei kerrottu iltapäivälehdissä. Uskomatonta, että asiaa ei korjattu. Kuitenkin BMJ on myöntänyt, että asiassa tapahtui virhe. Kannattaa tutustua aiheeseen.

Ympäri maailmaa keskeytetään rokotuksia kuolemien johdosta. Japani, Australia, Intia, USA... Nämä uutiset eivät pääse valtamediaan. Kuten ei sekään tosiasia, että eniten rokokotteita antavat maat johtavat kätkytkuolematilastoja nimenomaan niin päin, että niissä maissa on suurin kuolleisuus. Totuus on se, että "yhdenkoon" rokotteet eivät ole turvallisia. On vastuutonta olettaa, että jokaisen keho reagoisi samalla tavalla niihin. Siksi täälläkin puheet "ei se meille ainakaan mitään aiheuttanut, se on siis täysin turvallinen" on sanonko-mistä. Vakavin rokote"haitta" on kuolema, sitten on niitä, jotka eivät reagoi juuri mitenkään niihin. Onko siis mitenkään mahdollista, että siinä välissäkin on jotain, lievempiä ja vakavampia haittoja? Enkä tarkoita vakavammalla "pistoskohdan punoitusta".
 
vierailija2
Vanha keskustelu, mutta huvitti niin tuo opettaja, joka tuomitsi vihurirokkoon sairastuneen oppilaansa äidin vastuuntunnottomaksi... oliko opettajan oma äiti vastuuton ja unohti antaa opettajalla vihurirokkorokotteen lapsena, vai oliko opettaja itse vastuuntunnoton ja unohti uusia rokotteensa (kun eihän se lapsena annettu tosiaan anna ikuista suojaa, toisin kuin lapsena sairastettu lastentauti..) ja sitten unohti vielä testata vasta-aineensa ennen raskaaksi tuloa. Hänellähän pitäisi olla upea suoja rokkoa vastaan, kunhan itsensä rokottaa?
 
parempi äiti
[QUOTE="äiti";23811715]Venäjä on venäjä! Kaikki sen tietää mikä siellä on hygieniataso ja elämänmeno muutenki: VÄLINPITÄMÄTÖN! tIEDOKSI VAAN, MINUN kakarat EIVÄT OLE SAIRASTUNEET ULKOMAANMATKOILLAAN,KOSKA VAST. KYKY ON KUNNOSSA! JA SITÄ YLLÄPIDETÄÄN VITANMIINEILLE JA TERVEELLISELLÄ RAVINNOLLA! Siitä sinulle ei taida oola hajuakaan![/QUOTE]

Ja noilla sun konsteilla tulee täydellisiä lapsia vai? Opettelisit ensin kirjoittamaan oikein, tulisit sitten saarnaamaan. Niin kauan kun sulla ei ole mitään lääketieteellistä taustaa, sun mielipiteet menee mulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.
 
"vieras"
jotenkin tuli tuntu, että "rokotukset uskon asoa" on ihan tosissaan. Vähän pelottavaa. Eipä tietenkään pidetty tuhkarokkoa pahana tautina, kun siihen aikaan oli paljon pahempiakin! Oli tulirokot ja poliot joihin oikeasti sairastui ja kuoli lapsia ja aikuisiakin. Niihin verrattuna tuhkarokko ei ollut paha tauti.

Nykyisellä mittapuullahan se sitä tietenkin on. Ei ole mikään uskon asia, vaan influenssakin tappoi ennen ihmisiä. Ja totta kai joku aina saa taudin oireita tai jopa varsinaisen taudin, kun rokotetaan suuria määriä ihmisiä. Mutta vaikka vain 1/100 sairastuisi, on se kuitenkin pienempi paha kuin että sama 100 altistuisi taudille. Joku aina onnistuisi välttämään taudin, mutta aivan varmasti sairastuneita olisi kymmeniä.

Itselläni on kaikki rokotukset mitä ohjelmaan on kuulunut. Olen kuitenkin sairastanut sikotaudin, koska siihen aikaan sitä vastaan ei vielä rokotettu. Pääsin tavallan helpolla, sillä sain taudin lievänä. Silti muistan miten inhottavaa oli olla kuumeessa ja leukapieli turvonneena. Meidän luokasta lähes kaikki sairastivat samaan aikaan. Mielestäni on erittäin hyvä, että tältäkin taudilta on nykyään mahdollista välttyä.

Miten muuten on, te jotka ette rokotuta lapsianne, annateko heille kuumelääkettä tai antibiottia, jos lääkäri määrää? Vai sairastatteko kaiken luonnostaan?
 
"Kifa"
Jenkeissä on tehty ihan mielenkiintoista epidemiologista tutkimusta tuhkarokon esiintyvyyden ja rokotevastaisuuden yhteydestä. On osoitettu ihan selvästi että epidemiariski on suurin niissä kouluissa joissa on eniten rokotevastaisten perheiden lapsia ja itse asiassa tuhkarokkoepidemiat ovat jenkkilässäkin ihan tavallisia vaikka varmasti on hygienia ja yleinen terveydentila samalla tasolla kuin täälläkin. Samaten esimerkiksi Saksassa ja Isossa-Britanniassa tuhkarokko on ihan tämän päivän ongelma kun rokotteidenvastustajien määrä on noussut niin isoksi että laumaimmuniteetti ei enää suojaa rokottamattomia.
 
lek
lääketehtaat tekevät ovat koukuttaneet terveysviranomaiset vasalleikseen. Tämä tuhkarokkokin tai ne muut ns ennaltaehkäisevät rokotteet. Mitä hyötyä niistä on ollut?
Ei mitään, mutta vahinkoa kyllä. Terveitä ihmisiä sairastuu rokotuksista kuten uniapneaan. Ei tuhkarokko ole tappava tauti. Ja jos joku meistä viidesta miljoonasta ihmisestä siihen menehtyy, niin se on hyvin marginaalista suomen. LOPETTAKAA ne turhat lääkkeitten syöttämiset terveille ihmisille.
 

Yhteistyössä