Kerro miten käytät ricottaa yleensä
yleensà teen pinaatti-ricotta-tàytteisià cannelloneja.Kerro miten käytät ricottaa yleensä
No juu,piti ajaa suht pitkä automatka kotiin,niin nuo oli matkaeväänäKävitkö erikseen namukaupassa?
Jos kävit, niin tarmokasta.
Minä aina luen täältä herkuista ja alkaa hiukomaan... ja sitten kaupassa unohdan ja myöhemmin taas ketuttaa.
Pitäisi olla jokin kristallipallo, jolla kurkata eteenpäin, että mitä sitä illalla mieli tekee ja se sitten isolla tekstillä kauppalistaan.
Hyi että!Pitäisiköhän itsekin katsella huomenna lammasta "sillä silmällä"...
Sinullakin alkaa olla pääsiäistä ostoksissa.
Pitäisiköhän itsekin katsella huomenna lammasta "sillä silmällä"...
Mummo teki 60-luvulla aina mämmin itse (eihän sitä kaupasta saanutkaan, kuten ei montaa muuta asiaa silloin). Kerran sitten söin sitä raakana ennen paistamista ja tulin niin kipeeksi, että tänäkään päivänä en osta mämmiä enkä syö sitä.Täh? Ai oikeesti?
Mä olen vissiin joko liian nuori tai liian blondi, eipä kyllä käynyt edes mielen vieressä, että mämmiä voisi tehdä itse.. :O :ashamed:
Täytyypi googletella ohjeita.