Yskä buumilaisia??

Flixotide aamuin illoin.neocaten kanssa on vaihtelevia ongelmia ollut alusta asti,mutta kiitos luin pikaisesti ketjuja nyt saadaan enemmän maitoa alas ku juodaan viileänä ;) ehkä pärjäämme ma asti
 
No eipä ollut tämän lekurin mielestä astmasta kyse.
Kirjotti yskän lääkettä (Sir Ephedrin) ja jos ei ole tiistaihin mennessä helpottanut, niin sitten jutellaan sen meidän oman lääkärin kanssa, joka allergioita hoitaa.

Äsken tuli taas rykimiskohtaus ja nesteitä on mennyt tänään vain kolmisen desiä, että saa nyt nähdä lähdetäänkö vielä yötä vasten päivystykseen. Kokeillaan nyt jos sais tytön nukkumaan...
 
Meillä oli ihan samaa yskänlääkettä aiemmin, ei auttanut mitään. Kannattaa lähteä sairaalaan, jos yhtään epäilyttää. Meidätkin käännytettiin kahtena iltana tk:sta kotiin, kun ei kuulemma ole kuin tavallista flunssaa - kolmantena aamuna (vajaa 12 h edellistä lääkärikäyntiä myöhemmin) poika ei jaksanut melkein silmiä avata ja oli todella pelottava näky. Mentiin sairaalaan suoraan ja ottivat osastolle sen kummempia kokeita tekemättä. Tilanne oli silloin jo pikaisen tutkimuksen perusteella niin paha. Pojalla silloin samaa luokkaa tuo nesteiden saanti. Sairaalassa olo ei ollut herkkua, mutta ainakin tiesi pojan olevan hyvissä käsissä. Voimia kovasti!
 
Yö meni ihan suht kivasti. Yski kyllä, mutta ns. normaalia yskää eli ei meinannut tukehtua. Tosin syöminen ja juominen on edelleen onnetonta ja pientä lämpöä tytöllä on. Pitää seurailla tilannetta. Pisteenä iin päällä on se, että meikäläinenkin on tulossa flunssaan. :/
 
Ei noi yskänlääkkeet taida olla mitenkään kamalan tehokkaita lapsille ja mä vähän vierasta niitä taas allergioiden kannalta, kun niissä tahtoo olla aina mitä sattuu aineita. Onneksi teillä Mennis on se lääkäriaika pian! Meillä yskitään nyt täällä kans ja oon antanut Ventolinea aika tuhdisti, niin ollaan kotona pärjätty. Mikähän yskimiskausi nyt sitten on? Onkohan tää jotain rs-viirusta, kun tuntuu tuota limaa riittävän?

Sahei: Toivottavasti saatte nyt huomenna jotain kommenttia lääkäriltä tuohon teidän tilanteeseen! Koska NC menee paremmin viileänä, se kyllä kertoo siitä, että refluksi on ärsyttänyt ruokatorvea :( . Onneksi nyt kuitenkin jotain menee alas, ettei nyt vallan pääse kuivumaan lapsi! Jaksamisia :hug:
 
Hyvä Mennis, jos pärjäätte kotona siihen tiistain lääkäriin asti! Toivottavasti olo on pysynyt ok:na. Ei ole kivoja nämä vaivat.. :/
Kai sitä rs-virustakin on liikkeellä.. meidän pojalla ei sitä testien mukaan onneksi ollut, vaikka rohinaa, vinkunaa ja limaa aivan kamalasti. En sitten tiedä, kuinka hurjaan kuntoon sen rs-viruksen kanssa menisi, jos ilmankin jo päätyy sairaalaan :x

Sahei, teilläkin tosi vaikea tilanne! Toivottavasti alkaa pian selvitä!!
 
Ainakin jossain vaiheessa lehdestä luin että tammikuun lopussa olisi taas tulossa toi rs-virus Suomeen.
Meillä ainakin on nyt koko perhe ollu hirveessä räkätaudissa ainakin viikon verran.Itellä nous kuume ja räkää tulee joka paikasta ulos :snotty:
Meille yksityisellä lääkäri sanoi että jos yhtää tuntuu että lapsi alkaa olla huonona,eli niitä hengitys ahdistuksia + hirveitä yskä kohtauksia,niin suoraan vaan keskussairaalan päivystykseen,sieltä ne harvemmin lähettää pieniä lapsia kotiin.ja täällä ainakin keskussairaalassa lasten osastolla on päivystys aika arkisin n.14 saakka,ite en ees tienny koko asiasta mitään.
meillä babyhaler on auttanut ja lääkekuuri on huomena viimeistä päivää.Tänään jäätiin vielä neidin kanssa kotiin,mutta tyttö on niin reipas että meinasin huomena tarhaan viedä.Tosin annan sinne mukaan ventolinen ihan nestemäisessä versiossa,turha viedä babyhaleria kun siinä on taas omat niksit..en tiedä onko edes tuttu juttu tädeille.
pitänee vaan muistaa kertoa nyt tästä neidin tilanteesta,niin tietävät sitten.
ja siitä Sir Ephedrinistä,niin mekin ollaan nyt ihan suosiolla luovuttu tosta lääkkeestä :D ehkäpä se auttaa pieneen yskään,mutta meillä se ei tuntunu tehoavan oikeestaan koskaan..ehkäpä sillon kun oli eka keuhkoputken tulehdus ja neiti oli 10kk,kun ei muuta yskänlääkettä oikein voinu sen ikäselle antaakkaan.

kaikille paranemisia,kyllä se siitä!!meilläkin helpottaa jo :hug:
 
Lääkärissä käyty taas vaihteeksi.
Allergioiden kanssa kaikki hyvin eli maito ainut mikä ei käy. Muuten kehui, että laaja ruokavalio on meidän neidillä. Seuraavaksi otetaan kokeiluun soija ja nauta, jotka voivat kyllä mahdollisesti aiheuttaa allergiaa, mutta kokeillaan nyt.

Sitten siihen yskä asiaan saatiin semmoista ratkaisua (tai ainakin yritystä) , että lääkäri määräsi tytölle astmalääkkeet, vaikkakin sanoi, että ei usko kyseessä olevan astma. Sanoi, että yskä on jatkunut sen verta pitkään (kuukauden), että keuhkoputkien limakalvot ovat rikki ja siksi yskä ei helpota. Eli nyt kuukauden kortisonikuuri ja siihen päälle avaava lääke tarvittaessa. Jos niillä nyt sitten saatas tyttö kuntoon. Alkaa jo riittämään, kun kuitenkin ennen joulua jo alko tämä yskiminen ja räkiminen.

Itsellä alkaa jo olo helpottamaan, vaikkakin on vielä vähän tukkoinen ja räkänen olo.

Siinä tärkeimmät, nyt kirjan pariin! :wave:
 
No toivotaan nyt, että alkais yskä hellittämään! Meillä taitaa olla valovuosia matkaa siihen, että testataan soijaa ja nautaa :eek: . Perunakin on jo ihan ylivoimainen juttu. No joo, ehkäpä sekin päivä vielä koittaa!