"Kansanedustaja Sebastian Tynkkysen (PS) kimppuun yritettiin hyökätä vaalitilaisuudessa"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Tynkkysen viestipalvelu X:ssä julkaiseman nopeutetun videon perusteella kyseessä on mielenosoittaja. Videolla näkyy, miten kaksi punaista lippua pitävää mielenosoittajaa lähestyy Tynkkystä."


Vasemmisto...
 
vierailija
Sebastian Tynkkynen on raportoinut sosiaalisessa mediassa, että poliisi esti häneen kohdistuneen hyökkäyksen.

Hän kertoo, että kaksi henkilöä ryntäsi uhkaavasti häntä kohti, mutta poliisi tuli välittömästi autosta ulos ja sai tilanteen rauhoittumaan1.

Poliisi vahvistaa, että he puuttuivat tilanteeseen ja ottivat aggressiivisesti käyttäytyneen henkilön poliisiautoon vaalitapahtuman ajaksi1.

Kun videolla ainoastaan näkyy, että poliisi saapuu paikalle vasta tapahtuman jälkeen, voi olla, että videon kuvausajankohta ei vastaa Tynkkysen kertomaa aikajärjestystä tai että video ei ole kuvannut koko tapahtumaa. Tällaisissa tilanteissa voi olla hyödyllistä tarkastella kaikkia saatavilla olevia todisteita ja silminnäkijöiden kertomuksia saadakseen kattavan kuvan tapahtuneesta. Tynkkysen kuvaama video kun ei näytä tätä päällekarkausta, jonka poliisi esti
 
vierailija
KromiIlmoita asiaton viesti
0:08
N55v: Ei ole töitä ainakaan iäkkäille ja palkalla jolla perhe elää. Niin vähän purra yms tietää todellisuudesta ja vielä pahentavat köyhien tilannetta häpe... Näytä lisää
Ei ole meille nuoremmillekaan. Viime vuoden keväällä valmistumisen jälkeen on ollut muutama yksittäinen parista päivästä maksimissaan viikkoon kestänyt keikka. Töitä on haettu aktiivisesti, mihinkään en ole kelvannut. Edes kaupan kassalle tai pihoja kitkemään, vaikka niitäkin hommia on haettu sen "oman alan" ohella.

Purra käyttäytyy tosiaan kuin täysin omassa kuplassaan elävä lapsi, ja ihmettelen, miten täälläkin kommenttiosiossa on muutamia, jotka häntä puolustavat. Kyseiset henkilöt eivät varmaan koskaan ole joutuneet työttömänä elämään, ja jos ovat nuoria, ovat varmaan saaneet paikkansa suhteilla, koska rehellisesti ns. omilla ansioilla ei tässä maassa näytä kyllä kukaan enää töitä löytävän.

T: Työtön, nuorehko, koulutettu ja lapseton
Hyvin sanottu (86)

Kommentti uutiseen, jossa Riikka vuorovaikutti yleisönsä kanssa huutamalla ”menkää töihin”.
Minne menet töihin, jos et minnekään kelpaa?
 
vierailija
Tynkkynen on poistanut äänet videosta ja nopeuttanut sitä, jotta näyttäisi siltä, että käytös on aggressiivista.

Väkivalta on aina väärin, mutta kummasti näitä uhkatilanteita aina sattuu Tynkkyselle. Hölmö täytyy olla, jos ei näe tämän touhun läpi.
 
vierailija
Tynkkynen on poistanut äänet videosta ja nopeuttanut sitä, jotta näyttäisi siltä, että käytös on aggressiivista.

Väkivalta on aina väärin, mutta kummasti näitä uhkatilanteita aina sattuu Tynkkyselle. Hölmö täytyy olla, jos ei näe tämän touhun läpi.
Ai senkö takia poliisi puuttui asiaan kun Sebu nopeutti videota?
 
  • Tykkää
Reactions: Palstapesu

Yhteistyössä