Minä haluan mennä namisiin veljeni kanssa. Miksi me emme saa mennä naimisiin keskenämme

  • Viestiketjun aloittaja sisko ja sen veli
  • Ensimmäinen viesti
sisko ja sen veli
vaikka olemme 2 aikuista, toisiamme rakastavaa ihmistä, jotka molemmat ovat normaaleja ja tietävät mitä ovat tekemässä? kaiken maailman homoille, lesboille ja muille sellaisille ollaan kyllä järjestämässä tasa-arvoista avioliittolakia ja vaikka 2 kehitysvammaista, pikkulapsen tasolla älyltään olevaa ihmistä saavat mennä naimisiin keskenään, mutta minä ja veljeni emme saa mennä naimisiin toistemme kanssa vain siksi, että meillä on samat vanhemmat? Me emme harrasta keskenämme muuta seksiä kuin turvaseksiä koska meidät on molemmat steriloitu ettemme saisi vammaisia lapsia.
 
Sun pitää tehdä lakialoite ja alkaa kerätä nimiä lakimuutosta varten. Tosin voi olla, että teitä ei ole kovin paljon, joten en tiedä, saatko nimilistaa kasaan. Ja tietysti lakialoitekaan ei automaattisesti mene eduskunnan käsittelyyn.

Omasta puolestani soisin teille oikeuden mennä naimisiin, kun kerran ootte NOIN in löööv

:D
 
älä hätäile
Kohta se on sekin mahdollista jos homopykälät sallitaan, sitten on avattu portit kaikelle epämuodostuneelle ja sairaalle. voit vaikka äitis naida ja ottaa isäs adobtiolapseksi.
 
älä hätile
[QUOTE="Mielikki";29602868]Eikös teidän homofoobikoiden kaappihomojen kuuluis kuitenkin olla sitä mieltä, että avioliitto on vain lisääntymistä varten?[/QUOTE]

Mitäs ne homojen jutut nyt kuuluu siihen kun haluaa veljensä kanssa naimisiin. En ymmärrä.
 
"wieras"
Siksi kun se on insestiä ja insesti on laissa kielletty. Eikä normaali ihminen sitäpaitsi edes tunne seksuaalisia tunteita omia sisaruksiaan kohtaan, mikäli on kasvanut ja viettänyt lapsuutensa sisarustensa kanssa.
Se on sitten eri asia, mikäli veli ja sisko ovat kasvaneet eri perheissä ja tapaavat vasta aikuisina ensimmäistä kertaa. Sitten tällainen periaatteessa voisikin ollakin mahdollista.
 
ehhhee
Heinäkuussa 2012 Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton (ViNO) vuoden 2012 toinen puheenjohtajista Hanna Hakko herätti huomiota blogikirjoituksellaan, jossa pohdittiin insestin ja eläimiinsekaantumisen hyväksymistä ja suojaikärajojen poistoa.[9] Seuranneessa keskustelussa Vihreiden Otto Lehto kertoi kannattavansa vapaata seksiä kaikille täysi-ikäisille.[10][11] Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula kertoi pitävänsä täysi-ikäisten lähisukulaisten välisen seksin eli insestin kieltävää lakia nykyään tarpeettomana. Hänen mukaansa se ei ole asia, jota pitäisi säädellä lailla.
 
Vie ras
Vastaat jo itse:
Homosuhteessa ei ole riskiä vammaisesta lapsesta, mutta sisarusten välisessä suhteessa tuo riski on erittäin merkittävä.

Tää ei vaatine lisäkeskustelua?
 
"hmm"
insesti on laitonta ja sisältää riskejä.
pedofilia on laitonta eikä lapsi voi tehdä päätöksiä itsestään.
eläimiinsekaantuminen on laitonta ja voi aiheuttaa kipua eläimelle.

homous ei ole mitenkän verrattavissa näihin, ja tälläisistä asioista paasaavat ihmiset ovat rasittavan typeriä.
 
No niinpä
[QUOTE="wieras";29602946]Siksi kun se on insestiä ja insesti on laissa kielletty. Eikä normaali ihminen sitäpaitsi edes tunne seksuaalisia tunteita omia sisaruksiaan kohtaan, mikäli on kasvanut ja viettänyt lapsuutensa sisarustensa kanssa.
Se on sitten eri asia, mikäli veli ja sisko ovat kasvaneet eri perheissä ja tapaavat vasta aikuisina ensimmäistä kertaa. Sitten tällainen periaatteessa voisikin ollakin mahdollista.[/QUOTE]

Homoseksuaalisten avioliitot on laissa kielletty. Eikä normaali ihminen sitä paitsi edes tunne seksuaalisia tunteita samaan sukupuolta olevaa kohtaan.
 
"zeus"
Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula kertoi pitävänsä täysi-ikäisten lähisukulaisten välisen seksin eli insestin kieltävää lakia nykyään tarpeettomana. Hänen mukaansa se ei ole asia, jota pitäisi säädellä lailla.
Sinunko mielestäsi sitä täysi-ikäisten lähisukulaisten välistä seksiä siis pitää nimenomaan säädellä lailla? Eli jos kielto poistuu, niin mikään ei enää pidä sinua erossa lähisukulaisistasi? Huh huh, aikamoista!
 
vierailija
Kyllä sisko ja veli voi mennä naimisiin ja hankkia lapsia. jos homot ja lespot voi menna maimiisiin.
mun mielestä vois antaa myös rakkaus suhteen ja naimisiinmenon ja lasten hankkimisen veli ja siskon kesken kanssa.
 

Yhteistyössä