Jos mies töissä, tekstaatteko, soitteletteko, lähteekö multimediaa???

Onks muilla tällasta viestintää työpäivien aikana?

Tossa just ite lähetin multimediaa miehelle, 2-vuotiaan raivoamista lattialta ja mies soitteli sitten kohta perään että "mitäs breakdancea siellä taas harjotellaan?"

Laitteleeko muut kotoota kuulumisia miehelle töihin? Meillä mies tykkää kun saa tilannekuvia ja videopätkiä ja soittelee sitten kun kerkee. Yleensä noin 2 kertaa vuorossa soittaa, mä soitan vaan sit jos meinaa hermot palaa kotona tai on jotain muuta tärkeetä.:whistle:
 
rmrm
Mä en oikeastaan soittele tai tekstaile, paitsi jos on jotain asiaa. Mies tykkäisi kyllä jaaritella puhelimessa vaikka kuinka, mutta tuntuu ettei sellaiseen oikein jää aikaa. Paitsi jos mies on pidemmällä työreissulla niin sitten tietysti illalla soittelen kun lapsi nukkumassa.
 
Mies soittaa mulle useamman kerran päivässä,minä lähettelen välillä viestejä tai kuvia.Yritän soittaa mahdollisimman harvoin,mutta välillä kun menee hermot niin yritän soittaa,mutta se on eri pystyykö hän vastaamaan.
 
ix
no toi nyt riippuu täysin työpaikasta. omassa työssäni on niin kiireistä, että ihan riittää, että soittaa kun on asiaa. päiväkodista toisn lähettivät viime vuonna kuvia, joita saattoi käydä rauhallisemalla hetkellä katsomassa.
 
Viestejä laittelen välillä, miten tyttö nukahti, mitä syön iltapalaksi, mitä voitas ostaa kaupasta, kyselen asioita ja häiritten pornoviesteillä. Joskus lähettelen kuvia lapsesta, elukoista, itestäni hepeneissä :D Soitan jos on äärimmäisen tärkeää asiaa joka ei voi oottaa.

Ja ei, minun mies ei häiriinny. Jos mie olen töissä, mies tekkee tuota sammaa. Öisinki. Paitti itestään ei kuvia laittele :D
 
Meillä mies soittaa yleensä kerran vuoron aikana että miten on päivä mennyt:) Tai sitten laittaa aamuvuoroilla aamusta viestiä että ollaanko heräilty jo:)

Välillä itse teen samoin kuin hyytikyppynen eli raportoi kaiken mahdollisen päivän tapahtumista jos on itellä super tylsää..:D
 
Tekstaillaan, varsinkin viime aikoina ihan asiaa kun on monta juttua mitä pitää molempien virka-aikaan hoidella. Joskus laitan multimediaviestin jostain päivän jutusta: lattialle nukahtaneesta taaperosta, meistä juuri heränneenä ym. Tiedän miehen tykkäävän kun saa joskus nähdä mitä täällä kaksistaan puuhataan. Jos soitan miehelle kesken päivän niin sitten on tärkeää asiaa, yleensä soitan sen jälkeen kun tiedän että on lähtenyt ajamaan kotia päin.
 
Mies soittaa joka päivä kotimatkalla ja aamupäivällä jos minä tai poika ollaan kipeitä. Mä soittelen jos jotain tärkeetä asiaa, vaikka jotain pitää kaupasta tuoda. Ja aamulla lähetin tekstiviestin ja otin selvää että pääsi kunnialla töihin.
 
Leuku
Mä olen ihan järkyttynyt miten kotiäidit on niin riippuvaisia miehistään, että häiriköivät perheenpäätä turhanpäiväisyyksillä tämän työaikana. Ei ihme, että lapsiperheiden isillä on työteho minimissään, kun ei saa edes töissä olla vaimostaan rauhassa.
 
filia
[QUOTE="Miuku";22425895]En viestittele, enkä soittele. Mies tekee töitä, ei sillä ole aikaa sellaiseen.[/QUOTE]

sama. Äärimmäiset, kiireelliset jutut soitetaan, niitä aniharvoin.
 
Mä olen ihan järkyttynyt miten kotiäidit on niin riippuvaisia miehistään, että häiriköivät perheenpäätä turhanpäiväisyyksillä tämän työaikana. Ei ihme, että lapsiperheiden isillä on työteho minimissään, kun ei saa edes töissä olla vaimostaan rauhassa.
En ole riippuvainen. Mies on sanonu että on kiva että ilmottelen mitä on tehty jne, harvoin vastaa mittään, lukee vaan minun viestit. Meijän isi on tehokas työntekijä, eikä tarvi rauhaa vaimostaan. Huonosti on asiat jos sulla ukko tarvii sinusta lomaa :D
 
"Piika-äiti"
Ei ikinä ellei maa kaadu, kahvi lopu tai tule joku seismologinen tai muu perustavalaatuisen omituinen tapaus. Sillon tekstaan, mutta yleensä mies ei edes ole lukenut tekstaria tullessaan kotiin.
 

Yhteistyössä