1. Syötävä kulta, noin 21 000 euroa / kg
2. Valkotryffeli, vähintään 8500 euroa / kg
3. Musta kaviaari, vähintään 2200 euroa / kg
4. Sahrami, vähintään 2100 euroa / kg
5. Kultainen tiikerikala, vähintään 1000 euroa / kg
6. Jamón ibérico de bellota (espanjalainen kinkku), n. 250 euroa / kg
7. Kobe-härkä, vähintään 200 euroa / kg
8. Civet-kahvi, vähintään 150 euroa / kg
9. Vaniljapavut, vähintään 70 euroa / kg
10. Foie gras (erityinen ankan- tai hanhenmaksa), n. 70 euroa / kg
2. Valkotryffeli, vähintään 8500 euroa / kg
3. Musta kaviaari, vähintään 2200 euroa / kg
4. Sahrami, vähintään 2100 euroa / kg
5. Kultainen tiikerikala, vähintään 1000 euroa / kg
6. Jamón ibérico de bellota (espanjalainen kinkku), n. 250 euroa / kg
7. Kobe-härkä, vähintään 200 euroa / kg
8. Civet-kahvi, vähintään 150 euroa / kg
9. Vaniljapavut, vähintään 70 euroa / kg
10. Foie gras (erityinen ankan- tai hanhenmaksa), n. 70 euroa / kg