Ensi talvena Eurooppa palelee, köyhtyy, vilua ja nälkää

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ei kai täällä kukaan tosissaan usko, että joku poliittinen puolue pelastaisi uppoavaa laivaa? Jokainen puolue tietää, että nyt alkaa kovat ajat vaikka lupaisisivat vaalipuheissaan mitä.
 
vierailija
Ei kai täällä kukaan tosissaan usko, että joku poliittinen puolue pelastaisi uppoavaa laivaa? Jokainen puolue tietää, että nyt alkaa kovat ajat vaikka lupaisisivat vaalipuheissaan mitä.
Siirtämällä kunnianhimoista vihreää siirtymää parilla vuodella eteenpäin voisimme välttää pimeän ja kylmän talven, mutta se ei Sannan hallitukselle käy.
 
Veikkaan että kokoomus voittaa mutta demarit täpärästi kakkosina.
Orposta pm ja Sannasta vvm.

Vihreät tulee tippumaan koska tää vihreä siirtymä on liian rajua.
Juuri näin. Arvelen, että äänestyskäyttäytyminen tulee blokkiutumaan siten, että oikeistomieliset äänestävät kokoomusta ja vasemmistomieliset äänestävät demareita, jotta saataisiin joko oikeisto- tai vasemmistohallitus. Kepu jää edelleen kuninkaantekijän rooliin.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
Haluaako Orpo äärivasemmistolaisen Sannan hallitukseensa?
Takuulla. Coolit city-kokkarit ottaa usein mieluummin coolit city-demarit kuin juntti-keskustan, joka häärää vaan maakuntiensa kanssa. Persuista puhumattakaan.

Tai ehkä mä heijastelen vanhoja Lipposen aikoja kun se vihasi Keskustaa, mutta sinipuna on nykyäänkin todella mahdollinen.

Molemmat, kok ja sdp on rähmällään EU:iin, kaiken yhdentymiseen ja aina vaan uutta, uutta ja uutta.
 
Totuus ei pala tulessakaan. Venäjä tulee kurjistumaan siinä ei auta edes Kiinan näennäinen tuki. Käytännössä Kiina käyttää tilannetta hyväksi ja rosvoaa Venäjältä kaasua ja muita raaka-aineita pilkka hintaan.

Sääliksi käy Venäjän kansaa, mutta toivottavasti pia nousevat kapinaan Putinin hirmuhallintoa vastaan ja kaatavat sen. Lopputulos on, että Putin joutuu vastuuseen hirmuteoistaan todennäköisesti hirtetään.
Tämä Venäjän kurjistuminen juuri on mielestäni yksi niitä suurimpia uhkia Suomelle.
Emme pääse mihinkään siitä tosiasiasta, että meillä on toistatuhatta kilometriä yhteistä rajaa.
Sen valvominen ehdottoman varmsti tuottaisi veronmaksajille huikean lisämaksun.
Jos ajatellaan vaikka, että Pietarissa ja Petroskoissa tilanne menisi nälänhädän puolelle, riittäisi niistä "elintasomatkalle" lähtevä väkimäärä heilauttamaan maamme taloutta melkoisesti. Näillä "turisteilla" kun olisi tarjota maksuksi vain jokunen nikkelipala
Suomen turvallisuuden kannalta omillaan toimeentuleva Venäjä olisi kyllä parempi vaihtoehto..
 

Yhteistyössä