"leppis"
Sama se sille, kumpaa syö, kunhan ei syö liikaa! Kun katsoo noita kevyttuotteiden suosijoita, niin kumma homma, että ne näyttää olevan niitä leveämpiä kansalaisia...
Oivariini on siis pehmeämpää voita vai onko Mä kun en tiedä, tiedän vaan sen tiiliskiven näköisen voi paketin joka niin kovaa että rikkoo leivän kun sitä yrittää levittää Ja aina ei ole aikaa antaa sen hiukan lämmetä huoneenlämmössä.Minäkin käytin nuoruudessa vain margariinia ja juuri mainitsemasi syyn takia. Jostain syystä olen viime vuosina ihan itsekseen sitten siirtynyt voihin oivariinin kautta, enkä voisi enää ikinä kuvitellakaan ostavani margariinia! Ennen kuvittelin margariinin maistuvan joltain, mutta nykyään se ei maistu enää yhtään miltään. Nyt ymmärrän mistä muut ihmiset puhui, kun ne puhui voin mausta. Margariini ei ole läheskään kuten voi, kun sen makuun pääsee.
Ei voita säilytetä jääkaapissa, vai oliko sun iso-vanhemilla lapsena jääkaappi?Meillä käytetään voita myös leivän päällä, vaatii vain sen että laittaa kimpaleen mikronkestävään astiaan ja 850 wattia 10 sekuntia. On notkistunut mukavasti ja levittäminen helppoa- samoin maku tulee esille paremmin. Jääkaappikylmä voi ällöttää minuakin!
Mini Lätta-margariinissa on ravitsemusterapeuttien mukaan huono rasvahappokoostumus! Itse en ainakaan sitä siis viitsi syödä. En tosin voitakaan. Meillä syödään Beceliä, vaihdoin 40-prosenttisen 60-prosenttiseen, koska siinä on margariineista paras rasvahappokoostumus.Alkuperäinen kirjoittaja äksyy;22061839:En tiedä mikä optimaalinen paras olisi, mutta ihan maun vuoksi meillä laiatetaan leivän päälle Mini lättaa. Kokeilin välillä jotain muutakin, ei vaan ole yhtä hyvää. Ja voi on niin kovaa ja hankalaa.
Leivontaan käytän rypsiöljyä. Ruuanlaittoon en rasvaa tarvitsekaan oikein missään vaiheessa. Ainoastaan paistinperunoissa, niihin kaivan jääkaapin perukoilta jo hieman eltaantuneet margariinin tai voin rippeet..
Aha, kiitos tiedosta. Olen siis hyvin avoin kokeilemaan uutta, ja tahtoisin mielelläni köytää opimaalisen parhaan. Siis maun, terveellisyyden, ja hinnankin puolesta. Mutta nyt ollaan siis tosiaan menty ihan tuon maun perustella, Mini lätta vaan on hyvää.Mini Lätta-margariinissa on ravitsemusterapeuttien mukaan huono rasvahappokoostumus! Itse en ainakaan sitä siis viitsi syödä. En tosin voitakaan. Meillä syödään Beceliä, vaihdoin 40-prosenttisen 60-prosenttiseen, koska siinä on margariineista paras rasvahappokoostumus.
Eiku voita vaan. Onko nekään Suomesta?Suosi suomalaista. Varmaan yllätyit.
Keiju, suomi
Rainbow, suomi
Flora, ruotsi, puola
becel, ruotsi
Ei eltaantuneella rasvalla saa pilata hyviä ruoka-aineksia!En tiedä mikä optimaalinen paras olisi, mutta ihan maun vuoksi meillä laiatetaan leivän päälle Mini lättaa. Kokeilin välillä jotain muutakin, ei vaan ole yhtä hyvää. Ja voi on niin kovaa ja hankalaa.
Leivontaan käytän rypsiöljyä. Ruuanlaittoon en rasvaa tarvitsekaan oikein missään vaiheessa. Ainoastaan paistinperunoissa, niihin kaivan jääkaapin perukoilta jo hieman eltaantuneet margariinin tai voin rippeet..
Ai muovia? Tuollaista väitettä en ole ennen kuullutkaan! Mihinköhän se perustuu?Toinen on luonnotonta (lähes muovia), toinen on luonnontuote ja hyvin kauan käytössä ollut (margariini taas tuli vasta 1900-luvun alussa, ja sen jälkeen alkoi 2-tyypin diabetes ja sydäntaudit yleistyä).
Kevyttuotteiden suosijat ei tosiaan usein kovin keveän näköisiä ole.
Pysyy erossa niistä niin ei tarvi päätänsä sekoittaaAi muovia? Tuollaista väitettä en ole ennen kuullutkaan! Mihinköhän se perustuu?
On se sit ainakin erittäin biohajoavaa muovia
Öljymäen rasvoilla voideltuun jalkoja. Miksi?Sen ylimääräisen levitteen voi jättää kokonaan pois. Salaatinlehti, juustoa ja kurkkua tai tomaattia on ihan hyvä. Jos haluaa levälle jotain rasvaa niin tiputtelee laadukasta neitsytoliiviöljyä.