Mikä on oudoin häälahja mitä olette saaneet? Tai pienin summa jos esim rahalahjoja?

  • Viestiketjun aloittaja "nekku"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
En itse ole naimisissa, mutta tässä jokin aika sitten ystäväpariskunta, joka vihittiin maistraatissa ja ovat ateisteja muutenkin, saivat sukulaiselta häälahjaksi raamatun. Aika erikoinen lahja tälle parille ja itse ottaisin sellaisen jo ihan kettuiluna.
 
rahaa se 10euroakin
10e annettiin perheeltä rahaa kun rahaa halusivat :D Syötiin kyllä tuolla kympillä melko edullisesti koko sakki! :) Saman teen jos joku idiootti pyytää jatkossa vain ja ainoastaan "toiveena raha lahjaa"
 
lahjan antaja
häälahjoja en ole saanut, mutta kerran tuli lahjoitettua noin 16,97 (tai jotain). Mies oli maksamassa hääparin tilille ja kyseli multa summaa ja heitin sen, ja tää pisti sen maksuun. Meillä oli just "katkoja keskusteluyhteyksissä" silloin ja myöhemmin sit tajusin, et se oli maksanu just sen, minkä heitin.

No, ajattelin, et täytyy sit vaikka parin 10v hääpäivänä petrata ja muistaa jotenkin - siihen on vielä pari vuotta.
 
"a.p"
[QUOTE="Pirjo";23691035]Annettiin 50e minä ja mies.Riittävä summa mielestäni.[/QUOTE]

Miten tää liittyy alotukseen?
Ja juu vaikka ei nyt liity paskan vertaa niin 50e on mielestäni hyvä summa lahjaksi.
 
rahaa se 10e
[QUOTE="sama";23691064]Pitää ihan kiusallaan antaa mahdollisimman pihi lahja, ikään ku kiukutellen kun ei saanu muuta antaa lahjaksi? :D Sori mutta mun mielestä 10e on suorastaan röyhkeä.[/QUOTE]

Ai, no meillä on 7 lasta, uskotko jotta rahaa ei paljoa ole! Olisin voinut ommella vaikka päiväpeiton mutta kun rahaa halusivat niin rahaa saivat. Mielestäni he olivat vähintään yhtä röyhkeitä! Pyytää nyt rahaa lahjaksi!
 
"Neith"
jaa, pienintä rahasummaa en tiedä, koska en niitä mitenkään laskenut tai tiliotteelta katsellut
voisin kuvitella saaneemme muutamalta ystävältämme n. 10€ tai jotain siihen suuntaan.. (siis en oleta heidän antaneen enempää)

oudoin lahja oli täysin tyyliini sopimaton maljakko, sekä omituinen posliininen pupu koriste-esine
 
"Vieras"
Mitä outoa siinä on jos pyytää rahaa? Nykyään monilla pariskunnilla on jo kaikkea toisilla jopa tuplaten. Lahjarahoilla sitten kustannetaan osa häämatkasta tai ostetaan se kauan kaivattu taulu.
Meillä oli lahjalista josta kommentoitiin: pakotetaan ostamaan jotain tiettyjä tavaroita.

Vaikka se lahja ei olekaan se pääasia, jäittäisin varmaan menemättä jos meillä olisi 7 lasta eikä varraa antaa 10 enempää. Ei se häiden järjestäminenkään ihan ilmaista ole. Meillä ainankin ei häitä olisi "lahjarahoilla" kustannettu.
 
minnuu
tosin vieras ei sit häihin edes päässyt. Tavaroista Leikkuulauta,salaattikulho,veitsisetti... toivottiin rahaa häämatkaan. Oltiin just yhdistetty kahden tavarat. Ja ei tarvitu/haluttu mitään. Silti saatiin hervoton määrä tavaralahjoja.No myin suurimman osan sitten kirpparilla...Joten muutin rahaksi...
 
"vieras"
Pienin rahasumma oli muistaakseni 1500€. Huonoja lahjoja ei saatu. Miehen sukulaisilta saatiin rahaa, mun sukulaisilta huonekaluja ja sisustustavaraa (periaatteesta eivät koskaan anna rahaa).
 
"www"
Me saatiin häälahjaksi sellainen Hobby Hallin pussilakanasetti (josta kankaastakin kuulsi läpi kun oli varmasti halvinta laatua). Meillä on tuplapeite ja tää setti sisälsi yhden pussilakanan normipeitteelle + tyynyliinan. Kiva lahja parille ;) Käyttöä ei siis pahemmin ole ollut. Niin ja tän pussilakanan saimme yhteislahjana yhdeltä sukuhaaralta: isovanhemmat, heidän 4 aikuista lastaan puolisoineen ja 16 lastenlastaan. Ja kaikki nämä olivat häissä paikalla :D Mut kaikki taaplaa tyylillään ja nää on oikein tunnettuja pihiydestään (eivät ole varattomia ihmisiä todellakaan). Samaiselta perheeltä sain mm YO-lahjaksi paketin kruunukynttilöitä ;)
 
78iu
[QUOTE="Vieras";23691166]Mitä outoa siinä on jos pyytää rahaa? Nykyään monilla pariskunnilla on jo kaikkea toisilla jopa tuplaten. Lahjarahoilla sitten kustannetaan osa häämatkasta tai ostetaan se kauan kaivattu taulu.
Meillä oli lahjalista josta kommentoitiin: pakotetaan ostamaan jotain tiettyjä tavaroita.

Vaikka se lahja ei olekaan se pääasia, jäittäisin varmaan menemättä jos meillä olisi 7 lasta eikä varraa antaa 10 enempää. Ei se häiden järjestäminenkään ihan ilmaista ole. Meillä ainankin ei häitä olisi "lahjarahoilla" kustannettu.[/QUOTE]

Jos järjestää juhlat, niin idea on siinä, että haluaa läheiset juhlistamaan jotain tilaisuutta, eikä siinä pitäisi olla mitään syytä edes odottaa, että vieraat jotain antavat. Vieraat vaan voivat halutessaan antaa jotain "ihan mitä haluavat", jos haluavat muistaa isäntäväkeä jollain. Ei pidä odottaa mitään, mutta jos jotain saa, niin siitä pitäisi olla kiitollinen. Vieraita ei todellakaan saa pistää kustantamaan kestittelyjä.
 
pha
[QUOTE="Hih";23691310]Oikein! :D Noin tekisin itsekin, jos kehtaisin, mutta olen vain päättänyt olla osallistumatta juhliin, joissa on moiset toiveet.[/QUOTE]

Voi sentään. Etkö kestä sitä, että kaikki eivät välttämättä ole kanssasi samaa mieltä siitä, millainen esine on kaunis tai käyttökelpoinen? Taidat olla epävarma, kun noin loukkaa.
 

Yhteistyössä