kuvaketju niille jotka eivät itse kehtaa ketjua alottaa

"heh"
Kyllä. Koska täällä on tylsää ja mulla on tylsää. Päätön pyysi keksimään jotain koska silläkin oli täällä tylsää, mutta olipa hyvin keksitty ja myöhässäkin vielä :xmas:
onhan se miehelle kivaa kun laittaa kuvaa ja itseäkin taitaa kutkuttaa kun saa pikkuisen kehuja :) kenellään ei ole enää sitten tylsää.kiva että laitatte kuvia.sinäkin olet hyvä kroppainen :p
 
[QUOTE="heh";21976684]onhan se miehelle kivaa kun laittaa kuvaa ja itseäkin taitaa kutkuttaa kun saa pikkuisen kehuja :) kenellään ei ole enää sitten tylsää.kiva että laitatte kuvia.sinäkin olet hyvä kroppainen :p[/QUOTE]

No mutta, kiitos. Tylsyyttähän tässä olikin tarkoitus tappaa, mutta vonkaamaan en nyt sitten pääse kun se päätön lähti :LOL:
 
x4u
hmmm..Kohtuullisen vähän kuvia, kuvaketjuks... :D
Tässä olikin hauska testata palsta-asetuksiani: Mitään kuvia ei näy. Ei näy avataria, ei hymiöitä - eikä tietenkään mitään mainoksia - ne nyt lähti Abdblockin perusasetuksilla, mutta editoin lisää filtteröintiä. Samantein karsin nuoviralliset KaksPlus -logot/kuvat myös pois. Muitakin turhia (näitä uusia toiminnallisiakin) elementtejä karsin pois.

Palstan luottavauus ja nopeus parani huomattavasti.
 

Yhteistyössä