V
Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Alkuperäinen kirjoittaja ap:No mä kokeilen pakastaa vähän kaikkea.Nyt sitten huomasin että se ei sovi kermaviilille, enkä pakasta toiste.
![]()
Alkuperäinen kirjoittaja chef:Alkuperäinen kirjoittaja ap:No mä kokeilen pakastaa vähän kaikkea.Nyt sitten huomasin että se ei sovi kermaviilille, enkä pakasta toiste.
![]()
No listaappa sitten, että mitä voi pakastaa? Jos vaikka saisin jokun vinkin![]()
Ihan vain uteliaisuudesta kysyn, että millaiseksi liruksi se meni? Ilmeisesti se rakenne rikkoutui, mutta menikö ihan tasaiseksi velliksi vai miten. Pelkkä jäätyminenhän ei sinänsä hapanmaitotuotetta pilaa, mutta jos on oletus, että viilissä on jokin tietty rakenne, tuntuu tietysti oudolta, jos se onkin jotakin muuta.Meni ihan liruksi. Voinko käyttää sen jossakin ruuassa tai leipomuksessa kuitenkin hyödyksi?