Apua!syökö toi koira liikaa ku paskoo noin!!

  • Viestiketjun aloittaja "battimanni"
  • Ensimmäinen viesti
"battimanni"
help..siis 8 viikkonen pentu..
tänään paskonut 9 kertaa,normaali kiinteä jööti...
syö aamulla iltapäivällä ja illalla 2d muroja..
menee vaan herne kun jöötiä jatkuvasti lattialla :D
 
"battimanni"
Useasti kyse on siitä että ruoka on niin huonolaatuista ettei se imeydy. Eli mitä vähemmän paskaa sen parempi ruoka, noin yleistäen.
noi murot tuli kennelistä mukana..et jotain pentu ruokaa ja hyvää kuulma..
sitä vaan tosiaan kun eilen väänsi sellaset 23 torttua lattialle+ulos ja oli et voi elämä =)
pissiä ei oikeestaan tule suuremin mut en mie jouda istumaan tuo pihallakaan koko päivää sentää=)
 
täh
[QUOTE="battimanni";22037787]noi murot tuli kennelistä mukana..et jotain pentu ruokaa ja hyvää kuulma..
sitä vaan tosiaan kun eilen väänsi sellaset 23 torttua lattialle+ulos ja oli et voi elämä =)
pissiä ei oikeestaan tule suuremin mut en mie jouda istumaan tuo pihallakaan koko päivää sentää=)[/QUOTE]

ja koira piti saada/hankkia?
 
"jojo"
Vaihda raksut pikku hiljaa johonkin muuhun merkkiin, katso, väheneekö kakkaaminen. Mun aikuinen koira ei muuta teekään kuin paskantaa, jos sillä on esim. jotain markettinappulaa ruokana. Tavara vähenee oleellisesti, kun se saa toisenlaista ruokaa, haen sille raksut koiranruokaliikkeestä
 
"battimanni"
Alkuperäinen kirjoittaja täh;22037805:
ja koira piti saada/hankkia?
öö niin mitä??
taitaa sulla nuttura olla vinossa vai mitä :D
vai jokainen istuu koiran kanssa pihalla 5-6 tuntia ihan huoleti ettei tarvi muuta tehdä niinkö?
aamulla 6 aikaa käytin sen ulkona,9 aikaa toisen kerran,12 käytin lenkin ja just hetki sitten ja illalla on vielä 2 tai 3 käyntiä..
joten jotain vikaa sun mielestä kenties??
 
Jotain häikkäähän tuossa täytyy olla. Suosittelisin, että vaihdat ruokamerkkiä, kokeilet pikkuhiljaa sopisiko joku muu. En ole koskaan ostanut tuota Canamia ylipäänsä, ja aika huonosti netistä löysin tarkkaa tuoteselostetta (tarkkoine prosenttiosuuksineen). Tuoteselosteet kannattaa kuitenkin syynätä aika tarkkaan, vaikka kuka niitä olisi suositellut. Näyttää siltä, että tuossa ei kananlihan lisäksi sitten olekaan juuri mitään kunnollista eläinperäistä? Oletko kokeillut antaa koirallesi ihan kunnollista lihaa nappuloiden lisäksi? Alussa täytyy tietysti olla varovainen, koska vatsahan voi reagoida kuitenkin tosi helposti kaikkiin muutoksiin ravinnossa.

Mun koira oli kerran hoidossa, ja oli saanut vierasta koiranruokaa, joka on lähinnä sellaista "namia", eikä päivittäin tarjottavaa tavaraa. Noh, siitä oli seurauksena valehtelematta lehmänläjän näköinen ja kokoinen tuotos. Usein tuo suuri kakantuotanto nimenomaan johtuu siitä, ettei ruoka ole tarpeeksi imeytyvää vaan se menee toisesta päästä sisään ja toisesta ulos. Tietysti herkkyys esim. vehnälle tms. voi vaikuttaa.

Jos tilanne ei lähde tasoittumaan niin käykää eläinlääkärissä varmistamassa, että kaikki on ok. Tuosta ulkoiluttamisen määrästä se ei kuitenkaan varmasti ole kiinni jos tosiaan useita kertoja päivässä käytte ulkona ja tavaraa tulee noin mielettömät määrät... Joten arvostelijat (peikot), jotka eivät tiedä asiasta kenties mitään voisivat mun mielestä keskittyä siihen, että hoitavat omat asiansa ja jättävät tarpeettomat moralisointikommenttinsa omaan tietoonsa. :)
 
tööt
[QUOTE="battimanni";22037765]help..siis 8 viikkonen pentu..
tänään paskonut 9 kertaa,normaali kiinteä jööti...
syö aamulla iltapäivällä ja illalla 2d muroja..
menee vaan herne kun jöötiä jatkuvasti lattialla :D[/QUOTE]

Meillä oli ruoka ongelmien aiheuttaja vaikka kasvattajan suosittelemaa evästä syötettiin. Kokeiltiin useita ns. hyviä merkkejä, mutta sitten löytyi meidän hurtalle sopiva: Jahti&Vahti Kana-riisi Kana ja riisi

Loppui yletön paskominen, ripuli ja kuopsuttelu.
 
"battimanni"
Alkuperäinen kirjoittaja tööt;22038438:
Meillä oli ruoka ongelmien aiheuttaja vaikka kasvattajan suosittelemaa evästä syötettiin. Kokeiltiin useita ns. hyviä merkkejä, mutta sitten löytyi meidän hurtalle sopiva: Jahti&Vahti Kana-riisi Kana ja riisi

Loppui yletön paskominen, ripuli ja kuopsuttelu.
mä hain jahti ja vahti ruokaa pussin juuri eli alan sitä kokeileen :D
 
"satunnainen vierailija"
Hei! Luin tämän koiranpentujutun, kun itselläni on koiranpentu täällä. Se on 9viikkoa vanha bordercollie. Meillä kasvattaja sanoi, että ne ruokakaupassa myytävät koiranruoat eivät ole välttämättä kovin laadukkaita..ja meillä onkin toisella vanhemmalla koiralla käytössä royal canin sensible. Se on suosittu merkki, mutta aika kallista. Se toinen koira vaan tykkää siitä tosi paljon ja turkki alkoi kiiltämään oikein huomattavasti, kun vaihdettiin tuohon. Todennäköisesti tämä pentukin alkaa syödä sitä, kunhan tuo kasvattajalta ostamani säkki loppuu.

Piti kuitenkin mainita koiran puurosta. Se on ainakin meillä ollut hyvä ja helppo ateria ja ainakin yhden raksuaterian voi sillä korvata päivässä. Sitä kun saa ruokakaupasta, sen merkki on muistaakseni Oskar tms. Pussi on edullinen ja siitä saa paljon. Se on sellaista jyväainesta, joka valmistetaan uunissa ja siihen voi sekoittaa esim jauhelihaa. Meillä pentu tykkää kovasti tuosta. Se on hyvin yksinkertaista valmistaa ja osan voi pakastaa.

Meillä pentu tekee vähintään niin monet kikkareet kuin syöntikertojakin on. Siis ainakin kolmet, mutta oiskohan viidet, kuudet.
 
terrierinainen
Minullakin oli tämä nykyinen vanhin koira tuollainen pasko pentuna. Sain kokeilla melko monta ruokaa ennenkuin löysin eläinlääkäriltä sopivan kuivamuonan sille.
 

Yhteistyössä