Maissihan on nykyään usein muuntogeenistä eikä pieniä määriä tarvitse ilmoittaa. Luomussa sitä ei saa olla ollenkaan. Maltodekstriini on myös tehty maissista. Sitä tosiaan on joka paikassa siksi, että se on aika mautonta eikä maksa juuri mitään! Miksi ei maksa? Koska sadot ovat suuria, paljon suurempia kuin ennen! Miksi ovat suurempia? Kun siinä maissipellossa aiemmin asusti maissikoisa, jota varten piti ruiskuttaa kallista torjunta-ainetta (ja se ruiskutustyö varsinkin on kallista!), tai muuten sadonmenetys on valtava. No, joku keksi käsitellä sitä maissia niin, että se itse tuottaa sen myrkyn! Eikä kukaan mittaa enää sellaista, mihin ei ole mitään ruiskutettukaan! MUTTA se myrkky on siinä maissin tähkässäkin, kun se kasvi sen itse tuottaa. No, ne jotka näki Thomaksen ohjelman vasta telkkarissa, varmaan ymmärtävät et ei enää missään muodossa maissia:
http://www.genok.no/thomas_boehn